Doktor 1 hafta sonra gel dedi kendi doktorum en az iki haftaya kadar dogurusun demisti. Anlamadigim sey gecen hamileligimdede 1 hafta sonra gel demisti 3 gun sonra dogurmustum . Canim hani diyorlar doguma yakin cok enerji oluyorsun aksine uymak istiyorum yapmak istesemde kendimi yere atiyorum namazi bile oturdigum yerdr kiliyorum allah af etssin
Sağlıkla kucağına al inşallah canım ya.. Dinlen sen de vücudun yorgun demek ki enerji topla bol su iç.. Vakti gelince bastırır o sancı ya da su ya da nişan artık.. Stres yapma hiç.. Dua ile
Cunku secdeden dogrulmussun beline yuklenmissindir benim tuvalet sancisindan kivrandigim oluyo gervekten ben sadece sunu diim bence biseyin yok icini ferah tut ben doktoru su yolu yaptim bi ara aslinda bu agrilarin normal.olduhunu anca ogrendim
Aslinda ne biliyor musun suan gunumuze var ve doldurmadigi icin erken dogabilir korkusu var ayrica bana doktorum senin pes pese dogumlarin oldugu icin her an dogum yapabilirsin dedi 32 haftadan beri diken ustundeyim
Sağlıkla kucağına al inşallah canım ya.. Dinlen sen de vücudun yorgun demek ki enerji topla bol su iç.. Vakti gelince bastırır o sancı ya da su ya da nişan artık.. Stres yapma hiç.. Dua ile ❤
Aslında yattikca yatasi geliyor insanın. Ben sabah 6 da kalkıyorum eşimi gönderip tekrar yatıyorum 12-1 Allah ne verdiyse. Sonra akşama kadar sersem elim kolum kalkmadan geçiyor zaman
Cunku secdeden dogrulmussun beline yuklenmissindir benim tuvalet sancisindan kivrandigim oluyo gervekten ben sadece sunu diim bence biseyin yok icini ferah tut ben doktoru su yolu yaptim bi ara aslinda bu agrilarin normal.olduhunu anca ogrendim
Aslında yattikca yatasi geliyor insanın. Ben sabah 6 da kalkıyorum eşimi gönderip tekrar yatıyorum 12-1 Allah ne verdiyse. Sonra akşama kadar sersem elim kolum kalkmadan geçiyor zaman
Ya teşebbüs ettim bi ara mutfağı toparladım çamaşır serdim ama ağrıyor vücudum normalden farklı bi şekilde.. Pertim çıkmış sanki.. Yarına geçer herhalde
Aslinda ne biliyor musun suan gunumuze var ve doldurmadigi icin erken dogabilir korkusu var ayrica bana doktorum senin pes pese dogumlarin oldugu icin her an dogum yapabilirsin dedi 32 haftadan beri diken ustundeyim
Anladim canim demekki ondan telaslaniyosun normal tabii... Hakkisin ama insan gercekten telaslandikca karni daha da kasiliyo oyle kasa kasa sancim cikti hatta bi kere musahadeye aldilar ne diim insallah bieeyin yoktur hayirlisuyla bitirelim su gunleri
selam kızlar ben güne hızlı başladım. doktorum hastaneden ayrılmış. anlayacağınız 35. haftada öylece kalabilirdim. şu 2 hafta doktorum yeni hastaneye geçene kadar doğurmamalıyım. otomatik olarak bende sincan koru hastanesine geçmiş bulunuyorum. doğum ücreti ne kadar acaba işte bu sebeple doğum paketi almıyordum ben. ikincisi bugün oğlum hasta dünden beri kusuyor. salgın varmış. onu doktora götürürken doktorumun ayrıldığını tesadüf eseri gördüm. ani gelişmiş. oğlumun serumunu beklerken ani kararla izine çıktım. otururken ben izine çıkcam dedim gttim yazdırdım. bundan sonra evdeyim. oğlum evdeki herşeye kustuğu için 3 gün çamaşır yıkamam lazım. bende haberler böyle
Valla korktum baya normalde korkmam silerim de. Şimdi oglusu düşündüm daha çok hatim indirerek sildim :) zaten koca gelince ondan da bir ton azar isitecegim bari sen yapma :)
Ya teşebbüs ettim bi ara mutfağı toparladım çamaşır serdim ama ağrıyor vücudum normalden farklı bi şekilde.. Pertim çıkmış sanki.. Yarına geçer herhalde
O ağrı oluyor dinlenerek yaptım iki sildim iki uzandim. Geçer inslh canım. Zaten ayağa kalkarken böyle nineler gibi kitleniyorum. Yavaş yavaş hareket edebiliyorum
Doktor 1 hafta sonra gel dedi kendi doktorum en az iki haftaya kadar dogurusun demisti. Anlamadigim sey gecen hamileligimdede 1 hafta sonra gel demisti 3 gun sonra dogurmustum . Canim hani diyorlar doguma yakin cok enerji oluyorsun aksine uymak istiyorum yapmak istesemde kendimi yere atiyorum namazi bile oturdigum yerdr kiliyorum allah af etssin