2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun Allah bahtını ömrünü güzel eylesin yavrularının. Ben demiştim di mi sen 38de doğum yapacaksın diye. Hislerim kuvvetlidir çabucak toparlanırsın inşaallah

Git canım bence

Ayy hadi inşallah

Sağlıkla kavuşursunuz inşAllah canm güzel haberlerini bekliyoruz..

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan bekleniyor

Bugun 1 haftalik olduk teyzeleri ve ilk kontrolumuze geldik herseyimiz guzel cok sukur 2.topuk kani ve sarilik icin kan verdik azicik sarilik var dedi doktor ama normal bu kadari dedi test sonucunda da bisey cikacagini sanmam dedi. Ben de kontrole girdim doktoruma bandaji söktüler kurtuldum 2 ay iliski yasak deyince benm bey baya yıkıldı. Hamileyken yapalm demistim simdi 8 +2 ay beklemis olcak hahahah

Gobegime biri de yolda galiba diyen 2 kadin oldu agiz burun dalasim geldi yaaa dedim yeni dogum yaptim pardon da

benim beynin sulanmış durumda..su sağma işini bi bitirsek de sadece emzirme moduna gecsek daha rahat olucaz..3 saatlik zamanda nerdeyse bi saat sağma yaklaşık diğer bi saatte biberonla emzirme ve kalan sutu emzirme geriye kalan bi saatte ne yaparsan artik..vampire dönüşmüş durumdayım..geceleri sadece toplamda 4 saat uyuyorum oda 2 saat bi 2 saat bi olarakdüzene giricez tabi ama biraz zaman..birde bizim sürekli dr randevularımız var..

Ağustosta bari kızlar bastırsa artık

Ayyy masallah masallah prensese salla sen.o.teyZeleri

Çok hızlı gelen bir bebiş daha
Allah’ım hepimiz böyle fırt fırt doğuralım
Sağlıkla büyüt canım bebeğini.
Takvimine bakınca bi tırsmadım değil her an herşey olabilir
Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün, sağlıkla
Hayırlı olsun canım ya allah bağışlasın analı babalı büyüsün
Gözünaydın canım,Rabbim hayırlı ömürler versin.❤
Sheker_kedy gözün aydın canım, hoşgelmiş prensin sağlıkla huzurla büyüsün inşallah

Çok tşkr ederm hepinize

Karnımın altında sertleşmeler var hala çok az ağrı var ama ben bu sıvıyı tutamıyorum hala da hareket ettikçe kaçıyo eşimi bekliyorum hemen gidicem kızlar saolun inşallah herşey yolundadır

Canm benimde öle başladı bi kaç gündür adet sancısından biraz dha şiddetli sancılarm vardı nst de çıkmayan sonra dün 5e doğru su geldi hareket ederken ben altıma mı kaçırdım acaba dedim ama hareket ettikçe hala gelmeye dewam edince hemen eşimi arayıp hastaneye geçtik sonuç dün akşam 9:35te oğluşm geldi ihmal etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…