- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Onun umrunda mi icerde bi tesbihi eksik anasi disarda dellensin dursun gerginliktenSeninki de hakikaten durmadan heyecan yaratıyor
Hoşuna gitti ufaklığın galiba
Onu hic bilmiyorum canim yalnizca rahmin o agirligi attiktan sonra yarattigi bi agriymis simdi senden agirlik gitti ya oyle diyolardi ama yine de yais yonlendirmim kadinlarinnyazdigi buyduSezeryan için de normal bi ağrı yani..acaba rahim mi toparlanıyor yada erken doğumla ilgisi varmı acaba bilemedim
İşte sürenin kısalması lazım misal 6 dk da bir gelirken 5 dk da bir e sonra 4 dk da bire düşecek o şekil inşallah yolunda gider herşey.. Bugün olmasa yarın açılman bakılacak kaçış yok için rahat değilse git bi istersenNormal doğum yapanlar beni bi aydınlatın lütfen♥ Son 1 saattir 5-6-7 dakikada bir sancı geliyor. Belimden giriyor alt karnımı kasıyor ağrıyor derin nefes alayım diyorum olmuyor. Ama dayanılmaz ağrı değil doktor dayanılmaz olur zaten ağrın o zaman gelirsin dedi diye kafam karıştı. Şimdi gidip açılma kontrolü olcam diye de korkuyorum. Napıcam ben? Gece de böyle 5-6 dk da geldiği oldu ama sonra süre uzamış ki ben uyumuşum aralarda. Hiç emin olamıyorum ne zaman gideceğim konusunda
gecmis olsun canim benimde sezeryan ama oyle bir ağrım olmadi. hafif bel agrisi var sadece neden agroyor acaba merak ettim.Ya kızlar allah aşkına bi cevap verin bana..dogum.yaptim.oldu 16 gün ama 5.6 gündür benim bacak arası agrım var resmen kemikler ağrıyor.. sanki henüz doğurmadım da bebek aşağıda baskı yapıyor anlamadım ben..normal dogum yapsam bi ihtimal ondan dicem ama sezeryan oldum.. varmı böyle bisey yaşayan aranızda.. yürürken cidden bazen çok agrım oluyor orda penguen gibi yürüyorum
Gayet iyisin bebişim ya daha napcan sütünü de sür o da çok iyi geliyogunaydin kizlar..memenin yara olmamasi icin tavsiyeleriniz var mi? korkuyorum bisey olcak diye. gogus ucum yok avent kelebek silikon uc ile emiyor. bi de makinayla 3 saatte 1 sagiyorum. makinanin yara yaptığını soyluyolar. ucuz silikon baslik aldim emzirme bittikten sonra krem surup onlari takiyorum ki uclari kiyafetime degmesin. baska nelere dikkat edeyim bayanlar help me
Geciyor fiziksel sikayet kalmiyor canim ektra bir enerjin oluyor sirt kasik agrin kalmiyor ayaklarin acimiyor. Eger sezeryanse bile bir haftaya iyi oluyor annetabikide sinemada ne sancim tuttu ne de suyum geldi. ama vucudumu biraz degisik hissediyorum. asagiya baski daha bi farkli filan. sinemada bebek zaten saniye durmadi ödü patladi filmin patirti kuturtusunden. sadist ruhlu anneside ‘heh, iyice kork ki cik!’ diye eglendi
doguran kizlar bisii sorucam. hamilelikte malumunuz iki kisilik enerji harciyoruz filan. ekstra yorgunluk, bi ton ekstra agirlik, penguen yuruyusu, ekstra sikistiriyo bebek, sıkıntı tavan, bunlarin hepsi geciyo mu dogumdan sonra?
Yaa çok heyecan yaptıryo senin minnoşYine nisan gelmis bu sefer daha buyuk adetnsancisi var hafif fakat gelen giden yok yahu geleceksen neden parca parca geliyosun bi kere gel tam gel ver sanciyi ver sanciyi dogurayim geceyim illa gerilim yasatacak vucut
Tahinin ustundeki yag kendi sutun ayva cekirdegi jeli diyollarrrgunaydin kizlar..memenin yara olmamasi icin tavsiyeleriniz var mi? korkuyorum bisey olcak diye. gogus ucum yok avent kelebek silikon uc ile emiyor. bi de makinayla 3 saatte 1 sagiyorum. makinanin yara yaptığını soyluyolar. ucuz silikon baslik aldim emzirme bittikten sonra krem surup onlari takiyorum ki uclari kiyafetime degmesin. baska nelere dikkat edeyim bayanlar help me
Gebe okulunda da dediler emzirmeden önce ve sonra kendi sütünüzle göğüs ucunuzu silin hem temizlenmiş olur hemde çatlağı önler diyeGayet iyisin bebişim ya daha napcan sütünü de sür o da çok iyi geliyo
Bana anam dediydi tecrübeli karıdır kendisiGebe okulunda da dediler emzirmeden önce ve sonra kendi sütünüzle göğüs ucunuzu silin hem temizlenmiş olur hemde çatlağı önler diyesinemist57
Gayet iyisin bebişim ya daha napcan sütünü de sür o da çok iyi geliyo
tesekkur ederim canisiGebe okulunda da dediler emzirmeden önce ve sonra kendi sütünüzle göğüs ucunuzu silin hem temizlenmiş olur hemde çatlağı önler diyesinemist57
3.gün tartıya çıktım 4 kg gitmişti. Bu gün 6.gün 5 kg gitmiş. Göbüş indikçe sezeryan dikişinin üzerine kat yapıyor enfeksiyon olur mu yaz günü acaba diye aklıma geliyor.Sözü hemen fit anne @peridrol84 e birakiyorum. Göbek öyle hemen gitmiyor. 9 ayda sisen sey 3 gunde iner mi allasen de, umursama.
Eheheh seninki kuvözde durduğu için ağlamadan durmaya biraz alışmıştır sanıyordum. Benimki emdikçe gözü açıldı bir iki günde. sürekli meme istiyor. 21/00 arası sürekli gaz sancısı bir posta da sabah 07/12 arası ağlaması var. Ağlamaktan sesi kısıldı şapşiğin. Ee öyle böyle büyüyecek 3 /4 ay dayanırsak toparlar. Bu da hamilelik 2 sayılırYa sorma bizim ki ni eve getirdik..akşam 11 de uyanıyor gece 2 ye kadar uyanık (karnındayken de oyleydi)ilk gece kendi kendine bakindi yataginda ikinci gece alisti bana yatmiyor besikte vik vik de vik vik kucağıma alıyorum uyuyor hemen..
Yaa o moral bozanların ağzını burnunu kıracaksın ibret olacak hepsine daha da kimse yorum yapmaz kimseyetesekkur ederim moral destek super etrafta felekat anneleri var ya canim beni korkutuyolar iste. hamilelik kolaymis zor olan lohusalikmis.
2. gece hüngür hüngür agladim hastanede. bebek bi tarafta ben bi tarafta agliyorum. sonra bebegi biraktim gittim yarim saat hem agladim hem dolastim koridorlarda. psikolojisi bozuk manyaklardan uzak durun kizlar mumkunse muhatap olmayin tersleyin. en guzel destek moral bozmamak motive etmek
Çok tatlılar ben o seslerini seveyimmm3.gün tartıya çıktım 4 kg gitmişti. Bu gün 6.gün 5 kg gitmiş. Göbüş indikçe sezeryan dikişinin üzerine kat yapıyor enfeksiyon olur mu yaz günü acaba diye aklıma geliyor.
Eheheh seninki kuvözde durduğu için ağlamadan durmaya biraz alışmıştır sanıyordum. Benimki emdikçe gözü açıldı bir iki günde. sürekli meme istiyor. 21/00 arası sürekli gaz sancısı bir posta da sabah 07/12 arası ağlaması var. Ağlamaktan sesi kısıldı şapşiğin. Ee öyle böyle büyüyecek 3 /4 ay dayanırsak toparlar. Bu da hamilelik 2 sayılır
Benm dun gece öyle bi agrim oldu canm ya sanki hamilelikteki cati agrisi gibiydi zor yurudum ama niye oldu anlamadm bndeYa kızlar allah aşkına bi cevap verin bana..dogum.yaptim.oldu 16 gün ama 5.6 gündür benim bacak arası agrım var resmen kemikler ağrıyor.. sanki henüz doğurmadım da bebek aşağıda baskı yapıyor anlamadım ben..normal dogum yapsam bi ihtimal ondan dicem ama sezeryan oldum.. varmı böyle bisey yaşayan aranızda.. yürürken cidden bazen çok agrım oluyor orda penguen gibi yürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?