2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar sanki sancı çekiyorum ya bu gece doğırcakmışım gibi geliyor nedense R Rzg14 canım sen nasıl dayandın bu sancılar kaç haftadır ya
Allah yardimcin olsun cnm. Ne diyim Allah sabrini verdi sanirim..
İyi degilsen bir git hastaneye bekleme lutfen.

Valla ne guzel ozendim cubku biz bi kere yuzunu gorduk ayrintili da onda da hic dogru durust guzel degildi daha cok kucuktu
Benim ayrıntılı siyah beyazdı canım. Orda bişey anlamadık bizde. Ben de pek hevesli gitmiştim o zaman. Yarım saat 40 dk inceledi bi yüzünü göremedik. Show kısmı doktorunuzda benden bu kadar demişti.
Biz her seferinde foto istediğimiz için kadın alıştı sanırım

Görmemiş gibi hava atayim, her ay muaynesinden fotosu var oglumun. Bir tusa basiyor ayni makina farkli ekrana geciyor sadece.

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan

Kızlar nstden sonra ebe açıklık için muayne etti. Yok böyle bir acı canım çok yandı doktor olmadığı için herhalde eli çok ağardı bulmak için uğraştı rahim ağzını. 1,5cm açılma varmış. 36+1 olduğu için serum taktılar durdurmak için. 37dolunca durdurmuyorlarmış serumdan sonra tekrar nst gireceğim ilaç etki etmiş mi diye. Doktorumda sabah 9da yanıma gel dedi. Sabaha kadar kalabilirsin dendi fakat serumdan sonra eve gideceğim. Hayırlısı bakalım

bu arada istedigim muzik mobil orguleri yapildi muzikmobiline kendim taktim boyunu belki degistiririm diye iplerini kesmedim henuz. kendi odasindaki yatagina takacaktim, ama sonra bizim kucuk gelin ‘abla yatak odasi uyumak icin, salondaki boxu oyun icin diye mantik yurutup muzikmobili asmadim odasina’ dedi, bana da cok makul geldi. o yuzden salondaki boxuna astim. cokta uyumlu oldu örgü yastigiyla

R Rzg14 hocam, nasil olmus?

Doktorun sırf tatile gidecek diye sezaryene kalkışması hiç etik değil
Evet
bu aksam doğum günümu yaptık ama benim aklım fikrim bu konuda şuan bilr annemle konsyrz sizin destgnzle daha farkına vardım olayin. Açıkça konscm ve başka doktr bakcm

Ah cnm ya inşallah bekler biraz dha müşade altında kalsan dha iyi degilmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…