2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkürler kızlar, dün gece de duş aldım baya uzun süre ama geçmedi yine de gitmedim leke de dünden beri nişanın o mukuslu kanlı şeyi geliyor işte. Dayanılmaz değil ama sancı girince acıtıyor özellikle belimi. Soluma da yatsam yürüsem de otursam da geliyor sancı. Aslında tek derdim o parmak muayenesi yoksa kırk kere gitmiştim sanırım 2 kere oldum muayene çok acıdı açılma ilerlemediyse boşuna acıyacak diye gidemiyorum şimdi

Masallah ne guzel gecmis dogumun supersin saglikla büyüsün minnos

Benm kiz da usg de hic göstermedi yuzunu hep elleriyle kapatiyodu dogdu yine elleri yzunde

Ya kızlar allah aşkına bi cevap verin bana..dogum.yaptim.oldu 16 gün ama 5.6 gündür benim bacak arası agrım var resmen kemikler ağrıyor.. sanki henüz doğurmadım da bebek aşağıda baskı yapıyor anlamadım ben..normal dogum yapsam bi ihtimal ondan dicem ama sezeryan oldum.. varmı böyle bisey yaşayan aranızda.. yürürken cidden bazen çok agrım oluyor orda penguen gibi yürüyorum

Benim kızdan hiç ses seda yok. Öyle kendi halinde rutin hamilelik yaşıyorum. Hiç bir belirti yok doğuma dair.. Babaya çekmiş zira ben tez canlıyım. Şimdiye üç beş doğma girişimi yapardım.
Yer de siliyorum, yürüyüş de yapıyorum ama tık yok..

afroditi senin babaanneye bir sorsak beni de

Cok tesekkur ederim ilginiz icin cok sevindim adiniza haftaici kan testi yaptiracagim

Ben cok okudum dogum yaptim pelvik agrim var diye kadinlar yazisiyodu kendim icin bakmistim ama genelde doguranlar yaziyodu

Canım kan kahverengimsiyse sorun olmuyormuş arkadan muhtemelen nişanın gelecektir. Korkulacak bir şey yok bence ama yine de doktoruna yaz istersen

Yine nisan gelmis bu sefer daha buyuk adetnsancisi var hafif fakat gelen giden yok yahu geleceksen neden parca parca geliyosun bi kere gel tam gel ver sanciyi ver sanciyi dogurayim geceyim illa gerilim yasatacak vucut

Seninki de hakikaten durmadan heyecan yaratıyor
Hoşuna gitti ufaklığın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…