2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sezeryan için de normal bi ağrı yani..acaba rahim mi toparlanıyor yada erken doğumla ilgisi varmı acaba bilemedim
Onu hic bilmiyorum canim yalnizca rahmin o agirligi attiktan sonra yarattigi bi agriymis simdi senden agirlik gitti ya oyle diyolardi ama yine de yais yonlendirmim kadinlarinnyazdigi buydu

gunaydin kizlar..memenin yara olmamasi icin tavsiyeleriniz var mi? korkuyorum bisey olcak diye. gogus ucum yok avent kelebek silikon uc ile emiyor. bi de makinayla 3 saatte 1 sagiyorum. makinanin yara yaptığını soyluyolar. ucuz silikon baslik aldim emzirme bittikten sonra krem surup onlari takiyorum ki uclari kiyafetime degmesin. baska nelere dikkat edeyim bayanlar help me

İşte sürenin kısalması lazım misal 6 dk da bir gelirken 5 dk da bir e sonra 4 dk da bire düşecek o şekil inşallah yolunda gider herşey.. Bugün olmasa yarın açılman bakılacak kaçış yok için rahat değilse git bi istersen

gecmis olsun canim benimde sezeryan ama oyle bir ağrım olmadi. hafif bel agrisi var sadece neden agroyor acaba merak ettim.

Gayet iyisin bebişim ya daha napcan sütünü de sür o da çok iyi geliyo

Geciyor fiziksel sikayet kalmiyor canim ektra bir enerjin oluyor sirt kasik agrin kalmiyor ayaklarin acimiyor. Eger sezeryanse bile bir haftaya iyi oluyor anne

Yine nisan gelmis bu sefer daha buyuk adetnsancisi var hafif fakat gelen giden yok yahu geleceksen neden parca parca geliyosun bi kere gel tam gel ver sanciyi ver sanciyi dogurayim geceyim illa gerilim yasatacak vucut
Yaa çok heyecan yaptıryo senin minnoş belirtiler başlamış artık az kaldı inşallah sağlıkla

Tahinin ustundeki yag kendi sutun ayva cekirdegi jeli diyollarrr

Gayet iyisin bebişim ya daha napcan sütünü de sür o da çok iyi geliyo
tesekkur ederim moral destek super etrafta felekat anneleri var ya canim beni korkutuyolar iste. hamilelik kolaymis zor olan lohusalikmis.
2. gece hüngür hüngür agladim hastanede. bebek bi tarafta ben bi tarafta agliyorum. sonra bebegi biraktim gittim yarim saat hem agladim hem dolastim koridorlarda. psikolojisi bozuk manyaklardan uzak durun kizlar mumkunse muhatap olmayin tersleyin. en guzel destek moral bozmamak motive etmek

Son 10 günde 3 defa oldu karnimin alt bolgesinde adet olacakmışım gibi surekli devam eden bir ağrı var (araliksiz 1-2 saat sürmüştü geçen ağrıdığında) Hamile olmasam bugün yarın adet başlayacak derim. Sancı yok neyse ki. Zaten kendimi yormamaya çalışıyorum. Şimdi de uzandım bakalım inş geçer.

Sözü hemen fit anne @peridrol84 e birakiyorum. Göbek öyle hemen gitmiyor. 9 ayda sisen sey 3 gunde iner mi allasen de, umursama.
3.gün tartıya çıktım 4 kg gitmişti. Bu gün 6.gün 5 kg gitmiş. Göbüş indikçe sezeryan dikişinin üzerine kat yapıyor enfeksiyon olur mu yaz günü acaba diye aklıma geliyor.
Eheheh seninki kuvözde durduğu için ağlamadan durmaya biraz alışmıştır sanıyordum. Benimki emdikçe gözü açıldı bir iki günde. sürekli meme istiyor. 21/00 arası sürekli gaz sancısı bir posta da sabah 07/12 arası ağlaması var. Ağlamaktan sesi kısıldı şapşiğin. Ee öyle böyle büyüyecek 3 /4 ay dayanırsak toparlar. Bu da hamilelik 2 sayılır

Yaa o moral bozanların ağzını burnunu kıracaksın ibret olacak hepsine daha da kimse yorum yapmaz kimseye herkesin aklı vat çok şükür ve en önemlisi içgüdü insanın içinden geliyor en doğrusunu yapmak ha takıldığın merak ettiğin bişey olur sorarsın ama saçma sapan yorum yapmak nedir ya..
aynen devam motivasyonu yüksek tut canım en zorunu atlattın bundan sonra çok daha güzel olacak sizin için herşey inşallah

Çok tatlılar ben o seslerini seveyimmm minik kuzucuk sesleri çıkarıyorlar haha

Benm dun gece öyle bi agrim oldu canm ya sanki hamilelikteki cati agrisi gibiydi zor yurudum ama niye oldu anlamadm bnde bi de karnimn altinda sertlik olustu bugun sol tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…