2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet işte ben de süre kısalsın diye bekliyorum kısaldığı yok hatta bazen uzuyor bile bebek de az önce baya hıçkırdı filan o yüzden gidesim yok. Sancının sıklığı ve şiddeti artmıyor ki sıkıldım valla takip etmekten pff

Canım benimde uç çok az avent yuvarlak olanndn almayı dusunyrdm kelebek olann yuvarlağa göre artısı var mi?
Bu arada hemşirem göğüs ucuna kendi sütünüzü sürün ve mümkün oldgnca açık bırakmaya çalışın göğüs pedi yada kapatmadan çok açık bırakmak iyi dedi.

Canım kan kahverengimsiyse sorun olmuyormuş arkadan muhtemelen nişanın gelecektir. Korkulacak bir şey yok bence ama yine de doktoruna yaz istersen
Yarın kontrolüm var gittiğimde anlatacağım durumu bebiş hareketlerini hissettiğim için endişelenmiyorum Allahın izniyle birşey yoktur inşallah

ay bendede tik yok. evi bi supureyim, sonra yuruyus zamani. yerleri egilerek silmeye cesaret edemiyorum ya karnim cok buyuk bi tarafimla yanlis hareket yapicam diye korkuyorum.
pazar kurulmus bizim evin ilerisine, ayda bir kuruluyor. sirf yuruyus olsun diye gitsem mi. yoksa suslenip puslenip designer outlet’e mi gitsek kararsiz kaldim

Geciyor fiziksel sikayet kalmiyor canim ektra bir enerjin oluyor sirt kasik agrin kalmiyor ayaklarin acimiyor. Eger sezeryanse bile bir haftaya iyi oluyor anne
ay insallah canim. o enerjime kavusmayi cok istiyorum biliyomusun.

L lavanta111 anladim sen biraz yatan kesimden olmussun son haftalar aktif oldugumu dusunuyorum valla. aynen devam ozaman.

normal dogum yapacklar da simdid3n kayısı hosafi yapin dikislerin kotu olmamasi icin tuvalatye ikinmamak lazim
ben ilk dogumda korkudan bi hafta yapamamistim hosaflarla zorlan kurtulmustum
eheh anneme dedim gecen aksam bana hosaf yap diye, kuru uzum kayisi veriim sana, size gelince yaparim dedi. aman gelirken getir iste yaninda sakin unutma hosaf yapican dedim ustune basa basa
hosaf sut yapiyo diye istemistim sen bagirsak hareketlensin diye diyosun dimi canim?

Ilk zamanlar benimde yara oldu abartı değildi ama can yanıyordu lansinoh sürüyordum devamlı sonra senin dediğin gibi sağma dan sonra sütümden sürüp silikon uçları taktım sonra düzeldi cnm şuan öyle bi sorun yokk

Allah aşkına kim bu manyaklar yemin olsun tek olumsuz laf edeni kovacksn kırılır diye acimadan. Üzülme canım sen moral lazım bize eşine tembih et senden önce o bozsun laf edeni.

camim dikişler biraz aciyor foktor krem faln vermedimi kapansin diye
benimde ilk dogum oyle olmistu korkumdan bi hafta buyuk tuvalet bile yaoamamsitim
sabrer canim bi kac gune iyi olur kuru tut mumkun oldugunca
L lavanta111
Krem aldim canim daha yeni yeni iyilesiyor, 8 gun oldu, ilk gunler kabus gibiydi.. bugun daha iyiyim.. hizlica hareket etmeyi cok özledim yaa...
canim sana birsey sorabilir miyim ,ozellikle lohusalarin okumasi gereken dualar var mi googleda arastiriyorum ozel bir dua bulamiyorum. Bol bol felak nas ayetel kursi okuyorum, sabahtan basliyorum hep okuyorum. Kanama oldugu icin Yasin okuyamiyorum.

Ana kucagini görünce dayanamadı herhal..ilk iki gün sürekli uyudu ama şimdi uyanık durduğu zamanlar çoğalıyor artik..

Benm dun gece öyle bi agrim oldu canm ya sanki hamilelikteki cati agrisi gibiydi zor yurudum ama niye oldu anlamadm bnde bi de karnimn altinda sertlik olustu bugun sol tarafta
Demek ki normal bende bilemedim ki..Bi dr gideyim diyorum ama sonra duruyorum biktim çünkü artik hastanelerden

evet canim dikisim coktu ikinmamak icim ictim

lohusa olinca okunmuyir zaten canim biliyorsun okuduklarini dua niyetiyle okuyabilirsin tesbih cekebilrisin yaninda annen faln varsa onlar okusun yasin veya diger sureler

inslalh cok cabuk gecer o acilarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…