2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar selam aranıza yeni katıldım 7+4 haftalık hamileyim ve bebeğime 2,5 sene sonra 2 negatif tüp bebekten sonra kavuştum. İlk 3 ay geçmeden rahat edemeyeceğim galiba. Bende hiç bir belirti yok bu yüzden sürekli acaba yaşıyor mu diye stres içindeyim aranızda benim gibi acaba orada mıdır diye sürekli merak eden var mı?

Canım benim de öyle hiç bir belirtim yok. Bulantı falan yaşamıyorum o yüzden tedirginim ama Allah’a emanet inşallah iyidir. Sürekli dua okuyup boş yere vesvese yapmamaya çalışıyorum.

Merhaba hanimlar. Ya siz kiminiz bebisi hissetmissiniz kiminizin mide bulantisi var kiminizin gogus hassasiyeti var. Bende hic birsey yok. Randevum ayin 16 snda sanki zaman hic gecmiyor. İnsallah herşey yolundadirr
Canım hiç merak etme hersey yolundadır benim de mide bulantım çok az oluyor göğüs hasdasıyetım hiç yok ve hersey yolunda şükür

Var canim ben benimde hic bir belirtim yok. İlk gebeligim. Bende sürekli iyi midir diye düşünüyorum. Rabbim knsallah korur yavrularimizi.

O pır pır o kadar tatlı bişey ki inşallah herkes hisseder yakında

Kızlar ben de bugün fark ettim sağ tarafımda minicik bir çıkıntı olmuş. Doktor da en son ultrasonda sağ tarafta görmüştü bebeği. Karnımdaki o çıkıntıyı görünce bir mutlu oldum:)) bir de şöyle diyorlar bebek sağda durursa erkek solda durursa kızmış. Doğruluk payı var mı acaba daha önce anne olanlar sizde nasıldı?

Kizlar bulanti icin neler yapiyorsunuz? Bende fazla bulanti yok ama midem cok rahatsiz boynumdan mideme kadar sanki 10 tane ekmek yemisim hepsi orda tikanmis kalmis gibi cok kötü bir his ne yapiyorsunuz sizler
Canım çilekli puding yiyorum ben bazen bana da oluyo içimi rahatlıyo yumuşuyo içim resmen bugün resmen 3 kase yedim :)

O pır pır o kadar tatlı bişey ki inşallah herkes hisseder yakında
amin canim.insallah.

sevsinler o cikintiyi
canim oglum solumdaydi benim

sevsinler o cikintiyi
canim oglum solumdaydi benim
Sağ ol canım:)) demek ki doğru değilmiş eski kadınlar öyle diyor da ben de dedim acaba olabilir mi:) 12.haftadaki kontrolde belli olsa keşke cinsiyeti merak ediyorumm

Canım bizim tarihler aynı fakat dün doktor bana 8+5 dedi bu nasıl oluyo kafam karıştı benim.
Canım önceki gittiklerinde tam günü gününe mi söylemişti? Sordun mu doktora bunu? Gerçi çok da değil birkaç gün sapma var ölçümler değişiyorya bebğin duruşuna göre ondan olabilir.

Sağ ol canım:)) demek ki doğru değilmiş eski kadınlar öyle diyor da ben de dedim acaba olabilir mi:) 12.haftadaki kontrolde belli olsa keşke cinsiyeti merak ediyorumm

cok tatli telaslar bunlar
ben de kalp atis hizi tutacak mi diye bekliyorum
oglum da tuttu. tesaduf degilse bu kez kiz bakalim

cok tatli telaslar bunlar
ben de kalp atis hizi tutacak mi diye bekliyorum
oglum da tuttu. tesaduf degilse bu kez kiz bakalim
Ay hadi hayırlısı canım sağlıklı bir kızın olur inşalla:) bir kız bir erkek güzel olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…