2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben 3-4 yil once lcwdan bir elbise almıştım fişini atmıştım arkadaşım dedi ki gidip oraya durumu söylersen bilgisayardan fişi tekrar bulup değişim iade yapabilirler. Gittim dediği gibi oldu. Istersen bir şansını dene belki floda da vardır böyle birsey

Bu hafta konscktk daha önce hiç konusmadik 21 27 arası tatilde olcam benimde 24 görünüyor ya beklemdn aliriz dedi bayramdn önce yani aliriz deynce normal yapmyck anladm
Tatile gidiyorsa başka bir doktora emanet etmeli hastasını. Bknz benim doktor. Bu hafta tatile çıktı, başka bir doktora emanet etti, doktorun tüm bilgilerini bana verdi, benim tüm bilgilerimi doktora verdi, bir hareketlilik olduğunda da zaten konuşuruz dedi.
İnsan hamileliğini geçirdiği doktoruyla doğuma gitmek istiyor evet ama sonuçta doğuracak da benim, kendi doktorum olmasa da doğum zamanı geldiyse doğumumu yapabilirim. Ben de doğru bulmadım doktorun tavrını.

ufak ufak bir sürü sancin cikmis canim (sanki fal bakiyom tez vakitte bir bebek hanenizi senlendirecek ) agri hissediyor musun peki.. gecenlerde benimki de buna benzerdi ben hissetmediğini soyleyince doktor cok iyi hissetmemen demisti
Bende hıssetmıyorum sadece karnım cok gerılıyor. Hıssetmeyınce ne oluyormus benım doktor haftaya gel dedı. Iyı bırsey mı

Merhabalar güzel annişler, ben de Eylül annesi olucam inşallah (tabi benim kız şartları zorlamazsa ). Bi arkadaşımız hem tansiyon hem kolestaz sebebiyle doğum yapmış sanırım kimdir ki acaba o? Ben de aynı durumdayım da.

Tansiyon peridrol84 , kolestaz M Megatron20 diye biliyorum canım. Sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…