Ben de isterem elma ynaklardanAynen ya ben de çok merak ediyorum. Hep hayal kuruyorumçok iyi oldu
Hayırlı olsun Allah bahtını ömrünü güzel eylesin yavrularının. Ben demiştim di mi sen 38de doğum yapacaksın diye. Hislerim kuvvetlidiriyi geceler herkese... yazmadan gitmek istemedim
iyi kotu uzun bir sure gecirdik birlikte. gebeligimin son 8 haftasi, " kizimi nasil icerde tutariz" adli calismayi sizlerin destegiyle tamamladim. hepinize destegi ve duasi icin ayri ayri tesekkur ederim. hicbir zaman sizleri "nasil olsa sanal ortam" diyerek gormedim. derdinizde uzuldum, sevincinizde mutlu oldum. dilerim hepiniz saglikla dogumunu yapar, bebegiyle bol sutlu ve uykulu zaman gecirir
hakkinizi helal edin...
dogumdan sonra gorusmek dilegiyle
Gel canım sen de gelBen de isterem elma ynaklardan
Git canım benceKızlar günaydın
Demin uyandığımda birden bi sıvı gittiğini fark ettim tutamadım resmen tuvalette idrarda böyle toz deterjan gibi kalıntılar gördüm karnım yumuşak ağrı yok gibi şuanda hala aynı durumdayım hareket ettikten idrar kaçıyo suyum mu geldi rahim mi açıldı ne olmuş olabilir doktora mı gitsem
Aynı korku bende de var benim de yok doktorum pazartesiye kadar. Karnımın alt kısmında devamlı sızı gibi bir ağrı ve sertlik var. Stres oldukça daha fazla kendimizi dinliyor ağrı gibi hissediyor olabiliriz. 2 gün var dayanıcaz bence ☺
Bende varım merak ediyorum kiminki önce gelecek :))
Sağlıkla kavuşursunuz inşAllah canmMerhaba agustos anneleri,
Cep tlfnundan yazıyorum. Uyuyamadım. Pazar gecesinden beri hastanedeyim. Sabah 08.00 operasyon. Güzel dualarınıza talibim. Durumum oldukça karışıklaştı. Su an için bende kızımda iyiyiz... Doğum bitsin faydası olması adına yazarım detayları.
Burayı hep önemsedim. Arkadaslığa kıymet verdim. Her birimiz saglıkla alırız inşallah. Karnımızdan mememize...
Hakkınızı helal edin e mi.
Arkadasınız Bilge.
Hayırlı uğurlu olsun❤Kızlar ben geldm 36+4 te yaklaşık 1 saat önce oğlum geldi şuan gözetim altında ama genel olarak iyiyiz
Bakinn dogurdum yine uyku yokemzirdim simdi sagmaya geçtim sagdiktan sonra da yine uyanir buyuk ihtimalle bez degistir emzir sağ.. kisir bi dongu bu hamster gibi bi cemberde kosuyorum bi d ustune oglusum uyanmis tara beni diyo hunimi getiriiinn
Ağustosta bari kızlar bastırsa artıkUmut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan bekleniyor
Ayyy masallah masallahBugun 1 haftalik olduk teyzelerive ilk kontrolumuze geldik herseyimiz guzel cok sukur 2.topuk kani ve sarilik icin kan verdik azicik sarilik var dedi doktor ama normal bu kadari dedi test sonucunda da bisey cikacagini sanmam dedi. Ben de kontrole girdim doktoruma bandaji söktüler kurtuldum 2 ay iliski yasak deyince benm bey baya yıkıldı. Hamileyken yapalm demistim simdi 8 +2 ay beklemis olcak hahahah
Gobegime biri de yolda galiba diyen 2 kadin oldu agiz burun dalasim geldi yaaa dedim yeni dogum yaptim pardon da
Çok hızlı gelen bir bebiş daha
Allah’ım hepimiz böyle fırt fırt doğuralım
Sağlıkla büyüt canım bebeğini.
Takvimine bakınca bi tırsmadım değilher an herşey olabilir
Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün, sağlıkla
Hayırlı olsun canım ya allah bağışlasın analı babalı büyüsün
Gözünaydın canım,Rabbim hayırlı ömürler versin.❤
oyyyy masallah canim.gecmis olsun Allah anali babali büyütsün gözünüz aydin
3 kez kestirdim.misssss misss
hayırlısı diyip Allaha birakcaksin belirsizlik hepimiz.icin var korkmaAllah kolay acisiz basit doğum versin.hepimize
gözlerim doldu çılgın kadinayyy ne.duygusala baglatiyorsun insani sennn hersey gonlunce olsun hakkını asil.sen helal et o kadar sey ogrettin bize helal.olsun hadi bir avazda su gibi al.gel.bebisi saglikla
vayyyty gecmis olsunn gule.gule.otur kuzum
dualarimiz seninle.guzel anne hersey güzel olacak.korkma.lutfen bak o kadar anne senin yaninda Allahim güç kuvvet saglik versin edacigi kucagina kolaylıkla al.insallah yastiginizi yerim sizin iyi dusun sakin ol Allahimmm ferahlik versin ağustos anneleri seni seviyor
Kızlar günaydın
Demin uyandığımda birden bi sıvı gittiğini fark ettim tutamadım resmen tuvalette idrarda böyle toz deterjan gibi kalıntılar gördüm karnım yumuşak ağrı yok gibi şuanda hala aynı durumdayım hareket ettikten idrar kaçıyo suyum mu geldi rahim mi açıldı ne olmuş olabilir doktora mı gitsem
Karnımın altında sertleşmeler var hala çok az ağrı var ama ben bu sıvıyı tutamıyorum hala da hareket ettikçe kaçıyo eşimi bekliyorum hemen gidicem kızlar saolun inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?