2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nisan gelmeden once bende de leke gbi gelmisti gidiyosun vajinal muayne yapuo gonderiyolar yine de sen bilirsin canim

Günaydın güzel anneler

Allah’ım akşam nasıl sıkıntılı bir akşamdı anlatamam. Hava aşırı sıcak diye duş alıp yattım ama yaprak kımıldamadı evde. Sözde deniz kenar bir yerde oturuyoruz. Şimşekler gökgürültleri ama damla yağmur yok. Saat 1,5 gibi kadın çığlığı ve koşuşturmacasına uyandım. Yan komşunun çocuğu hastalandı sandım ama meğerse alt komşular karı koca kavgaya başlamışlar. Tabi sıcaktan kapı pencere açık olduğu İçin sanki bizim evde kavga saat 4,5 a kadar kavga ettiler. Kadın da hamile ha Adamın uzatmaması lazımdı. 5 gibi kadın hüngür hüngür ağlamaya başladı ve kapanış. Sonra kavga bitti. Polisi aramamak İçin kendimi zor tuttum. Yazık kadına

ya arkadaslar gercekten dunyaya kedi kopek inek falan olarak gelmek isterdim kac tane yavruluyolar bi kere ay kanamam geldi doktora gidim acilengidimndiye dusunmek zorunda kalmiyolar sabah baktim.kac tane yawrulamislar enikleri var helal olsun ne sezeryan ne epidural ne bilmemne yapip gecmisler... Gercekten cok ozeniyorum stressizlige

Sözü hemen fit anne peridrol84 e birakiyorum. Göbek öyle hemen gitmiyor. 9 ayda sisen sey 3 gunde iner mi allasen de, umursama.
Doğum oldu kilolar gitti diye bisey yok kızlar.. doğumun hemen arkasından 3.5 anca gider ama günler ilerledikçe gidiyor kilolar merak etmeyin ama göbek öyle hadi ben eridim demiyor biraz zaman alıyor..üzgünüm ama sonuç bu

Sabaha kadar her wcye gittiğimde baktım yok anacım gelen giden yanlış sinyal herhalde yarın kontrolüm var beklicem anlatırım doktora ne dicek bakalım inşallah önemli birşey yoktur
Yok yok baktin sarjl saril geliyo gidersin nasil olsa kontrolunde varmis

Normal doğum yapanlar beni bi aydınlatın lütfen Son 1 saattir 5-6-7 dakikada bir sancı geliyor. Belimden giriyor alt karnımı kasıyor ağrıyor derin nefes alayım diyorum olmuyor. Ama dayanılmaz ağrı değil doktor dayanılmaz olur zaten ağrın o zaman gelirsin dedi diye kafam karıştı. Şimdi gidip açılma kontrolü olcam diye de korkuyorum. Napıcam ben? Gece de böyle 5-6 dk da geldiği oldu ama sonra süre uzamış ki ben uyumuşum aralarda. Hiç emin olamıyorum ne zaman gideceğim konusunda

Sabaha kadar her wcye gittiğimde baktım yok anacım gelen giden yanlış sinyal herhalde yarın kontrolüm var beklicem anlatırım doktora ne dicek bakalım inşallah önemli birşey yoktur
Ayy az kalmış ya sağlıkla kucağına al inşallah yarın güzel haberlerle dönersin bize inşallah gün içinde takip edersin kendini

Süpersin canım ömür boyu ailenle mutluluklar maşallah darısı bekleyenlerin başına

Dedim sana ben demi sen doğurana kadar kırkım.cikar nerdeyse benim diye..bak 16 günlük oldu. şaka bi yana hayırlı uğurlu oksun gözünüz aydın cnm..allah analı babalı sağlık li buyumuzeni nasip etsin insallah❤

Günaydın anne olanlar ve benim gibi heyecanla anne olmayı bekleyenlerRüyamda doğum yaptım oğlumu kucağıma verdiler o kadar güzeldi ki anlatamam acıkmış yanağımı emmeye başladı müthiş bı şeydi.eminim gerçeği hayalinden daha güzeldir

Sıcak bir duş al, hazırlığı yap, biraz bekle. Sancılar artarsa gerçek doğum sancılarıdır yok artmazsa yalancı kasılmalardır. 3-4 dk düşmeden genelde hastaneye gelmeyin diyorlar, hastane çok uzak değilse evde bekleyebilirsin.

Ne zaman dayanamaz suyun yada leken gelirse o zaman git aralık 10 dk altina inince demisti doktorum sen dayanamaz isen hemen de git bence kuzum.ya muayene olcaksin korkma acimiyor sen kendini sartlama dus al belki rahatlarsin

Canim Allah daha iyi etsin kipirdak melegini bizim yerimize de op tamammi

Senden haber almak ne guzelll, masallah annesinede bebeginedeee
enerjinin yuksekligi moralin nasilda etkilemis seni dogumda ve sonrasinda masallah darisi bize

bundan sonrada ayni hizla eski enerjine sagligina kavusman dilegiyle. insallah bebeginde yeni dunyasina cabuk adapte olur anne babasini uzmeden yormadan misler gibi buyur

Canım sıcak dus ilk senden duydum herkes ılık dus al diyor ama doktordn mi duydnz

gunaydiiin kizlar
sukur kendime nazar etmeyeyim son bikac gecedir guzel uyuyorum. sabahlari kalca agrilariyla uyanmaya devam ama. bugunde gelmez bu beybi, hissediyorum.

hepinize iyi pazarlar dilerim kizlar, bebeksiz dertsiz tasasiz son gunlerin keyfini cikaralim

Canım sıcak dus ilk senden duydum herkes ılık dus al diyor ama doktordn mi duydnz
Yok kaynar gibi değil zaten orta sıcaklıkta, vücudu gevşetmesi için. Soğuğa yakın sular gevşemeye engel oluyor. O yüzden sıcak diye belirtmiştim.
Ama şimdi okuyunca sanki çok sıcak demişim gibi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…