2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba bende de idrar yolu enfeksiyonu var, benimki biraz kronik gibi hep oluyordu bende. doktorum ilaç kullanmaktan yana değil. Bol bol su ve kefir içmemi önerdi ama bulantı olduğu için çok fazla içemiyorum..kafama da takmıyorum bir şey olsa doktor görür diye:)

ben de kullaniyorum. ara lekelenme yasadigimda doktor haftalik proluton igne de ekledi. siz doktorunuza bir danisin derim.
Hmm tamam canım teşekkür ederim ilk kez oluyo ama genede birdaha tekrarlarsa randevuyu beklemeden gidicem

Canim gecmis olsun gayey normal ben bir aydir yatiyorum bazi arkadaslar hastanelere yattilar destek icin doktoruna soyle mutlaka belki serum takviyesi verir

Anladım canım ozaman tabiki doktorunun dediği doğrudur

Ben de geldimm bebişi gördüm kalbini dinledim çok şükür herşey yolunda Hatta başını gövdesini çok net gördüm minicik bir bebeğe benziyordu Nasıl bir mucize bu
masallahhhh super.
kalp atisi kacti?

Canım ben de bulantıdan çok çekiyorum iş yerindekiler noldu sana yüzün hiç gülmüyor diyorlar. Midem sürekli bulanirken keyfim yerinde olmuyor malesef. Ben 5 haftadan sonra bugün yani 7 haftalikken gittim kontrole. 2 hafta sonrasına tekrar randevu verdi. Özelde mi doktorun genelde 2-3 hafta sonrasına randevu veriyorlar

ne sacma bir sey yasamissin.. sasirdim cidden.
Anlam veremedim ki. Icerde baska hasta da vardi. Kadin ilgisizdi. Boyu su haftasi su hicbise demedi. Kalp atisina baktimi onu bile bilmiyorum. Kendimi yarina kadar sakinlestirdigim tek sey kotu bise olsa derdi

Evet med-line a gidiyorum. Doç. Dr. 3 hafta sonra gel demişti. O da bugüne denk geliyor. Ama hiç boş randevu yokmuş. Ben de eşime göre salıya randevu aldım mecburen. Perşembe yerine salı olmuş oldu. 3. Çocuk olunca daha bi sabırlı oluyor bu konularda insan :) ama şu mide bulantıma bir çözüm olsa keşke .

Teşekkürler canım
Ya ben onu sormadım unuttum ultrason kağıdında da yazmıyor göremedim.
ben bugun baktin ultrason kagidinda yaziyormus meger benim. dun 169 dmeistim 161 mis. yanlis hatirlamisim. ama sonucta teoriye gore kiz atisi

Anlam veremedim ki. Icerde baska hasta da vardi. Kadin ilgisizdi. Boyu su haftasi su hicbise demedi. Kalp atisina baktimi onu bile bilmiyorum. Kendimi yarina kadar sakinlestirdigim tek sey kotu bise olsa derdi
hiccc sıkma guzel canini. bebeginde sorun oldugunu neden dusunesin ki. zaten bakmamis bile. yarin kendi doktorunda randevun anladigim kadariyla. yarin ola hayrola..

Ultrason kagidinda ne dye yaziyor acaba sanirim bende yazmiyor

bugun de kalp atısı duyulmadı. dr bir hafta daha bekleyemelim dedi. haftaya da olmazsa sonlandırcak artık gün verdi. ben bugun umutlanmıstım aslında. büyüyo ama kalp atısı yok...

Canım benim vardır herseyde bi hayır üzme kendini başlarsın koskoca 1 hafta var daha

Merhaba kızlarr size danışmak istiyorum. Yaklaşık 9 haftalık hamileyim. Dün akşam kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kanama alanı vs yok bebek iyi çok şükür Dün geceden beri sağ kasığımda sancı oluyorr bazen bacağıma da vuran bir ağrı. Akıntıı vs de yok aynı durumuu yaşayanlar var mı aranızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…