2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Uykusuz :)) annemle beraber iki tane veledin hakkindan zor geliyoruz gece boyu uyutmadı hanımlar ama genede güzel kucagima bir aliyorum onların mis kokuları unutturuyor herşeyi değil nete girmek arayanlara bile cevap veremiyorum sırayla agliyorlar boşluk çok az arada grupta ne var ne yok kimler doğdu ins hepinizin bebisleride uslu olurlar

Yerim.yerimmmm.sizleri masallah

Ben çekinirim ztn ya o yüzden ama ben ne desem büyütürler ztn eminim tanıyorum cnku Allah yardımcımız olsn

Ay o refleksi bizim Almila da yapmıştı dudaklarını şişirdi emiyomuş gibi bi hareketler çok tatlı oluyorlar yaa ekrandan ısırasım gelmişti o halini

Bak ishal oldugunu okudum o da yapar sanci ben 3 4 hafta evvel yerleede surunuyodum ishal sancisindan sanirsin doguruyorum tuvalete gidince anladim...
İshalden dolayı bende sancıyla hastaneye gitmiştim. Serum vermişlerdi. Aynen üşütüyoruz anlamıyoruz.
Evet Kızlar ishal ağrısıymış meğersem bilmeyince insan ayırt edemiyor

Ay o refleksi bizim Almila da yapmıştı dudaklarını şişirdi emiyomuş gibi bi hareketler çok tatlı oluyorlar yaa ekrandan ısırasım gelmişti o halini
Ben popo el gormekten sıkıldım ben neden ya yuz goremedim aylardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…