Artık ellemiyecegim yediğim azar yeter bugün :)))cıks almam. ciddi hatalisin cunku seker. artik kaderine razi olacaksin.
Valla küt diye hem de Allah korudu refleks ile elimi attım da tutundum pencerenin kenarına çarpmadım bi yere Allah korudu yani şok olmuştum ayyNasil.sandalyeden dusunce kiiiz
Ben hatırlıyorumNasil.sandalyeden dusunce kiiiz
Teşekkür ederim geçer ya.. Dışarı çıktım 2 gün üstüste herhalde vücudum hamlamış hiç hareket edemiyorum gerçekten.. Nine gibiyiz dediğin gibi ay uy demeden olmuyoO ağrı oluyor dinlenerek yaptım iki sildim iki uzandim. Geçer inslh canım. Zaten ayağa kalkarken böyle nineler gibi kitleniyorum. Yavaş yavaş hareket edebiliyorum
evet cok da kismistik sana.Valla küt diye hem de Allah korudu refleks ile elimi attım da tutundum pencerenin kenarına çarpmadım bi yere Allah korudu yani şok olmuştum ayy
vay vay vay... gizli yaramazlardansin.Ben hatırlıyorumZeytinliii bayram temzliğinde popo üstü cam silerken sandalyeden kaymıştı galiba.
Ona da çok kızmıştık. Sonra ben elektrik süpürgesi arkamdaymış görmemişim. Ben de yan düşmüştüm o gün. Sonra oturup sakarlığıma ağlamıştım ya bişey olsaydı bebişe diyekorkudan yazamadım buraya
Ooo kaza olmuş senin ama kıyamam Allah koruyor inşallah yaBen hatırlıyorumZeytinliii bayram temzliğinde popo üstü cam silerken sandalyeden kaymıştı galiba.
Ona da çok kızmıştık. Sonra ben elektrik süpürgesi arkamdaymış görmemişim. Ben de yan düşmüştüm o gün. Sonra oturup sakarlığıma ağlamıştım ya bişey olsaydı bebişe diyekorkudan yazamadım buraya
Ben uyumuşum ya
Eve ben de çok fırça yediydim uslandım ammaevet cok da kismistik sana.
vay vay vay... gizli yaramazlardansin.
Ohh şekerlemeBen uyumuşum ya
Allah korusun inşallah hiç öyle şeyler düşünme böyle geniş geniş gidersin hastaneye inşallahAy Allahim acil durumlu dogumlardan koruusn benim en yakin hastaneye gitmem bir saati bile gecer oyyy
Valla küt diye hem de Allah korudu refleks ile elimi attım da tutundum pencerenin kenarına çarpmadım bi yere Allah korudu yani şok olmuştum ayy
Senden de mi geliyo tikirt diye bi ses aaaa bende de oluyoAynen normal bende okudum bebısın eklem seslerıde oluyormus bendende gelıyor bazen o seslerbel agrısı bende de var ama nst hıc sancı fılan yok
İşte kendimizi kandırıyoruz bi anlık gazla yaparız ederiz diye ama kabul edelim bizden gelmez öyle şeyler haddimizi bilelim cam silmek ağır iş yapmak yorulmak.. Kuluçka dönemindeyiz ya nerden geliyo bu temizlik şeysiArwien anam bu agustos analarinin popolari hic durmuyo ki bes dakka birakiyosun ya kiler siler bi bakarsin baza acmis ceyizlikleri duzer bi bakarsin camin tepesine cikmis... Eline sari bez alan bizim grupta yok yok vallahi Allah korumus Zeytinliii seni de bisey olmaz diye heralde ciktin ama iste Allah korusun
amin insallh canim ufak yerde oturunca zor oluyoAllah korusun inşallah hiç öyle şeyler düşünme böyle geniş geniş gidersin hastaneye inşallah
sabah sabah icimi sicacik yapti sözlerinevet bizimde onlara ihtiyacimiz var, milimetre buyuklugunde bile degillerken kendi canimizla kanimizla buyuttuk onlari en derinlerimizde gec anne olanlar belki biraz daha anlar, ‘yegen sevgisi de yeter bana’ dusuncesi icerisinde oldum senelerce, umitsizligimden degil gercekciligimden sanirim. simdiyse icimde yeseren bi gonca var..gelisinin haberi babasiyla beni okadar derinden mutlu etti ki, yere goge sigamadi sevincimiz. sonra cevremizdeki herkes..her guzel haberimizi paylastigim kisi gozyaslarina boguldu..anneme ben anlatamadim ablam anlatti videoya almis. bikere izledim bidaha da izleyemedim..
zorlanirken icimizdeki mucizeyi, ne zorlu yollardan gecerek icimizde tutundugunu, onu yillardir en derinlerimizde istedigimizi dusunup sukurlere bogulmak en guzeli galiba.
sabah sabah bi guzel aglattin bu arada:))
Sabah sabah aglattin beni...istanbul gibi gozu yasli basladim guneama.cok güzel.ifade etmişsin..ne güzel.anlatmissin...dediğin gibi yaşamayan anlayamaz halimizden...cabuk toparlamamız için birbirimize ihtiyacımız var doğru söylüyorsun.. en yakın zaman da gidicem yanına..❤
Hayir bide basimiza bisey gelse ya da bebege bisey olsa en cok biz uzulucez valla ben bu genel temizlige parami hazirladiydim anneler dediler bunu biz yapalim bu seferlik iyi drdim camdi perdeydi haaa bide bi kiler yapmisim hani olurda ikinci bir Nuh tufani falan olursa diye sanirim bu kadar konserve sakladim baska bi nedeni olamaz onlari ayikladilar... Yoksa onlar gelmese temizlikcinin parasi hazirdi yapamam cunku biliyorum yaptigim anda kasilmam baasliyoİşte kendimizi kandırıyoruz bi anlık gazla yaparız ederiz diye ama kabul edelim bizden gelmez öyle şeyler haddimizi bilelim cam silmek ağır iş yapmak yorulmak.. Kuluçka dönemindeyiz ya nerden geliyo bu temizlik şeysi
O bendr bayadir var canim .normal diye biliyorumarkadaslar ust bacaklarimin ici felaket agriyo iki gundur biraz is yaptim ondanmi acaba yoksa dogumla faln ilgili olabikirmi
Amin canım inşallahAynen canım sersem gibiyim şuan valla olsun kafam güzel gibi dolanıyorumPazartesi kontrolüm vardı bugünden itibaren artık Doğumu bekliyoruz hazırlığını tamamla dedi normal Doğum beklediğimiz için zaman veremedi bakalım kuzucum Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman gelecek beklemedeyiz sağlıkla gelsinler evlatlar inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?