2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağlıkla kucağına al inşallah canım ya.. Dinlen sen de vücudun yorgun demek ki enerji topla bol su iç.. Vakti gelince bastırır o sancı ya da su ya da nişan artık.. Stres yapma hiç.. Dua ile

Kiler dolabini sildim düzenledim. bulasik makinesini bosaltip doldurdum. Yemek yaptım ben paydoss diger butun isler kaldi belim pert hizli girdim cabuk kesildim
Suraya da dayaklik bi evlat birakiyorum
Eki Görüntüle 2292036
Hahahahhahahah Şans gibi, O da kardeşinin çamaşır sepetini denemiş şapşik yaaaa

Cunku secdeden dogrulmussun beline yuklenmissindir benim tuvalet sancisindan kivrandigim oluyo gervekten ben sadece sunu diim bence biseyin yok icini ferah tut ben doktoru su yolu yaptim bi ara aslinda bu agrilarin normal.olduhunu anca ogrendim
Aslinda ne biliyor musun suan gunumuze var ve doldurmadigi icin erken dogabilir korkusu var ayrica bana doktorum senin pes pese dogumlarin oldugu icin her an dogum yapabilirsin dedi 32 haftadan beri diken ustundeyim

Vallahi kalkamadım yattım yani şakasız.. Her yanım ağrıyor anlamadım
Aslında yattikca yatasi geliyor insanın. Ben sabah 6 da kalkıyorum eşimi gönderip tekrar yatıyorum 12-1 Allah ne verdiyse. Sonra akşama kadar sersem elim kolum kalkmadan geçiyor zaman

Cunku secdeden dogrulmussun beline yuklenmissindir benim tuvalet sancisindan kivrandigim oluyo gervekten ben sadece sunu diim bence biseyin yok icini ferah tut ben doktoru su yolu yaptim bi ara aslinda bu agrilarin normal.olduhunu anca ogrendim
Aynen normal bende okudum bebısın eklem seslerıde oluyormus bendende gelıyor bazen o sesler bel agrısı bende de var ama nst hıc sancı fılan yok

Aslında yattikca yatasi geliyor insanın. Ben sabah 6 da kalkıyorum eşimi gönderip tekrar yatıyorum 12-1 Allah ne verdiyse. Sonra akşama kadar sersem elim kolum kalkmadan geçiyor zaman
Ya teşebbüs ettim bi ara mutfağı toparladım çamaşır serdim ama ağrıyor vücudum normalden farklı bi şekilde.. Pertim çıkmış sanki.. Yarına geçer herhalde

Aslinda ne biliyor musun suan gunumuze var ve doldurmadigi icin erken dogabilir korkusu var ayrica bana doktorum senin pes pese dogumlarin oldugu icin her an dogum yapabilirsin dedi 32 haftadan beri diken ustundeyim
Anladim canim demekki ondan telaslaniyosun normal tabii... Hakkisin ama insan gercekten telaslandikca karni daha da kasiliyo oyle kasa kasa sancim cikti hatta bi kere musahadeye aldilar ne diim insallah bieeyin yoktur hayirlisuyla bitirelim su gunleri

C
Doktorun kim canım cukurambar koruda miydi ? Ben cukurambara gidiyorum ama sincan ve ikisinin fiyatlari farklı sanirim

Valla korktum baya normalde korkmam silerim de. Şimdi oglusu düşündüm daha çok hatim indirerek sildim :) zaten koca gelince ondan da bir ton azar isitecegim bari sen yapma :)
Adam hakli ama cidden gelmisin 38. Haftaya spiderman gbi camdan cama atlamisin aman bacim dikkat et vallahi saka maka

Ya teşebbüs ettim bi ara mutfağı toparladım çamaşır serdim ama ağrıyor vücudum normalden farklı bi şekilde.. Pertim çıkmış sanki.. Yarına geçer herhalde
O ağrı oluyor dinlenerek yaptım iki sildim iki uzandim. Geçer inslh canım. Zaten ayağa kalkarken böyle nineler gibi kitleniyorum. Yavaş yavaş hareket edebiliyorum

bend2 oyle canim mecbur kilmamaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…