Canim demek ki bir kac geriden geliyor bebek. Mesela benim ilk kontrolumde 6+5 olmama ragmen 6+2 cikti. Suandada gunu gunune gidiyor mu bilmiyorum acikcasi. Randevum 16 sinda o zaman anlarm ancak. Cok onemli degilmis o kadar fark buradada oyle yaziyordu. 1 2 hafta normal kabul edilebiliyormuş. Sanirim cok yasanan bir durum bu. Herkesin günü gününe olmayabiliyor. Sonra farki kapatiyorlarmis buyudukce canim yani yazilanlar oyle benimde pek bilgim yk açıkcası
Sağ ol canım:)) demek ki doğru değilmiş eski kadınlar öyle diyor da ben de dedim acaba olabilir mi:) 12.haftadaki kontrolde belli olsa keşke cinsiyeti merak ediyorumm
Cinsiyet farketmesede insan cok merak ediyor ogluma doktor 12. Haftada erkege benziyor demisti 16. Haftada kesin erkek demisti belki bu bebis kizdir diyorum bende
Kizlar merhaba . 9 haftalik hamileyim doktorum regenesis diye bir multivitamin verdi kusmalarim cok oluyor balik yağindan tiksindim içemiyorum artik doktorum da israrla ic diy0r ne yapacagimi sasirdim bu vitaminden once folibiol kullanjyordum ona devam etsem mi diye kafam karisti . Vitamini dusununce bile kisasim geliyor sizler doktorunuzn verdigi vitaminleri ictiniz mi??
Kizlar merhaba . 9 haftalik hamileyim doktorum regenesis diye bir multivitamin verdi kusmalarim cok oluyor balik yağindan tiksindim içemiyorum artik doktorum da israrla ic diy0r ne yapacagimi sasirdim bu vitaminden once folibiol kullanjyordum ona devam etsem mi diye kafam karisti . Vitamini dusununce bile kisasim geliyor sizler doktorunuzn verdigi vitaminleri ictiniz mi??
Kan sulandırıcı iğne herlde cnm bende kullanıyorum esim vuruyor gobegimden ama hiç morluk olmuyor kolumdan vuruldugumda olmuştu kolum morariyodu bende anlamadım ama benm için morluk olması hiç sorun değil bebegi m iyi olsun yeterki
Kan sulandırıcı iğne herlde cnm bende kullanıyorum esim vuruyor gobegimden ama hiç morluk olmuyor kolumdan vuruldugumda olmuştu kolum morariyodu bende anlamadım ama benm için morluk olması hiç sorun değil bebegi m iyi olsun yeterki
Canım şu bakımdan kötü mor olan yere vuramıyorum o yüzden alanım daralıyor bayağı koca koca morluk.. Ben kendim vuruyorum acaba bir yerde hata mı yapıyorum bilemedim
Bende de durum aynı malesef bebislerimiz için katlanicaz. önceki gebeligimde de vuruyodum ben geciyo zamanla morluklar. Vurduğun tarafı her gün değiştir canım.
Canım şu bakımdan kötü mor olan yere vuramıyorum o yüzden alanım daralıyor bayağı koca koca morluk.. Ben kendim vuruyorum acaba bir yerde hata mı yapıyorum bilemedim
Benimki kocaman morluk değil minik minik morluk oluyo derin hassas demekki. Bide ucunda çok az hava oluyo onu iğneye vurarak yukarı çıkar ve havayı boşalt canım
Canım önceki gittiklerinde tam günü gününe mi söylemişti? Sordun mu doktora bunu? Gerçi çok da değil birkaç gün sapma var ölçümler değişiyorya bebğin duruşuna göre ondan olabilir.
Canim demek ki bir kac geriden geliyor bebek. Mesela benim ilk kontrolumde 6+5 olmama ragmen 6+2 cikti. Suandada gunu gunune gidiyor mu bilmiyorum acikcasi. Randevum 16 sinda o zaman anlarm ancak. Cok onemli degilmis o kadar fark buradada oyle yaziyordu. 1 2 hafta normal kabul edilebiliyormuş. Sanirim cok yasanan bir durum bu. Herkesin günü gününe olmayabiliyor. Sonra farki kapatiyorlarmis buyudukce canim yani yazilanlar oyle benimde pek bilgim yk açıkcası
Kızlar benim moralim çok bozuk.. ben hastanede yatmıştım bulantılardan takip edenler bilirler. O günden sonra annemde kalıyordum eşim gececiyken . Evlerimiz de annemle 10 dk mesafede yakın. Gündüzdeykende anneme geliyordu yemek yiyip öyle eve geçiyorduk ama benim ayaklarım hep geri geri gidiyordu son zamanlarda eşim bu durumu farketti. Bende evde bunaldığımı evdeki eşyalardan tiksindiğimi söyledim. Eşimde ben sana yaparım evde yemek sonuçta annende de kusuyorsun evde de kusarsın nolcak yemek yaptıktan sonra diyor. Tamam kendince haklı o da benle vakit geçirmek istiyor ama ben o evde tabak çataldan bile tiksindim durmak istemiyorum hiç Eşimde anlamıyor bana mantıklı gelmiyor diyip duruyor. Çok yoruldum artık kendimle mi uğraşayım onla mı uğraşıyım. İdare etmeyi beceremiyorum bu süreçte açıkcası canımda istemiyor kim ne istiyorsa yapsın kafasındayım