Slm kızlar uzun zamandır yazamıyorum buqün kan tahlili ve idrar tahlili sonuçlarımı aldım kanda herşey normal çok şükür idrar yolu enfeksiyonu vardı o halen devam ediyormuş ve ikinci kez üromisin kullanmak lazım dedi doktor böyle sorunu olupta kullanan var mı
Merhaba bende de idrar yolu enfeksiyonu var, benimki biraz kronik gibi hep oluyordu bende. doktorum ilaç kullanmaktan yana değil. Bol bol su ve kefir içmemi önerdi ama bulantı olduğu için çok fazla içemiyorum..kafama da takmıyorum bir şey olsa doktor görür diye:)
Kızlar bi süredir aşırı kusma ve halsizlikten giremedim buraya. Siz de durumlar nasıl ? Bu kadar mide bulantısı kusma normal mi? Çok çok çok çok zorlanıyorum. Şımarıklık yaptığımı düşünenler var Allah bebeklerimize sağlık versin. 5+2 de keseyi görmüştük. Salı günü tam 9 haftada tekrar randevum var. Bebeğimi görmek ve kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. Benim kadar bekleyen var mı?
Canim gecmis olsun gayey normal ben bir aydir yatiyorum bazi arkadaslar hastanelere yattilar destek icin doktoruna soyle mutlaka belki serum takviyesi verir
Baş popo ölçümü yaparak söyledi zaten. Bnm sat 14 ekim ama ona göre bebek çok çok küçük ki zaten bn adetim 13 15 gun gectikten snra anca idrar testinde gördm snra kan verdm 100 lü bir degerle öğrendm yani uzun lafın kısası gec döllenme oldugu için ne zaman hamile kaldm bilmiyorm
Ben de geldimm bebişi gördüm kalbini dinledim çok şükür herşey yolunda Hatta başını gövdesini çok net gördüm minicik bir bebeğe benziyordu Nasıl bir mucize bu
Ben de geldimm bebişi gördüm kalbini dinledim çok şükür herşey yolunda Hatta başını gövdesini çok net gördüm minicik bir bebeğe benziyordu Nasıl bir mucize bu
Kızlar bi süredir aşırı kusma ve halsizlikten giremedim buraya. Siz de durumlar nasıl ? Bu kadar mide bulantısı kusma normal mi? Çok çok çok çok zorlanıyorum. Şımarıklık yaptığımı düşünenler var Allah bebeklerimize sağlık versin. 5+2 de keseyi görmüştük. Salı günü tam 9 haftada tekrar randevum var. Bebeğimi görmek ve kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. Benim kadar bekleyen var mı?
Canım ben de bulantıdan çok çekiyorum iş yerindekiler noldu sana yüzün hiç gülmüyor diyorlar. Midem sürekli bulanirken keyfim yerinde olmuyor malesef. Ben 5 haftadan sonra bugün yani 7 haftalikken gittim kontrole. 2 hafta sonrasına tekrar randevu verdi. Özelde mi doktorun genelde 2-3 hafta sonrasına randevu veriyorlar
Anlam veremedim ki. Icerde baska hasta da vardi. Kadin ilgisizdi. Boyu su haftasi su hicbise demedi. Kalp atisina baktimi onu bile bilmiyorum. Kendimi yarina kadar sakinlestirdigim tek sey kotu bise olsa derdi
Canım ben de bulantıdan çok çekiyorum iş yerindekiler noldu sana yüzün hiç gülmüyor diyorlar. Midem sürekli bulanirken keyfim yerinde olmuyor malesef. Ben 5 haftadan sonra bugün yani 7 haftalikken gittim kontrole. 2 hafta sonrasına tekrar randevu verdi. Özelde mi doktorun genelde 2-3 hafta sonrasına randevu veriyorlar
Evet med-line a gidiyorum. Doç. Dr. 3 hafta sonra gel demişti. O da bugüne denk geliyor. Ama hiç boş randevu yokmuş. Ben de eşime göre salıya randevu aldım mecburen. Perşembe yerine salı olmuş oldu. 3. Çocuk olunca daha bi sabırlı oluyor bu konularda insan :) ama şu mide bulantıma bir çözüm olsa keşke .
Anlam veremedim ki. Icerde baska hasta da vardi. Kadin ilgisizdi. Boyu su haftasi su hicbise demedi. Kalp atisina baktimi onu bile bilmiyorum. Kendimi yarina kadar sakinlestirdigim tek sey kotu bise olsa derdi
hiccc sıkma guzel canini. bebeginde sorun oldugunu neden dusunesin ki. zaten bakmamis bile. yarin kendi doktorunda randevun anladigim kadariyla. yarin ola hayrola..
ben bugun baktin ultrason kagidinda yaziyormus meger benim. dun 169 dmeistim 161 mis. yanlis hatirlamisim. ama sonucta teoriye gore kiz atisi
hiccc sıkma guzel canini. bebeginde sorun oldugunu neden dusunesin ki. zaten bakmamis bile. yarin kendi doktorunda randevun anladigim kadariyla. yarin ola hayrola..
bugun de kalp atısı duyulmadı. dr bir hafta daha bekleyemelim dedi. haftaya da olmazsa sonlandırcak artık gün verdi. ben bugun umutlanmıstım aslında. büyüyo ama kalp atısı yok...
Merhaba kızlarr size danışmak istiyorum. Yaklaşık 9 haftalık hamileyim. Dün akşam kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kanama alanı vs yok bebek iyi çok şükür Dün geceden beri sağ kasığımda sancı oluyorr bazen bacağıma da vuran bir ağrı. Akıntıı vs de yok aynı durumuu yaşayanlar var mı aranızda??