Karacabey boğazında canım. Mesafe yakın ya. Karacabey merkezi 30 dk zaten. Çatı ağrım var. Olmasa ve normal doğum olsa yüzer bol bol yürürdüm ama sezaryen olduğu için fazla hareket etmemem lazım☺.
Hastanede giymek için flo dan terlik almıştım. 38 numara Dün giyeyim dedim olmuyor ve acıtıyor, fişini de bulamadım☹ Sinir oldum ya
Ben 3-4 yil once lcwdan bir elbise almıştım fişini atmıştım arkadaşım dedi ki gidip oraya durumu söylersen bilgisayardan fişi tekrar bulup değişim iade yapabilirler. Gittim dediği gibi oldu. Istersen bir şansını dene belki floda da vardır böyle birsey
Bu hafta konscktk daha önce hiç konusmadik 21 27 arası tatilde olcam benimde 24 görünüyor ya beklemdn aliriz dedi bayramdn önce yani aliriz deynce normal yapmyck anladm
Bu hafta konscktk daha önce hiç konusmadik 21 27 arası tatilde olcam benimde 24 görünüyor ya beklemdn aliriz dedi bayramdn önce yani aliriz deynce normal yapmyck anladm
Tatile gidiyorsa başka bir doktora emanet etmeli hastasını. Bknz benim doktor. Bu hafta tatile çıktı, başka bir doktora emanet etti, doktorun tüm bilgilerini bana verdi, benim tüm bilgilerimi doktora verdi, bir hareketlilik olduğunda da zaten konuşuruz dedi.
İnsan hamileliğini geçirdiği doktoruyla doğuma gitmek istiyor evet ama sonuçta doğuracak da benim, kendi doktorum olmasa da doğum zamanı geldiyse doğumumu yapabilirim. Ben de doğru bulmadım doktorun tavrını.
ufak ufak bir sürü sancin cikmis canim (sanki fal bakiyom tez vakitte bir bebek hanenizi senlendirecek ) agri hissediyor musun peki.. gecenlerde benimki de buna benzerdi ben hissetmediğini soyleyince doktor cok iyi hissetmemen demisti
Basta baska bir yag kullandim yarım şişe, sonra mustela krem kullandim, sonra bunu aldim ve bitti.
Sadece karnima surdum bunları henüz çatlak yok. Bacaklarim goguslerim ve yanlarim catlamis olabilir ama.
kafasını zaten yan çevirmemiz gerekmiyor mu kusma falan olursa allah korusun boğulmasın diye biraz o tarafa biraz bu tarafa bide bandaj takarız kulaklar için tamam bence
ufak ufak bir sürü sancin cikmis canim (sanki fal bakiyom tez vakitte bir bebek hanenizi senlendirecek ) agri hissediyor musun peki.. gecenlerde benimki de buna benzerdi ben hissetmediğini soyleyince doktor cok iyi hissetmemen demisti
Merhabalar güzel annişler, ben de Eylül annesi olucam inşallah (tabi benim kız şartları zorlamazsa ). Bi arkadaşımız hem tansiyon hem kolestaz sebebiyle doğum yapmış sanırım kimdir ki acaba o? Ben de aynı durumdayım da.
Merhabalar güzel annişler, ben de Eylül annesi olucam inşallah (tabi benim kız şartları zorlamazsa ). Bi arkadaşımız hem tansiyon hem kolestaz sebebiyle doğum yapmış sanırım kimdir ki acaba o? Ben de aynı durumdayım da.