Ya derdi kilo olsun, ben veririm onaO son günler kilo alıyo bebiş sadece yani karnımızda değil de kucağımızda alsın kilosunu dimi ama emziririz bol bol
Bir diyorum 23 agustos basak, bir diyorum yeter gari.Bir ben miyim gelmesin geç gelsin diyen :) gerçi güç bela çantamda hazır :) ama tacım yok ona çıkamadım bir :) kapı süsü de hazır :) ben hediyelik yaptirmadim, çünkü kocamı ikna edemiyorum
Bir maasim bile yokGördüm ve koşarak uzaklaşıyorumBu ayki maaşıma çoktan elveda dedim........
Yok anam daha gunluk munluk alamam paralar suyunu cekti 9 aydir icerde eli bos gelmez herhalde... gelsin gunlugunu de kendi alsinGördüm ve koşarak uzaklaşıyorumBu ayki maaşıma çoktan elveda dedim........
Bir maasim bile yok
Anlıyor musun?
Hadi gülümse
Yok anam daha gunluk munluk alamam paralar suyunu cekti 9 aydir icerde eli bos gelmez herhalde... gelsin gunlugunu de kendi alsin
kiz lohusa yatagi bence eskiden adet yeni yetme degil yaniAlmicammm hala.lohusa yatagindayim bensisteminnn kolesiii sekersizfistikezmesi kossss bak.ne.varmis senlikk
KEndi sitesinden almadım canım D&R’dan aldım online sitesinden. Çok olmadı alalı. Bkm kitapta daha uygun fiyatı ama oradan sipariş vermiştim başta stokta yokmuş iptal ettiler.Canım sitesinden baktım ama 5 çeşit falan var herhalde pek anlayamadım, sen mağazadan mı aldın netten miduskapani
En başta gelebilirim desteğe o hastanede berbat anılarım var seve seve peşindeyimNapacaksın canım benim..bezi şeylerin önüne geçemiyoruz.yasanmasi gerekiyorsa yaşıyoruz..evet bazı şeyler.cok can sıkıcı olabiliyor ama oturup dertlenmek yerine pozitif düşünce en güzeli.bi seyi ne kadar cok soylersen oyle olurmuş..o yuzden her sey pozitif hayatimizdayasadiklarima bakacak.olursam oğlumu hastaneden hayırlısıyla çıkardıktan sonra orayı bombalamayı düşünüyorum..stres atmak isteyen alsin birer dinamit barut bomba ne varsa takılın pesime
Ben haftaya tamamim, cikabilir, hic sorun değil.
Canım karnımla bikini bölgem birleşti artık, mide bölümü boşaldı önceden göğüslerim karnıma değiyordu şimdi değmiyor. Birde kasık ağrım çok arttıMaşallah boylu poslu olacak galiba
Hissediyor muydun aşağıya indiğini?
Ben de his yok da merak ediyorum, acaba hissedilir mi kafası aşağı inse?
Cok guzel yazmissinYa şu günlük meselesini niyetse ben romantik duygusal yaklaşamadım
Sevgili günlük bugün bebek yine çok ağladı ve ben sadece 300 gr verebilmişim 10 kilo nasıl gidecek bilmiyorum acaba sütüm yeter mi şu karşı komşuyu boğmak parçalamak ve denize atmak istiyorum bide çok uykum var bana bu temiz sayfayı ayırdığın için teşekkürler bi gülüşü varrrr
Benim muhtemel yazacaklarım
Benim koca mı meraklı bir tek böyle şeylere ya anlamadım. Benden daha hevesli bu hediyelik, çikileta, kapı süsü, masa süslemesi olaylarına.Bir ben miyim gelmesin geç gelsin diyen :) gerçi güç bela çantamda hazır :) ama tacım yok ona çıkamadım bir :) kapı süsü de hazır :) ben hediyelik yaptirmadim, çünkü kocamı ikna edemiyorum
Ben çok anlayamıyorum hangisi sancı hangisi bebek kalp atışı falanda :) dünkü nst kağıdı diğerlerinden farklıydı baya kabaran şeyler vardı :) sen artık sanciya alıştın korkuyorum ki normal doğum sancısı gelince yine sallamican :)
Cok guzel yazmissinevet muhtemelen benim de buna benzer olur
Ütü masasını ayarla oturarak yap canım ben öyle yapıyorum ayakta mümkün değil yapamam ütü filanOooh yagmur ne iyi oldu bugun yararlanip utu yapam bari yoksa altindan kalkamam kizlar utuyu dinlene dinlene yapin ayakta sabit kalinca cok fena oluyo dun basladim dayanamadim gomlekleri bugun utulicem dun tshirt falan ivir zivirlari yaptim ikiye bolunce anca bitiyo
Terliğine bayıldımmmTerligim.sekil.onumden.çekil
Düşündüm de ani defteri sevimli geldi ama bozmamam lazım kendimi ohommm.ohommm
Ani defterine bayıldım çok sert girdim.geri de basamiyorumÜtü masasını ayarla oturarak yap canım ben öyle yapıyorum ayakta mümkün değil yapamam ütü filan
Terliğine bayıldımmmiyi günlerde kullan canım
Sen bence annemin kızı olmalıymışsın tatlımkiz lohusa yatagi bence eskiden adet yeni yetme degil yani
ben dogumdan sonra ankaradaki evimin yatagini hazorladim bile
beyaz isli saten yorgan evim biraz serim
ve dantelli etekler faln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?