Evet işte ben de süre kısalsın diye bekliyorum kısaldığı yok hatta bazen uzuyor bileİşte sürenin kısalması lazım misal 6 dk da bir gelirken 5 dk da bir e sonra 4 dk da bire düşecek o şekil inşallah yolunda gider herşey.. Bugün olmasa yarın açılman bakılacak kaçış yok için rahat değilse git bi istersen
kendin yapmamis miydin yuruyus? nekadar aktiftin?
elimden geldigince yuruyorum gunde en az yarim saat 45 dk disarida, iki saati buldugu oluyor. ayriyetten evde de cok aktifim, kapi cam silme yerleri supurme silme aklina ne geliyosa yapiyorum. squat i bikac gundur yapmiyorum temizlige agirlik verdigimden. ay napicaz sasirdik yahu.
dikisi agrisiz sizisiz atlatan cok insan var cevremde, korkmuyorum o yuzden dikisten. sen boyle yazinca bilemedim
Ben de evde aktiftim ama son haftalar hic yuruyus yapamadim yemegimi bile zor yapiyordum. Yuruyus yaptigimda daha dinçtim , keske ben de dikisleri kolay atlatabilseydim.. ama kac gundr aci cekiyrm. Belki sicaklarin etkisi zor iyilesiyor.
kendin yapmamis miydin yuruyus? nekadar aktiftin?
elimden geldigince yuruyorum gunde en az yarim saat 45 dk disarida, iki saati buldugu oluyor. ayriyetten evde de cok aktifim, kapi cam silme yerleri supurme silme aklina ne geliyosa yapiyorum. squat i bikac gundur yapmiyorum temizlige agirlik verdigimden. ay napicaz sasirdik yahu.
dikisi agrisiz sizisiz atlatan cok insan var cevremde, korkmuyorum o yuzden dikisten. sen boyle yazinca bilemedim yaa.
Canım benimde uç çok az avent yuvarlak olanndn almayı dusunyrdm kelebek olann yuvarlağa göre artısı var mi?gunaydin kizlar..memenin yara olmamasi icin tavsiyeleriniz var mi? korkuyorum bisey olcak diye. gogus ucum yok avent kelebek silikon uc ile emiyor. bi de makinayla 3 saatte 1 sagiyorum. makinanin yara yaptığını soyluyolar. ucuz silikon baslik aldim emzirme bittikten sonra krem surup onlari takiyorum ki uclari kiyafetime degmesin. baska nelere dikkat edeyim bayanlar help me
İnşallah kuzum yaAyy az kalmış ya sağlıkla kucağına al inşallah yarın güzel haberlerle dönersin bize inşallahgün içinde takip edersin kendini
Yarın kontrolüm var gittiğimde anlatacağım durumu bebiş hareketlerini hissettiğim için endişelenmiyorum Allahın izniyle birşey yoktur inşallahCanım kan kahverengimsiyse sorun olmuyormuş arkadan muhtemelen nişanın gelecektir. Korkulacak bir şey yok bence ama yine de doktoruna yaz istersen
ay bendede tik yok. evi bi supureyim, sonra yuruyus zamani. yerleri egilerek silmeye cesaret edemiyorum ya karnim cok buyuk bi tarafimla yanlis hareket yapicam diye korkuyorum.Benim kızdan hiç ses seda yok. Öyle kendi halinde rutin hamilelik yaşıyorum. Hiç bir belirti yok doğuma dair.. Babaya çekmiş zira ben tez canlıyım. Şimdiye üç beş doğma girişimi yapardım.
Yer de siliyorum, yürüyüş de yapıyorum ama tık yok..
afroditi senin babaanneye bir sorsak beni de
ay insallah canim. o enerjime kavusmayi cok istiyorum biliyomusun.Geciyor fiziksel sikayet kalmiyor canim ektra bir enerjin oluyor sirt kasik agrin kalmiyor ayaklarin acimiyor. Eger sezeryanse bile bir haftaya iyi oluyor anne
eheh anneme dedim gecen aksam bana hosaf yap diye, kuru uzum kayisi veriim sana, size gelince yaparim dedi. aman gelirken getir iste yaninda sakin unutma hosaf yapican dedim ustune basa basanormal dogum yapacklar da simdid3n kayısı hosafi yapin dikislerin kotu olmamasi icin tuvalatye ikinmamak lazim
ben ilk dogumda korkudan bi hafta yapamamistim hosaflarla zorlan kurtulmustum
Ilk zamanlar benimde yara oldu abartı değildi ama can yanıyordu lansinoh sürüyordum devamlı sonra senin dediğin gibi sağma dan sonra sütümden sürüp silikon uçları taktım sonra düzeldi cnm şuan öyle bi sorun yokkgunaydin kizlar..memenin yara olmamasi icin tavsiyeleriniz var mi? korkuyorum bisey olcak diye. gogus ucum yok avent kelebek silikon uc ile emiyor. bi de makinayla 3 saatte 1 sagiyorum. makinanin yara yaptığını soyluyolar. ucuz silikon baslik aldim emzirme bittikten sonra krem surup onlari takiyorum ki uclari kiyafetime degmesin. baska nelere dikkat edeyim bayanlar help me
Allah aşkına kim bu manyaklar yemin olsun tek olumsuz laf edeni kovacksn kırılır diye acimadan. Üzülme canım sen moral lazım bize eşine tembih et senden önce o bozsun laf edeni.tesekkur ederim moral destek super etrafta felekat anneleri var ya canim beni korkutuyolar iste. hamilelik kolaymis zor olan lohusalikmis.
2. gece hüngür hüngür agladim hastanede. bebek bi tarafta ben bi tarafta agliyorum. sonra bebegi biraktim gittim yarim saat hem agladim hem dolastim koridorlarda. psikolojisi bozuk manyaklardan uzak durun kizlar mumkunse muhatap olmayin tersleyin. en guzel destek moral bozmamak motive etmek
Krem aldim canim daha yeni yeni iyilesiyor, 8 gun oldu, ilk gunler kabus gibiydi.. bugun daha iyiyim.. hizlica hareket etmeyi cok özledim yaa...camim dikişler biraz aciyor foktor krem faln vermedimi kapansin diye
benimde ilk dogum oyle olmistu korkumdan bi hafta buyuk tuvalet bile yaoamamsitim
sabrer canim bi kac gune iyi olur kuru tut mumkun oldugunca
L lavanta111
Ana kucagini görünce dayanamadı herhal..ilk iki gün sürekli uyudu ama şimdi uyanık durduğu zamanlar çoğalıyor artik..3.gün tartıya çıktım 4 kg gitmişti. Bu gün 6.gün 5 kg gitmiş. Göbüş indikçe sezeryan dikişinin üzerine kat yapıyor enfeksiyon olur mu yaz günü acaba diye aklıma geliyor.
Eheheh seninki kuvözde durduğu için ağlamadan durmaya biraz alışmıştır sanıyordum. Benimki emdikçe gözü açıldı bir iki günde. sürekli meme istiyor. 21/00 arası sürekli gaz sancısı bir posta da sabah 07/12 arası ağlaması var. Ağlamaktan sesi kısıldı şapşiğin. Ee öyle böyle büyüyecek 3 /4 ay dayanırsak toparlar. Bu da hamilelik 2 sayılır
Demek ki normal bende bilemedim ki..Bi dr gideyim diyorum ama sonra duruyorum biktim çünkü artik hastanelerdenBenm dun gece öyle bi agrim oldu canm ya sanki hamilelikteki cati agrisi gibiydi zor yurudum ama niye oldu anlamadm bndebi de karnimn altinda sertlik olustu bugun sol tarafta
Öncesi sorun sonrası sorun..hep sorun..bu arada ayın 18 den so ra derece düşüyor haberin ola..evrene msj yollaCatilariniz kapaniyor falan olabilir kızlar. Acilirken acidi sonucta bu kemikler.
Evet canim ama nisan geldi 15 gun sonra dogurdum falan yaziyolar okuyunca moralim.bozuluyo sen ne kadar bekledin nisan geldigindeYaa çok heyecan yaptıryo senin minnoşbelirtiler başlamış artık az kaldı inşallah sağlıkla
Adam basak herif istiyor beklicekÖncesi sorun sonrası sorun..hep sorun..bu arada ayın 18 den so ra derece düşüyor haberin ola..evrene msj yolla
evet canim dikisim coktu ikinmamak icim ictimay bendede tik yok. evi bi supureyim, sonra yuruyus zamani. yerleri egilerek silmeye cesaret edemiyorum ya karnim cok buyuk bi tarafimla yanlis hareket yapicam diye korkuyorum.
pazar kurulmus bizim evin ilerisine, ayda bir kuruluyor. sirf yuruyus olsun diye gitsem mi. yoksa suslenip puslenip designer outlet’e mi gitsek kararsiz kaldim
ay insallah canim. o enerjime kavusmayi cok istiyorum biliyomusun.
L lavanta111 anladim sen biraz yatan kesimden olmussun son haftalaraktif oldugumu dusunuyorum valla. aynen devam ozaman.
eheh anneme dedim gecen aksam bana hosaf yap diye, kuru uzum kayisi veriim sana, size gelince yaparim dedi. aman gelirken getir iste yaninda sakin unutma hosaf yapican dedim ustune basa basa
hosaf sut yapiyo diye istemistim sen bagirsak hareketlensin diye diyosun dimi canim?
lohusa olinca okunmuyir zaten canim biliyorsun okuduklarini dua niyetiyle okuyabilirsin tesbih cekebilrisin yaninda annen faln varsa onlar okusun yasin veya diger surelerKrem aldim canim daha yeni yeni iyilesiyor, 8 gun oldu, ilk gunler kabus gibiydi.. bugun daha iyiyim.. hizlica hareket etmeyi cok özledim yaa...
canim sana birsey sorabilir miyim ,ozellikle lohusalarin okumasi gereken dualar var mi googleda arastiriyorum ozel bir dua bulamiyorum. Bol bol felak nas ayetel kursi okuyorum, sabahtan basliyorum hep okuyorum. Kanama oldugu icin Yasin okuyamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?