2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyy supersiniz valla ana kiz masallah size

Bu cuma değil belki haftaya cuma olur bizimki

Ben pek muhattap olmamaya başladım

Evet lazer gerçekten harika.. Zaten tüylü biri değildim ama yıllar önce yaptırmıştım hala faydasını görüyorum.
Hamilelikte hormonlardan dolayı tüyler çoğalıyor dediler ama doğru değilmiş.
Birkaç seansta bitiyor zaten.. Ben paket almıştım yarısında bitmişti. Şimdi rahat rahat doğuma gitmeyi bekliyorum..

Valla lazer rahatlık ya biz anca kıl tüy hesabı yapalım ne zaman alıcaz da beklicez de stresi de çekilmiyor acil durumlarda

Yaaa harikasın sen saat 1 de randevum ama sabahtan beridir sancim var belime belime vuruyor resmen saat tutuyorum agda saati gelsin bitsin diye ordan hastaneye gidicem agri artıyor giderek umarim yalancı sancidir
Hazir agdacidayken ona doguttur bari sedyede kiz guldurdun okurken Allah seni napmasin emi

hayirli cumalar kizlar... anne olmak cok guzelmis sezeryanli ikinci günüm.. dun aksama dogru ayaklarimin uyusuklugu gecti hemsire geldi ayaga kaldırdı biraz zor oldu odada yürüttü sonra koltuga oturttu. oturup kalkmak biraz zor. sondayi da ayagi kalkmadan once cikardilar (acimiyor). hemsire yurutmeye basladiktan sonra tek basima koridorlari dolastim. bol su iciriyorlar ve gaz cikarmak icin şurup veriyolar. birkac defa kalcadan agri kesici vurdular. agri kesici cok rahatlatiyor. gece neredeyse hic uyumadim bebegi emzirirken ter su icinde kaldim. gogus ucum olmadigi icin silikon gogus ucuyla emziriyorum.gogus ucu olmayanlara şiddetle tavsiye ederim. bugun agrim sizim yok hic yatmadim sureklu odada dolaniyom her isimi kendim yapmaya calisiyorum. oturup kalkarken zorlaniyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…