2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok canim su ana kadar devlette idare ettim, uzun zamandir takip ediyordum bu doktoru baya iyi bi doktor o yuzden gdeyim artık muayaneye dedim. Bide devletten iyice sogudum tam karar verdim bu doktora. Kanamam olmuyordu çatı muayenesinden sonra olur korkma 3 gün gelir normal dedi. Nitekim öyle hafif bi sanciyla beraber adetin ilk günü lekelenme gibi olur ya ayni oyle. Korkulacak bisey yok bu arada cati muayanesinden, bebegim hep onden gitti ama bunu beklemiyordum

Ah canım benim Allah kurtarmış ikinizi de çok geçmiş olsun. Sağ sağlim evinize dönün inşallah

dün gittim kontrole Bpd 94.7 yaziyo canim
Allah şifa versin yavruna canım
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım

Allahim iyilik sifa versin ikinizede canim cok sukur ikinizede bisey olmammis

Hep öndeydi canım, 2 haftaya yakin hep önde çıkardı. Beklemeyerek gittim ya böyle bi durumu o yüzden baya bi afalladim, ınsallah saglikla gelsin de napalim..
O zaman erken dollenme olmus canm aslında duzeltme yapardı doktor sat tarıhınde yapmaması ılgınc. Ya da tam sat tarıhını yanlıs hatırlıyorsun

Oğluşa geçmiş olsun canım enfeksiyon mu var?
Geçmiş olsun ve gözün aydın canım. Mucize gerçekten Allah size bağışlamış

Çok geçmiş olsun oğluna neyseki şehir dışı bir hastaneye gitmemiş doktorun buna şükür. Valla izne çıkmana çok sevindim. Hem Oğlunla ilgilenirsin. Ben de salı rapor yazdırıp 36. Haftada ayrılmış olacağım kısmetse.

Benimki gram meraklı değil gereksiz yok yere masraf görüyor bunları :) kapı süsünü teyzem yaptı gönderdi ses edemedi o yüzden :))) bende bir terlik birde taç alırsam okeyim :) terlikle bildiğin düz terlik alacağım zaten ayaklar olmuş 40 küsur numara evdekiler olmuyor :)

Dip köşe temizlik yaptım. Üstüne camları da sildim ama ne silme 11. Kata ne diye gelip oturduysam :))) umarım bunların acısı çıkmaz. Bir temizlik söyle üç beş ay gitse ne olurdu?
Valla benım enerjı kalmadı bu hafta senın haftalarda enerjı ıyı oluyor. Gercı yakınmıs haftalar

Dip köşe temizlik yaptım. Üstüne camları da sildim ama ne silme 11. Kata ne diye gelip oturduysam :))) umarım bunların acısı çıkmaz. Bir temizlik söyle üç beş ay gitse ne olurdu?
Ah ah ah kardes sen naptin bu haftanda 11. Katin caniminimi sildin kizicam ama bak vallahi ya tansiyonun dusseydi ya ayagin kaysaydi ah ah ah

Okurken yoruldum.yeminlen masallah Allah nazardan.saklasin.muhtemelen yapsam ben cocukr pirrtt parkede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…