2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi olmana sevindim ben de gitti mi acaba diye bakınıyordum sayfalara az kaldı inşallah sağlıkla kucağına al prova yapıyo vücut
Zeytinli bacim gene basladi agrilarim boyle surekli buyuk tuvaletim var mis gibi agrim var boylr dun namaz kilarkrn ayaga bir kalktim cok af edersin cat diyr bir ses geldi bu vajinanin oldugu yerde acaba bebek hazneye mi girdi

degisik bir hikaye olmus cnm. hakkinizda hayirlisi.

bu arkasi cnm. sanirim dogumdan 5 yasa kadar diyordu. ben bundan mennun kaldim.

@birdos
Valla benım enerjı kalmadı bu hafta senın haftalarda enerjı ıyı oluyor. Gercı yakınmıs haftalar
Bende de yok pek enerji ama camlar rezildi. Bugün yarın diye geçiyordu günlerim. Umarım yağmur yağmaz gurbetteki akrabalar bu aralar burdalar. Hepsinin de beni bir goresi evime gelesi var. Taze gelin olunca öyle olunca mecbur sildim süpürdüm

Zeytinli bacim gene basladi agrilarim boyle surekli buyuk tuvaletim var mis gibi agrim var boylr dun namaz kilarkrn ayaga bir kalktim cok af edersin cat diyr bir ses geldi bu vajinanin oldugu yerde acaba bebek hazneye mi girdi
Cunku secdeden dogrulmussun beline yuklenmissindir benim tuvalet sancisindan kivrandigim oluyo gervekten ben sadece sunu diim bence biseyin yok icini ferah tut ben doktoru su yolu yaptim bi ara aslinda bu agrilarin normal.olduhunu anca ogrendim

Ah ah ah kardes sen naptin bu haftanda 11. Katin caniminimi sildin kizicam ama bak vallahi ya tansiyonun dusseydi ya ayagin kaysaydi ah ah ah
Valla korktum baya normalde korkmam silerim de. Şimdi oglusu düşündüm daha çok hatim indirerek sildim :) zaten koca gelince ondan da bir ton azar isitecegim bari sen yapma :)

Ayni durumfayiz markete gideyim dedi m cocuklarin eksigi var dedim hastasin sen diyor yat asaga b3n giderim allahtan eslerimiz iyi

Kiler dolabini sildim düzenledim. bulasik makinesini bosaltip doldurdum. Yemek yaptım ben paydoss diger butun isler kaldi belim pert hizli girdim cabuk kesildim
Suraya da dayaklik bi evlat birakiyorum
Eki Görüntüle 2292036
Yaaa sen ne masumsun benim birde kiler dolabım vardı onu unuttum. Sayende hatırladım onu da bir ara elden geçireyim

Yaa.. Ağrı yokluyorsa yaklaşmıştır inanki sen takip et kasılma sancı aralıklarına mutlaka kontrolün ne zaman

Yalancı sancılar yaşamışsın Kaç doğar düşünme 3 üstü belli ki sen dinlen ve beslen maşallah
Fazla degil dedi doktor cok guzel dedi sadece ama bu sene gelisim geriligi cok duydum dun en bes tane hastaya gelisim geriligi seyio sezeryan gunu verdi. Oda cok kotu cunku kucuk bebegi dogurmak daha zor sanciyi kaldiramiyormus birde rahim iteleyemiyormus off b3n anlamiyorm zaten b u islerden

Ne diyeceğimi şaşırdım.. hem gözün aydın hem geçmiş olsun cnm..neyseki erken müdahale yapılmış..iyi olmanıza sevindim..

Yaa.. Ağrı yokluyorsa yaklaşmıştır inanki sen takip et kasılma sancı aralıklarına mutlaka kontrolün ne zaman
Doktor 1 hafta sonra gel dedi kendi doktorum en az iki haftaya kadar dogurusun demisti. Anlamadigim sey gecen hamileligimdede 1 hafta sonra gel demisti 3 gun sonra dogurmustum . Canim hani diyorlar doguma yakin cok enerji oluyorsun aksine uymak istiyorum yapmak istesemde kendimi yere atiyorum namazi bile oturdigum yerdr kiliyorum allah af etssin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…