2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasil.sandalyeden dusunce kiiiz
Ben hatırlıyorum Zeytinliii bayram temzliğinde popo üstü cam silerken sandalyeden kaymıştı galiba.
Ona da çok kızmıştık. Sonra ben elektrik süpürgesi arkamdaymış görmemişim. Ben de yan düşmüştüm o gün. Sonra oturup sakarlığıma ağlamıştım ya bişey olsaydı bebişe diye korkudan yazamadım buraya

O ağrı oluyor dinlenerek yaptım iki sildim iki uzandim. Geçer inslh canım. Zaten ayağa kalkarken böyle nineler gibi kitleniyorum. Yavaş yavaş hareket edebiliyorum
Teşekkür ederim geçer ya.. Dışarı çıktım 2 gün üstüste herhalde vücudum hamlamış hiç hareket edemiyorum gerçekten.. Nine gibiyiz dediğin gibi ay uy demeden olmuyo

Valla küt diye hem de Allah korudu refleks ile elimi attım da tutundum pencerenin kenarına çarpmadım bi yere Allah korudu yani şok olmuştum ayy
evet cok da kismistik sana.
vay vay vay... gizli yaramazlardansin.

Ooo kaza olmuş senin ama kıyamam Allah koruyor inşallah ya

Valla küt diye hem de Allah korudu refleks ile elimi attım da tutundum pencerenin kenarına çarpmadım bi yere Allah korudu yani şok olmuştum ayy
Arwien anam bu agustos analarinin popolari hic durmuyo ki bes dakka birakiyosun ya kiler siler bi bakarsin baza acmis ceyizlikleri duzer bi bakarsin camin tepesine cikmis... Eline sari bez alan bizim grupta yok yok vallahi Allah korumus Zeytinliii seni de bisey olmaz diye heralde ciktin ama iste Allah korusun

İşte kendimizi kandırıyoruz bi anlık gazla yaparız ederiz diye ama kabul edelim bizden gelmez öyle şeyler haddimizi bilelim cam silmek ağır iş yapmak yorulmak.. Kuluçka dönemindeyiz ya nerden geliyo bu temizlik şeysi

hiç ağlamayın, ağlıyorsanız da mutluluktan filan ağlayın. Bizler çok güçlü kadınlarız, Allah herkesi bu kadar dar zor işlerle imtihan etmrz. Kaldırabilecek kadar güçlüyüz, herşeye rağmen gülümseyecek kadar, bunlar bizi acıtmaz gardaaaşş diye artizlik yapacak kadar güçlüyüz

Herkes doğursun da daha fışkiyelenen çişleri, değişir değişmez pisletilen bezleri konuşucaz

Hayir bide basimiza bisey gelse ya da bebege bisey olsa en cok biz uzulucez valla ben bu genel temizlige parami hazirladiydim anneler dediler bunu biz yapalim bu seferlik iyi drdim camdi perdeydi haaa bide bi kiler yapmisim hani olurda ikinci bir Nuh tufani falan olursa diye sanirim bu kadar konserve sakladim baska bi nedeni olamaz onlari ayikladilar... Yoksa onlar gelmese temizlikcinin parasi hazirdi yapamam cunku biliyorum yaptigim anda kasilmam baasliyo

Amin canım inşallah Benimde 1 Ağustos’a verdi randevu o zamana kadar gelirse de sıkıntı değil demişti. Bende kitledim kendimi haftaya olsa bari diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…