Valla yavrum inşallah, bende hazır değilim Ağustos öncesine zamanını beklesin kuzucuklarAğustos öncesi yasak Arasa
Benim kide büyük bu ölçü 34+5te ölçülmüştü. Kafa 37+4 ölçüsüBilmiyorum ki canım ilk kez duydum bende kafası büyük diyenler vardı burada sizede danışayım dedim
Kızlar bu kafası büyük muhabbeti vardı 2hafta önden çıkanlar oluyordu. Ultrason kağıdında BPD olarak ölçülüyor ve 10cm olduğunda doğum gerçekleşiyormuş bebek kendi ayarlıyormuş. Benim 9.30cm 3hafta önde gözüküyor doktor beklenenden erken gelir 2haftaya doğurursun dedi. Sizinkiler nedir acaba doğruluk payı varmı bunun
Kızlar bu kafası büyük muhabbeti vardı 2hafta önden çıkanlar oluyordu. Ultrason kağıdında BPD olarak ölçülüyor ve 10cm olduğunda doğum gerçekleşiyormuş bebek kendi ayarlıyormuş. Benim 9.30cm 3hafta önde gözüküyor doktor beklenenden erken gelir 2haftaya doğurursun dedi. Sizinkiler nedir acaba doğruluk payı varmı bunun
Bilmiyorum ki canım ilk kez duydum bende kafası büyük diyenler vardı burada sizede danışayım dedim
Geçmiş olsun canım.selam kızlar ben güne hızlı başladım. doktorum hastaneden ayrılmış. anlayacağınız 35. haftada öylece kalabilirdim. şu 2 hafta doktorum yeni hastaneye geçene kadar doğurmamalıyım. otomatik olarak bende sincan koru hastanesine geçmiş bulunuyorum. doğum ücreti ne kadar acaba işte bu sebeple doğum paketi almıyordum ben. ikincisi bugün oğlum hasta dünden beri kusuyor. salgın varmış. onu doktora götürürken doktorumun ayrıldığını tesadüf eseri gördüm. ani gelişmiş. oğlumun serumunu beklerken ani kararla izine çıktım. otururken ben izine çıkcam dedim gttim yazdırdım. bundan sonra evdeyim. oğlum evdeki herşeye kustuğu için 3 gün çamaşır yıkamam lazım. bende haberler böyle
Aaa ilk defa boyle bisey duydum gercekten oncelikle cok gecmis olsun sonrasinda Allah evladini sana bagislasin iyi ki erkenden gitmissiniz gerci eminim.baya telaslanmissinizdir ailecek... İyi olmaniza cok sevindim ikinizin de gercekten dualarla yasiyoruzMerhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
,Allahimmm sifa versin.verilmis sadakaniz varmis Allah korumus canim.cok ama.cok.gecmis.olsun Allahim.tez zamanda iyilesmenizi nasip etsin.dualarimiz sizinle dikkat edin hayirli ugurlu olsun yavrun Allah anali babali buyutsunMerhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Ahhh yavrummm gözünü açtığı gibi başına neler gelmiş. Çok çok geçmiş olsun. Yengemin de doğumu aynı böyle olmuştu yazmıştım.Eşi ayrılmıştı. Rastlanan bir vaka imiş. Küveze almamalarına çok sevindim. Haftası yeterli gelmiş demek ki. Benim yeğenimde 2,400 doğmuştu. Toparlıyorlar kendilerini hiç canını sıkma. Maşallahı var şimdi. Hiç de sıkıntı yaşamadı. Sağlıklı bir bebekti. Sarılık bile olmadı.İkinizi de Allah korumuş tatlım. Eve gelmeniz bile herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor. Sağlıkla büyüt bebeğiniMerhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Hemen baktimm ayy heyecanlandim yaKızlar bu kafası büyük muhabbeti vardı 2hafta önden çıkanlar oluyordu. Ultrason kağıdında BPD olarak ölçülüyor ve 10cm olduğunda doğum gerçekleşiyormuş bebek kendi ayarlıyormuş. Benim 9.30cm 3hafta önde gözüküyor doktor beklenenden erken gelir 2haftaya doğurursun dedi. Sizinkiler nedir acaba doğruluk payı varmı bunun
Allah korumus ikinizi de canim. Hem gozun aydin hem gecmis olsun. yerinde mudahele edilmis cok sukur. gule gule buyut canim.Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Hayırlı olsun canım bebeğin sağ sağlim şuan yanında ya çok şükür rabbime..Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?