2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de bugün randevum var hem heyecanlıyım hem gerginim. 2 hafta önce gittiğimde zerre bulantım yoktu. Şimdi çok fenayım yemek görmek istemiyorum kokular o kadar rahatsız ediyor ki psikolojimi toparlayamıyorum. Kusma yok ama çok fena bulantı var ilaç istesem mi kararsızım

Ayy ne güzel siz kalp atışını da duymuşsunuz, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin :)

Ege şehirde kime gidiyosun ben kadın dr vardı ona gitmiştim önceki gebelikte hiç memnun kalmadım ata sağlıkta çok iyi drlar var
Canım Aygün diye bir Dr var ona gidiyorum ama çok soğuk bende isinamadim . Ata sağlıkta kime gidiyorsun ..

Canım kilolarımızda yakınmış 80kilo ile hamile kaldım bende şuan 1kg almışım bile. Boyum 1.80 olmasına rağmen kilo fazlalığım oldukça belli oluyor. İnşallah 10kg dan fazla kilo almam bende. Gerçi annem tüm kardeşlerimde 20kg yakın almış inşallah genetik değildir

Aslında doğru diyorsun canım, yarın kontrole gidicem. Doktorada sorayım o ne düşünüyor

Canım diyetysn kontrlnde olursan çok iyi olur senin içinde. Maşallah boyun uzun fakat eskisi gibi değil merak etme 20 kg almzsn dikkat edersen. Ben evllgn 1. Yılında 17 kilo almstm. Agustostn beri 13 kilosunu diyetysnle verdim hala onla devam edyrm. Arada menülerimi paylasrm seninle de. Bu ara bulantim başladı ;(

Canım bulantı için tavsiyem çubuk kreker oturduğun yerde ufak ufak ye. Sürekli onla oyalan. Ben kendimi çözdüm ağzım boş kalınca sanki 1saat önce yemek yememişim gibi acıkıyorum ve miğdem bulanıyor acı su geliyor ağzıma. Mesela elma veya ayva kes dilimle küçük parçalara onlarla oyalan. Geçen gün 10dk bir midem bulanıyordu artık. Bir ayvayı koydum tabağa inanırmısın 2saat boyunca onla oyalandım. Biraz ısırdım yavaşça ciğnedim. Benim bulantım malesef sabah olmuyor sadece tüm gün aynı aç tok fark etmiyor. Ama 3gündür çubuk kreker ayva elma ile bulantım kalmadı diyebilirim

Ben de midem bulanck daha diye Ara Öğünleri bile yemyrdm dedgn gibi meyve atstrym biraz nasl olcak.

Evet çubuk kraker çok güzel bastırıho mide yanmasınıda ama maalesef beb elime alınca paketi bitiriyom dediğin gibi az az uzun süre yiyince bulantı olmuyo

Merhaba kızlar bugün minigimin allah izin verirse ilk kalp atışını dinlemeye gidicez önemli yapılması gereken birsey varmi ? Acaba
canım kendine dikkat etmen dışında bisey yok:) folik asidi ihmal etme, doktorun yapılacak bi şey olursa söyleyecektir:) güzel haberlerle gel

Gunaydın kızlar nasılsınız ? Gecen hafta kalp atısını duymustk bugunde kontrolüm var bakalım inşallah herşey yolundadr. Sizlerde ne var ne yok ??

Canımm, naptın kontrolün nasıldı? Benim bulantılarım devam ediyor onun dışında iyiyim. 2 hafta sonra ikili tarama için gideceğiz. Merakla bekliyoruz işte:)

Bende de bulantı devam canım ama kusma pek yok. Gerçekten zordur anlıyorum sen kimseye kulak asma, herkesin bünyesi farklı sonuçta. Dinlenmeye çalış katı şeyler ye zamanla şiddetini azaltacaktır bulantılar. Kalp atışı için çok bekletmiş doktorun ama daha iyi olmuş, iki kontrol arası merakla yaşıyoruz bu sefer, kalbi atıyor mu, yaşıyor mu diye. Sakin sakin aralıklarla gitmek daha iyi. Ondan sonra 12.haftada gelmeni isteyecek tekrar , ikili tarama için.

Slm kızlar uzun zamandır yazamıyorum buqün kan tahlili ve idrar tahlili sonuçlarımı aldım kanda herşey normal çok şükür idrar yolu enfeksiyonu vardı o halen devam ediyormuş ve ikinci kez üromisin kullanmak lazım dedi doktor böyle sorunu olupta kullanan var mı

Geçmiş olsun canım ben ilk gebeligimde 1 kere kullanmıştım sana tavsiyem bol bol su iç. Ben 2 hafta önce bol su içerek atlattım sonrasında yapılan tahlil temiz çıktı

Geçmiş olsun canım ben ilk gebeligimde 1 kere kullanmıştım sana tavsiyem bol bol su iç. Ben 2 hafta önce bol su içerek atlattım sonrasında yapılan tahlil temiz çıktı

Aynen canm bolca su içmeye başladım inşallah benimde hemen geçer

hafi guzel haberlerle gel canim.
plt dusuk bile olsa eminim ona da cozum vardir. korkutmayin kendinizi.
plt aynı seviyelerde çıkmış
Bugün kontrole gidecekler hayırlı haberler ile gelirler inşAllah,Pıt pıt kalp sesleri duyarsınız
kalp atışını duyduk rahatladım renklide gösterdi fasulye kadar dedi ama popo baş bacak bariz belirgindi yaa bu nasıl mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…