- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
Zeytinli bacim gene basladi agrilarim boyle surekli buyuk tuvaletim var mis gibi agrim var boylr dun namaz kilarkrn ayaga bir kalktim cok af edersin cat diyr bir ses geldi bu vajinanin oldugu yerde acaba bebek hazneye mi girdiİyi olmana sevindim ben de gitti mi acaba diye bakınıyordum sayfalara az kaldı inşallah sağlıkla kucağına al prova yapıyo vücut
degisik bir hikaye olmus cnm. hakkinizda hayirlisi.Selam kızlar bende bugün muayeneye gittim. Ilk defa uzun aradan sonra iyi bi doktor ve hastane buldum özel olarak. Doktor bakti, bu kesinlikle 34 haftalik olamaz, 36 hatta 37 ye yakın görünüyor dedi. Nst sonucumda bir iki dalgalanma var, çatı muayenesi yapalım dedi. Korkulacak bise yok alttan muayene gibi. Asıl şok surda 2 cm açıklık varmış doğumun her an olabilir. 3 gün kanama lekelenme normal 3 den fazla sürerse gel dedi, sat la kesinlikle uyumli değil normalde 3 eylul son dogum tarihi, bu bebek bayrami gormez sanmıyorum dedi. Dedim doğarsa sıkıntı olur mu kuvoze felan gerek kalır mi, 2500 3000 arasi kilosu, gerek kalacağını düşünmüyorum dedi. Bakalim bende haberler böyle kızlar. Şok oldum ama ya, icimi bi korku kapladi...
bu arkasi cnm. sanirim dogumdan 5 yasa kadar diyordu. ben bundan mennun kaldim.Hayırlı olsun.Bana da yazar mısın.
Tecrübeli anne daha iyi bilir tabi. Bu resimdeki arka görüntüsü galiba. Kumaş mı daha iyi kanguru mu. Oğlum kilolu doğduğu için almamıştım kullanamazsın dediler ama bana hiç bir iş yaptırmıyordu.
Bu oğlum malum prematüre, bir de büyük oğlum bacağıma yapışacak o da 22aylık daha. Benim almam şart bu defa sanırım
Bende de yok pek enerji ama camlar rezildi. Bugün yarın diye geçiyordu günlerim. Umarım yağmur yağmazValla benım enerjı kalmadı bu hafta senın haftalarda enerjı ıyı oluyor. Gercı yakınmıs haftalar
Cunku secdeden dogrulmussun beline yuklenmissindir benim tuvalet sancisindan kivrandigim oluyo gervekten ben sadece sunu diim bence biseyin yok icini ferah tut ben doktoru su yolu yaptim bi ara aslinda bu agrilarin normal.olduhunu anca ogrendimZeytinli bacim gene basladi agrilarim boyle surekli buyuk tuvaletim var mis gibi agrim var boylr dun namaz kilarkrn ayaga bir kalktim cok af edersin cat diyr bir ses geldi bu vajinanin oldugu yerde acaba bebek hazneye mi girdi
Valla korktum baya normalde korkmam silerim de. Şimdi oglusu düşündüm daha çok hatim indirerek sildim :) zaten koca gelince ondan da bir ton azar isitecegimAh ah ah kardes sen naptin bu haftanda 11. Katin caniminimi sildin kizicam ama bak vallahiya tansiyonun dusseydi ya ayagin kaysaydi ah ah ah
Ev kirli camlar öyle napim el mecbur :) benim çocukta yoruldu herhalde sessiz sessiz yatıyor :)Okurken yoruldum.yeminlen masallah Allah nazardan.saklasin.muhtemelen yapsam ben cocukr pirrtt parkede
Ayni durumfayiz markete gideyim dedi m cocuklarin eksigi var dedim hastasin sen diyor yat asaga b3n giderim allahtan eslerimiz iyiO engelli kısmını ben de düşünmeye başladım. Hatta akşam eşime dedim , beni engelli gibi kabul et diye. Kendin için birşey yapamaman kötü bir duygu.
Zaman zaman ben de oturup ağlıyorum. Geçen sene bir arkadaşım doğum yaptı. Son ayı içerisindeyken telefonda konuşuyorduk. İnanmayacaksın ama sabah çorabımı giyemediğim için ağladım diyordu. Aklıma hep o söylediği geliyor.
Ama şuna inanıyorum ki geçecek ve sayılı günlerimiz kaldı. Ben buna sığınıyorum. Hareket edememek, uyuyamamak, halsizlik, sakarlık hepsi geçecek inşallah. Az daha sıkalım dişimizi.
sopaliksin canimEv kirli camlar öyle napim el mecbur :) benim çocukta yoruldu herhalde sessiz sessiz yatıyor :)
Yaaa sen ne masumsunKiler dolabini sildim düzenledim. bulasik makinesini bosaltip doldurdum. Yemek yaptım ben paydoss diger butun isler kaldi belim pert hizli girdim cabuk kesildim
Suraya da dayaklik bi evlat birakiyorum
Eki Görüntüle 2292036
Yaa.. Ağrı yokluyorsa yaklaşmıştır inanki sen takip et kasılma sancı aralıklarına mutlaka kontrolün ne zamanZeytinli bacim gene basladi agrilarim boyle surekli buyuk tuvaletim var mis gibi agrim var boylr dun namaz kilarkrn ayaga bir kalktim cok af edersin cat diyr bir ses geldi bu vajinanin oldugu yerde acaba bebek hazneye mi girdi
Yazdigima pisman oldum bak suanYaaa sen ne masumsunbenim birde kiler dolabım vardı onu unuttum. Sayende hatırladım onu da bir ara elden geçireyim
Fazla degil dedi doktor cok guzel dedi sadece ama bu sene gelisim geriligi cok duydum dun en bes tane hastaya gelisim geriligi seyio sezeryan gunu verdi. Oda cok kotu cunku kucuk bebegi dogurmak daha zor sanciyi kaldiramiyormus birde rahim iteleyemiyormus off b3n anlamiyorm zaten b u islerdenYalancı sancılar yaşamışsın Kaç doğar düşünme 3 üstü belli ki sen dinlen ve beslen maşallah
Ben de tüm gün yattım bugünDip köşe temizlik yaptım. Üstüne camları da sildim ama ne silme 11. Kata ne diye gelip oturduysam :))) umarım bunların acısı çıkmaz. Bir temizlik söyle üç beş ay gitse ne olurdu?
Ne diyeceğimi şaşırdım.. hem gözün aydın hem geçmiş olsun cnm..neyseki erken müdahale yapılmış..iyi olmanıza sevindim..Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Yok yok sonra yaparım. Bugünlük yediğim azar yeter :)) akşama da kocadan yiyeceğim zaten.Yazdigima pisman oldum bak suanuzun bi aradan sonra yap bari 11.kat cam silmissin ya
Doktor 1 hafta sonra gel dedi kendi doktorum en az iki haftaya kadar dogurusun demisti. Anlamadigim sey gecen hamileligimdede 1 hafta sonra gel demisti 3 gun sonra dogurmustum . Canim hani diyorlar doguma yakin cok enerji oluyorsun aksine uymak istiyorum yapmak istesemde kendimi yere atiyorum namazi bile oturdigum yerdr kiliyorum allah af etssinYaa.. Ağrı yokluyorsa yaklaşmıştır inanki sen takip et kasılma sancı aralıklarına mutlaka kontrolün ne zaman
Valla en son sandalyeden düşünce tövbe ettim ben afedersin b.k götürsün camı daha da ellemem eşime sildiririm yine bayram öncesiAma ama çok kirliydi
Sefan olsun canım :)) bende genelde her gün yattigimdan bugün değişiklik olsun dedimBen de tüm gün yattım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?