2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimde ilk gebeligim degil biliyorum bebeğin hareket hissini. Neyse siz öyle diyosanız öyledir baya hareketliymis maşallah.
herkes bildigi gibi devam etsin o zaman. ne denir ki baska...

Aynen benimde tek belirtim bu. Birde bel agrim oluyor o kadar
çok normal herkes çok belirti hissedecek diye birsey yok. biliyorum bebeklerimizi bulantı olarak bile olsa hissetmek istiyoruz ama olsun. ileride içinizde tepinirken uykunuzdan kalkacaksınız. ben oğlumu trex diye seviyordum.

İnşallah kavuşursunuz moralinizi yüksek tutun bence

Amin inşall h yüksek tutmaya çalışıyorum ama korkuda oluyor elimde değil Ceres2310

Mide bulantısı yaşayan arkadaşlara bir tavsiye inşallah size de İyi gelir. Benim sabah bulantım çok oluyor canım hiç birşey yemek istemiyor. Yulaf yemek geldi aklı ma pilates yaparken kilo kontrolü için yerdim. ısınmış sütün içine yulaf fındık veya ceviz kuru üzüm elma kakao ve 1 çay kaşığı bal. Bana çok iyi geldi hemde sağlıklı bir kahvaltı yapmışım gibi hissettim. Günlerdir kızarmış ekmek yiyordum kahvaltıda. Yulaf gebelik te ve emzirme döneminde çok faydalıymış.

bulantima iyi gelen birsey buldum. belki size de fayda eder.
1 fincan sicak suya 1 tane karanfil atip limon sıkıyorum. onu icince migdem biraz oturuyor.
Deneyeyim ben de sürekli midem bulanıyor. Derste fena oldum bugün okulların kapanmasını iple cekiyorum

Gunaydin gunayfin guzel annisler nasilsuniz insallah herkes bebecikleriyle iyidir bizim bulantimis hafifledi eskiye nazaran insallah tamamen gecerrr
Benden 1-2 hafta önde olanlarda azalma var galiba 2 haftaya geçer benimki de diye umut ediyorum benim önceki uzun sürmüştü

ben haftalik proluton depot igne oluyorum. bugun igne gunumdu simdi oldum geldim. ebe hemsire "bu haftada progesteron seviyesi hizla yukselir. bulantilar artar. bi de siz hap igne ile de yukleniyorsunuz, o yuzden bulantiniz cogalir" dedi. bulanti artis seviyemiz normalmis korkmayin

dun bebegi hissetme olayini burada ilk soran benim. cogu arkadasim guzel cevap yazdi tesekkur ederim. dalga gecer gibi yazanlari da ben gormezden gelirim. ebe hemsire soyle dedi "sizin karniniz cok cikmis. bu zamanda bu kadar buyuk olmamali cok sasirdim. ic karniniz yok gibi. o yuzden bebegi erken hissetmeniz cok normal".... bu arada dedigim hissetme, normal benek hareketi degil. orada bir kipirdanma bir pir pirlanma gibi degisik birsey...

Ben de bugün sade kahvaltılık gevrek aldım belki yiyebilirim diye. Sabah bi deneyecegim tavsiye için sağol canım

Canım kimsenin dalga geçtiği yok bi çok yerde bu şekilde okudum. Benimde şimdiden kocaman karnım çıktı. Keşke bende bu kadar erken hissedebilsem gerçekten çok isterdim. Ama genellikle doktorlar ilk haftalarda gazla bebeğin karıştırılabilecegini söylüyor. Demekki istisnalar varmış öğrenmiş olduk. Sağlıklı olsunlarda erken geç farketmez.

Hangi marka kullanıyorsun canım? Bulantılardan önce düzenli kefir tüketirdim ama şimdi içemiyorum
Benimki yaşadığım ülkede satılan yerel bir marka, maalesef o marka TR'de yok. Ama bir çok probiyotik çeşidi piyasada var zaten. Ben hep akşamları alıyordum, geçen gün sabah kahvaltıdan sonra aldım, sanki baya rahatlattı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…