2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin bungittigin haatane renkli mi gosteriyo canim goruntuleri bubarada masallah ikinize de skintisiz cikmisiniz
Canım teşekkür ederzÖlçüleri siyah beyaz ile alıyor sonra ultrason başlığını değiştirip Renkli Ultrasonla bize izletip bi kaç fotoğraf veriyor. Bu sefer yüzü bize dönük hiç kaçırmayalım deyip kontrol ortasında Açtı. Hareketli olduğu İçin de foto yakalamak İçin bekledi

Neriman Çelik canım. Özlem Şengül ayrılınca ona geçtim ben riskli gebelik takibi yapıyor diye.

Seninki de güzelmiş canım mşallah herşey stabil gözen aydın
Çatıya az kalmış

Üstünde zıpla gerekirse uyandir başının caresi var agri kesici ama sancinin yok eger duzenliyse ihmal etme hemen git

Geçmiyorsa uyandır git cnm esininde başı çok ağrıyordur belki ama yakinsa taksiyle fln gitsen

duskapani muhtarlık namim.senindir peridrol84 tansiyon M Megatron20 kolestaz yuzunden.dogum.yaptilar.gecmis.olsun canim sana da
Efelihayat utan utan ben bile aldım onu

Eki Görüntüle 2292838

Beyle bir şey.
sasirmadimmmmm aslaaa
B Bluemom44 davul.cal.bagir kalksin bir zahmet

Ishal fılan degılsın demı. Cok dayanılmayacak gıbı bır agrı mı canm sıddetı nasıl.

Sana katılıyorum. Açıkçası benim de Nisan ayında doktorum gitti. Dönem ortasında öğretmenim gitmiş gibi oldum. Sonra mecbur yeni doktora başladık. Sonrasında dediğin gibi çok da umrumda olmadı. Acil bir durum olurda da hastanenin herhangi bir doktoru ile Doğum yapabilirim.
Benim için de önemli değil ama doktorlar hasta ayırıyor işte. Sürekli takip ettiği hastasına farklı davranıyor. Bu da kafamı kurcalamıyor değil. Hani Hipokrat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…