2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım moralinin bozulmasını anlıyorum erkekler bu durumu çok anlayamıyorlar malesef. Ama o da haklı kendi açısından eşi sürekli başka evde ve mutsuz, acaba yetemyor muyum ben duygusuna bürünmüş olabilir. Bence annen gelsin sana nasılsa 10dakikaymış yemeğini orada yapsın, kendi evinde kal alış yoksa sonra eve girmek daha da zor olur. Eşin de rahatsızlığını belirtmiş bir şekilde aranız bozulmasın bunun için bence. İnşallah bir an önce geçer bulantıların da canım.

Cinsiyet farketmesede insan cok merak ediyor ogluma doktor 12. Haftada erkege benziyor demisti 16. Haftada kesin erkek demisti belki bu bebis kizdir diyorum bende
Evet canım merak oluyor tabiki:) sağlıklı olsunlar da biz de bir an önce öğrenelim cinsiyetlerini:)

Canım Amerikan mutfak evim yemek yapıldı mı heryer kokuyor canım hiç gitmek istemiyor eve aşırı soğudum evden herşey midemi bulandırıyor.. tamamen psikolojik bi durum zaten evden dışarı çıkmıyorum hiç uyuyorum yatıyorum başka bi aktivitem de Yok kimseyi göresin de Yok acayip hallerdeyim eşim de haklı kendince 1 ay öncesine kadar herşey normaldi o da bunaldı sıkıldı bu durumdan yine de kızıyorum ona hepsi hormonlardan

Size anlattı mı şuna göre erkek yada kız diye
Evet zaten 2 cocugumdada anlatmıştı bundada söyledi. %100 degil.ama tecrübelerinden dolayı tahmin de bulunuyor.gec döllenmesinden ve yerleşmesinden .zaten bakalım tutacakmi diyor

Aynen haklısın canım hem hormonlar hem bulantılardan dolayı psikolojin bozuldu biraz. Ev Amerikan mutfaksa zor tabii ben de olsam duramazdım o zaman şimdi bile kapısını kapatıyorum görmeyeyim gerçerken diye :) ama mecburen girip yemek yapıyorum onun da formülünü buldum elma yiyerek yapıyorum böylece koku almıyorum midemi de bastırıyor.

Ah canım elma da fayda etmiyor ki bana elma yedim bugün gene çıkardım.. o soğan kokusu pişmiş yemek kokusu.. yemekleri soğutup yiyorum resmen .. ne vardı bu kadar hassas olunacak kendime de kızıyorum.. Eşimde abartıyorsun diyo iyi dedim yalnız bi gün benim yerime sen taşı çocuğu o zaman nolacak bakalım dedim iyice kafayı yiyecem valla

Kızlar iğnelerden benim karnım hep mor nereye vuracağımı şaşırdım artık gördükçe moralim bozuluyor iğne yapan arkadaşlar sizde de öyle mi
Canim bende kendm vuruyorum gobek deliginin alt taraflari cok morariyor diger yerler daha az morariyor. O da kan sivi oldugj icin ignenin girdigi yerdeki kilcal damarlar kanama yapiyormus ve iyilesirlem o kan yukari cikiyormus ondan morariyormus canim

Canım şu bakımdan kötü mor olan yere vuramıyorum o yüzden alanım daralıyor bayağı koca koca morluk.. Ben kendim vuruyorum acaba bir yerde hata mı yapıyorum bilemedim
Yok canm benimde morluklar çok bünyeye göre ten e gör e değişiyor sanırım

Doğru canım yaşamayan anlayamıyor malesef. İnşallah en yakın zamanda geçer ya çok zor böyle hamilelik. Az kaldı 3 aya inşallah tamamen kesilir de rahatlarsın

Kızlar iğnelerden benim karnım hep mor nereye vuracağımı şaşırdım artık gördükçe moralim bozuluyor iğne yapan arkadaşlar sizde de öyle mi

bazen kilcal damara denk geliyor. o zaman morarir canim. kolundan yapabilirsin. ama birinin tutmasi lazim. bacaktan yapmani tavsiye etmem, en kasli yer oldugu icin cok aciyor.

Benim de en büyük korkum bu evim Amerikan mutfak olduğu için kokulara karşı hassasiyetim olursa diye çok korkmuştum.Allah yardımcın olsun canım. Başka oda varsa orada takıl canım. Bilmiyorum ama tabak ve çatal bıçaktan tiksiniyorsan acaba plastik tek kullanımlık olanlardan kullansan fayda eder mi? Kullanıp atarsınız. Hamilelik dönemi en önemli dönem canım eşlerle ilişki anlamında. eşin sana karşı ilgiliyken onun ilgisini kırma. Genelde eşler arası uzaklaşmalar bu dönem çok oluyormuş. İnşallah bir an önce geçer canım bulantıların hassasiyetin. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

benim kuzenim eşinin kokusundan bile tiksinmişti. çok normal bu hissettikleriniz. oda evde durmak istemiyordu. sürekli dışarıya çıkmak istiyordu. evden uzaklaşmak. ama bulantılarıyla o da geçti. zor bir süreç ama geçecek bu durum. erkekler böyle durumlarda hassas oluyor. korkuyorlar enteresan şekilde.

Yok direk probiyotik desteği kullanıyorum, çünkü ben burada kefir bulamıyorum, yoğurt da o kadar bakteri içermiyor.

Koku konusunda ben de aşırı hassasım ya, ter kokusu özellikle oy oyy

Geçtimi kanaman cnm ne kadar sürdü senin stres oluyorum 4 gün olacak nerdeyse azda olsa geliyor
Kahverengi akıntı oluyor.3 gündür cok sükür kanama yok ama bende söyle bisy oldu 3 gün gelmiyor tmm diyorm bitti cat bi leke.
İcini ferah tut cnm. ilk 3 ay cok yasayan varmış bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…