Kİmseye çaktırmadan al sen onu kimin haberi olcakAni defterine bayıldım çok sert girdim.geri de basamiyorumçaktırma
Bebekler çıkınca daha fena olmayalımDoktor napsin bizianca bebişler çıkınca kurtulcaz bu hallerden.. Derdimizin dermanı belli dahası fayda etmez
Yaa onu da denedim benim belim daha fazla agridi anlamadim neden oldugunuÜtü masasını ayarla oturarak yap canım ben öyle yapıyorum ayakta mümkün değil yapamam ütü filan
Terliğine bayıldımmmiyi günlerde kullan canım
Allah Allah hersey ust uste gelmis biranda ogluna da gecmis olsunselam kızlar ben güne hızlı başladım. doktorum hastaneden ayrılmış. anlayacağınız 35. haftada öylece kalabilirdim. şu 2 hafta doktorum yeni hastaneye geçene kadar doğurmamalıyım. otomatik olarak bende sincan koru hastanesine geçmiş bulunuyorum. doğum ücreti ne kadar acaba işte bu sebeple doğum paketi almıyordum ben. ikincisi bugün oğlum hasta dünden beri kusuyor. salgın varmış. onu doktora götürürken doktorumun ayrıldığını tesadüf eseri gördüm. ani gelişmiş. oğlumun serumunu beklerken ani kararla izine çıktım. otururken ben izine çıkcam dedim gttim yazdırdım. bundan sonra evdeyim. oğlum evdeki herşeye kustuğu için 3 gün çamaşır yıkamam lazım. bende haberler böyle
valla doktor etkilemez asla dedi onceden de soyledim sat etkili dedi ama.senin iri olmasi beni biraz gelirmis.izlenimi verse de bilemedim ama su kesin doktorum 13 cm.kafali bebegi 42 de almis dusunKızlar bu kafası büyük muhabbeti vardı 2hafta önden çıkanlar oluyordu. Ultrason kağıdında BPD olarak ölçülüyor ve 10cm olduğunda doğum gerçekleşiyormuş bebek kendi ayarlıyormuş. Benim 9.30cm 2hafta önde gözüküyor doktor beklenenden erken gelir 2haftaya doğurursun dedi. Sizinkiler nedir acaba doğruluk payı varmı bunun
Tatlim geçmiş olsun minnosa huseyin pehlivan orda iyi bashekim.sıkma canini herkes memnun ondan araştır kuzumselam kızlar ben güne hızlı başladım. doktorum hastaneden ayrılmış. anlayacağınız 35. haftada öylece kalabilirdim. şu 2 hafta doktorum yeni hastaneye geçene kadar doğurmamalıyım. otomatik olarak bende sincan koru hastanesine geçmiş bulunuyorum. doğum ücreti ne kadar acaba işte bu sebeple doğum paketi almıyordum ben. ikincisi bugün oğlum hasta dünden beri kusuyor. salgın varmış. onu doktora götürürken doktorumun ayrıldığını tesadüf eseri gördüm. ani gelişmiş. oğlumun serumunu beklerken ani kararla izine çıktım. otururken ben izine çıkcam dedim gttim yazdırdım. bundan sonra evdeyim. oğlum evdeki herşeye kustuğu için 3 gün çamaşır yıkamam lazım. bende haberler böyle
Benim gwcen hafta 10... kusurdu canim hala dogmadiKızlar bu kafası büyük muhabbeti vardı 2hafta önden çıkanlar oluyordu. Ultrason kağıdında BPD olarak ölçülüyor ve 10cm olduğunda doğum gerçekleşiyormuş bebek kendi ayarlıyormuş. Benim 9.30cm 3hafta önde gözüküyor doktor beklenenden erken gelir 2haftaya doğurursun dedi. Sizinkiler nedir acaba doğruluk payı varmı bunun
Canın benım bebek uc hafta gerıden gıdıyor kafasıda ona gore mıyadını coktan doldurmus olur yanı bence dogruluk olasılıgı dusuk genetık fılan olabılır dogum ablam ıkı oglunuda 38 haftada dogurmus annemde benı erken dogurmus ama dıger arkadasımın bebegının kafası buyuktu hatta dogumda zorlamıs 41+4 dogurdu hatta cok dıkısı olmus kızın bebek 3.5 kılo ama kafası buyukKızlar bu kafası büyük muhabbeti vardı 2hafta önden çıkanlar oluyordu. Ultrason kağıdında BPD olarak ölçülüyor ve 10cm olduğunda doğum gerçekleşiyormuş bebek kendi ayarlıyormuş. Benim 9.30cm 3hafta önde gözüküyor doktor beklenenden erken gelir 2haftaya doğurursun dedi. Sizinkiler nedir acaba doğruluk payı varmı bunun
Aynen canım sersem gibiyim şuan valla olsun kafam güzel gibi dolanıyorumHaklısın tatlım sabır sabır başka bir şeye ihtiyacımız yok Şuan.. kıyamam uykusuzluk da çok kötü yapıyo insanı tüm gün kafa sersem gibi oluyo bu sefersenin belli mi Doğum zamanı falan dr bişey dedi mi canım
Arkadasim.mayista dogum.yaptı kafasi uc hafta geriydi babasinin kafasi surati küçüktü doktor ciddiye bile almamis ve minik surat dogdu hic anormal degil takilmamak.lazim genetik o daCanın benım bebek uc hafta gerıden gıdıyor kafasıda ona gore mıyadını coktan doldurmus olur yanı bence dogruluk olasılıgı dusuk genetık fılan olabılır dogum ablam ıkı oglunuda 38 haftada dogurmus annemde benı erken dogurmus ama dıger arkadasımın bebegının kafası buyuktu hatta dogumda zorlamıs 41+4 dogurdu hatta cok dıkısı olmus kızın bebek 3.5 kılo ama kafası buyuk
Ağustos öncesi yasak ArasaAynen canım sersem gibiyim şuan valla olsun kafam güzel gibi dolanıyorumPazartesi kontrolüm vardı bugünden itibaren artık Doğumu bekliyoruz hazırlığını tamamla dedi normal Doğum beklediğimiz için zaman veremedi bakalım kuzucum Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman gelecek beklemedeyiz sağlıkla gelsinler evlatlar inşallh
Sen şimdi söyleyince sen son kağıda baktım 92.2 yazıyorKızlar bu kafası büyük muhabbeti vardı 2hafta önden çıkanlar oluyordu. Ultrason kağıdında BPD olarak ölçülüyor ve 10cm olduğunda doğum gerçekleşiyormuş bebek kendi ayarlıyormuş. Benim 9.30cm 3hafta önde gözüküyor doktor beklenenden erken gelir 2haftaya doğurursun dedi. Sizinkiler nedir acaba doğruluk payı varmı bunun
Kaldircaniz beni durum.bakim ben deSen şimdi söyleyince sen son kağıda baktım 92.2 yazıyorama erken gelir diye bişey demedi. Sezeryan olursa 15 agustosta alırız dedi. Oda 38+5 oluyor sanırım
Kesınlıkle onden gerıden gıtmesı onemlı degıl bız satı dogum tarıhı olarak alcaz dedı doktor dogumun08.08 dedı ona gore 38. Haftadan sonra dogumların normal dedıArkadasim.mayista dogum.yaptı kafasi uc hafta geriydi babasinin kafasi surati küçüktü doktor ciddiye bile almamis ve minik surat dogdu hic anormal degil takilmamak.lazim genetik o da
O zaman da bi fenalıklar olabilir ama her gün bir yerlerimiz acımicakBebekler çıkınca daha fena olmayalım
benim bilgim yok bu konuda.Kızlar bu kafası büyük muhabbeti vardı 2hafta önden çıkanlar oluyordu. Ultrason kağıdında BPD olarak ölçülüyor ve 10cm olduğunda doğum gerçekleşiyormuş bebek kendi ayarlıyormuş. Benim 9.30cm 3hafta önde gözüküyor doktor beklenenden erken gelir 2haftaya doğurursun dedi. Sizinkiler nedir acaba doğruluk payı varmı bunun
ogluna gecmis olsun cnm. iznin de hayirli olsun. dr konusunu kolaylikla cozersin umarim.selam kızlar ben güne hızlı başladım. doktorum hastaneden ayrılmış. anlayacağınız 35. haftada öylece kalabilirdim. şu 2 hafta doktorum yeni hastaneye geçene kadar doğurmamalıyım. otomatik olarak bende sincan koru hastanesine geçmiş bulunuyorum. doğum ücreti ne kadar acaba işte bu sebeple doğum paketi almıyordum ben. ikincisi bugün oğlum hasta dünden beri kusuyor. salgın varmış. onu doktora götürürken doktorumun ayrıldığını tesadüf eseri gördüm. ani gelişmiş. oğlumun serumunu beklerken ani kararla izine çıktım. otururken ben izine çıkcam dedim gttim yazdırdım. bundan sonra evdeyim. oğlum evdeki herşeye kustuğu için 3 gün çamaşır yıkamam lazım. bende haberler böyle
Bilmiyorum ki canım ilk kez duydum bende kafası büyük diyenler vardı burada sizede danışayım dedimSen şimdi söyleyince sen son kağıda baktım 92.2 yazıyorama erken gelir diye bişey demedi. Sezeryan olursa 15 agustosta alırız dedi. Oda 38+5 oluyor sanırım
Ay iyi bari içim rahatladıBenim gwcen hafta 10... kusurdu canim hala dogmadi
Çok geçmiş olsun canım ya iyileşir oğluşun hemen inşallah.. Doktor konusunda endişe etme Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah yolunda gider herşeyselam kızlar ben güne hızlı başladım. doktorum hastaneden ayrılmış. anlayacağınız 35. haftada öylece kalabilirdim. şu 2 hafta doktorum yeni hastaneye geçene kadar doğurmamalıyım. otomatik olarak bende sincan koru hastanesine geçmiş bulunuyorum. doğum ücreti ne kadar acaba işte bu sebeple doğum paketi almıyordum ben. ikincisi bugün oğlum hasta dünden beri kusuyor. salgın varmış. onu doktora götürürken doktorumun ayrıldığını tesadüf eseri gördüm. ani gelişmiş. oğlumun serumunu beklerken ani kararla izine çıktım. otururken ben izine çıkcam dedim gttim yazdırdım. bundan sonra evdeyim. oğlum evdeki herşeye kustuğu için 3 gün çamaşır yıkamam lazım. bende haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?