2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O son günler kilo alıyo bebiş sadece yani karnımızda değil de kucağımızda alsın kilosunu dimi ama emziririz bol bol
Ya derdi kilo olsun, ben veririm ona
Bir ben miyim gelmesin geç gelsin diyen :) gerçi güç bela çantamda hazır :) ama tacım yok ona çıkamadım bir :) kapı süsü de hazır :) ben hediyelik yaptirmadim, çünkü kocamı ikna edemiyorum
Bir diyorum 23 agustos basak, bir diyorum yeter gari.
Gördüm ve koşarak uzaklaşıyorum Bu ayki maaşıma çoktan elveda dedim........
Bir maasim bile yok
Anlıyor musun?
Hadi gülümse

Canım sitesinden baktım ama 5 çeşit falan var herhalde pek anlayamadım, sen mağazadan mı aldın netten mi duskapani

Bir maasim bile yok
Anlıyor musun?
Hadi gülümse

Ahahahah Benim de ayın 14’ünde var, 15’inde bir bakıyorum aslında hiç varolmamış....

Yok anam daha gunluk munluk alamam paralar suyunu cekti 9 aydir icerde eli bos gelmez herhalde... gelsin gunlugunu de kendi alsin

Aynen Duygularımı içimde biriktiriyorum, doğunca uzun uzun anlatırım.

Almicammm hala.lohusa yatagindayim ben sisteminnn kolesiii sekersizfistikezmesi kossss bak.ne.varmis senlikk
kiz lohusa yatagi bence eskiden adet yeni yetme degil yani
ben dogumdan sonra ankaradaki evimin yatagini hazorladim bile
beyaz isli saten yorgan evim biraz serim
ve dantelli etekler faln

Canım sitesinden baktım ama 5 çeşit falan var herhalde pek anlayamadım, sen mağazadan mı aldın netten mi duskapani
KEndi sitesinden almadım canım D&R’dan aldım online sitesinden. Çok olmadı alalı. Bkm kitapta daha uygun fiyatı ama oradan sipariş vermiştim başta stokta yokmuş iptal ettiler.

Benim de bir lohusa yatağım yok mesela bizim burada adet değil mi acep hiçkimsede görmedim ben görsem kesin yapardım düğün yapmıycam diyen ben neler neler yaptım güya kapı süsü taç filan da yaptırmayacaktım

En başta gelebilirim desteğe o hastanede berbat anılarım var seve seve peşindeyim

Maşallah boylu poslu olacak galiba
Hissediyor muydun aşağıya indiğini?
Ben de his yok da merak ediyorum, acaba hissedilir mi kafası aşağı inse?
Canım karnımla bikini bölgem birleşti artık, mide bölümü boşaldı önceden göğüslerim karnıma değiyordu şimdi değmiyor. Birde kasık ağrım çok arttı

Oooh yagmur ne iyi oldu bugun yararlanip utu yapam bari yoksa altindan kalkamam kizlar utuyu dinlene dinlene yapin ayakta sabit kalinca cok fena oluyo dun basladim dayanamadim gomlekleri bugun utulicem dun tshirt falan ivir zivirlari yaptim ikiye bolunce anca bitiyo

Ya şu günlük meselesini niyetse ben romantik duygusal yaklaşamadım

Sevgili günlük bugün bebek yine çok ağladı ve ben sadece 300 gr verebilmişim 10 kilo nasıl gidecek bilmiyorum acaba sütüm yeter mi şu karşı komşuyu boğmak parçalamak ve denize atmak istiyorum bide çok uykum var bana bu temiz sayfayı ayırdığın için teşekkürler bi gülüşü varrrr

Benim muhtemel yazacaklarım

Cok guzel yazmissin evet muhtemelen benim de buna benzer olur

Bir ben miyim gelmesin geç gelsin diyen :) gerçi güç bela çantamda hazır :) ama tacım yok ona çıkamadım bir :) kapı süsü de hazır :) ben hediyelik yaptirmadim, çünkü kocamı ikna edemiyorum
Benim koca mı meraklı bir tek böyle şeylere ya anlamadım. Benden daha hevesli bu hediyelik, çikileta, kapı süsü, masa süslemesi olaylarına.

Sen hazırmışsın şekerim senin gelse de olur artık :) Taç kapı süsü bende de yok. Anam sağolsun bukaymak hemşire terliklerinden almış.Onları giyicem artık.

sanirim bi kanama bi su gelmesi olur.. O zaman giderim artik

Ütü masasını ayarla oturarak yap canım ben öyle yapıyorum ayakta mümkün değil yapamam ütü filan
Terligim.sekil.onumden.çekil
Düşündüm de ani defteri sevimli geldi ama bozmamam lazım kendimi ohommm.ohommm
Terliğine bayıldımmm iyi günlerde kullan canım

Ütü masasını ayarla oturarak yap canım ben öyle yapıyorum ayakta mümkün değil yapamam ütü filan

Terliğine bayıldımmm iyi günlerde kullan canım
Ani defterine bayıldım çok sert girdim.geri de basamiyorum çaktırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…