2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bilmiyorum ki canım ilk kez duydum bende kafası büyük diyenler vardı burada sizede danışayım dedim
Benim kide büyük bu ölçü 34+5te ölçülmüştü. Kafa 37+4 ölçüsü
Ne sorun olur dediğimde sorun yok çatın müsait değilse normal doğum zor olur dedi sadece.

Benimki Cumartesi günü 8,80 miş

Benim 36+1 de 9cm miş canım BPD. Haftasıyla bir gidiyor şükür.

Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..

Geçmiş olsun canım.
Doktor değişmesi sıkıntılı bir durum, benimde başıma geldi. İyi seninki hastane değiştirmiş. Benimki yurt dışına gitti
İnşallah diğer hastanenin imkanları da iyidir ve doğum ücreti seni üzmez.

Aaa ilk defa boyle bisey duydum gercekten oncelikle cok gecmis olsun sonrasinda Allah evladini sana bagislasin iyi ki erkenden gitmissiniz gerci eminim.baya telaslanmissinizdir ailecek... İyi olmaniza cok sevindim ikinizin de gercekten dualarla yasiyoruz

,Allahimmm sifa versin.verilmis sadakaniz varmis Allah korumus canim.cok ama.cok.gecmis.olsun Allahim.tez zamanda iyilesmenizi nasip etsin.dualarimiz sizinle dikkat edin hayirli ugurlu olsun yavrun Allah anali babali buyutsun

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan

Çok geçmiş olsun canım.Şükür şimdi ikiniz de iyisiniz.Allah hayırlı ömürler nasip etsin bebişine İnşAllah,analı babalı büyütsün.

Ahhh yavrummm gözünü açtığı gibi başına neler gelmiş. Çok çok geçmiş olsun. Yengemin de doğumu aynı böyle olmuştu yazmıştım.Eşi ayrılmıştı. Rastlanan bir vaka imiş. Küveze almamalarına çok sevindim. Haftası yeterli gelmiş demek ki. Benim yeğenimde 2,400 doğmuştu. Toparlıyorlar kendilerini hiç canını sıkma. Maşallahı var şimdi. Hiç de sıkıntı yaşamadı. Sağlıklı bir bebekti. Sarılık bile olmadı.İkinizi de Allah korumuş tatlım. Eve gelmeniz bile herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor. Sağlıkla büyüt bebeğini

Hemen baktimm ayy heyecanlandim ya gecen haftaki olcumde bpd 8.57cm mis ve buna gore dogum tarihi 5 gun atiyo 25 ağustos yaziyo. sevinsem mi uzulsem mi bilemedim suaan

Allah korumus ikinizi de canim. Hem gozun aydin hem gecmis olsun. yerinde mudahele edilmis cok sukur. gule gule buyut canim.

Hayırlı olsun canım bebeğin sağ sağlim şuan yanında ya çok şükür rabbime..

Çok geçmiş olsun canım. Şuanda iyi olmanıza sevindim. Hayırlı olsun bebişin.

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim korumuş ikinizide çok şükür Şükürler olsun atlatmışsınız.. Allah analı babalı büyütsün canım, sağlıkla büyüt evladını inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…