2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Siz bebisleri fazla mi yoruyosunuz acabaa kizlar ben yata kalka 37de doguruverdim

Demek ki normal bende bilemedim ki..Bi dr gideyim diyorum ama sonra duruyorum biktim çünkü artik hastanelerden
Doktor kontrolumden sonra oldu benm de hic gidesim yok amaann

kizlar nerdesiniz sesiniz solugunuz cikmiyor

Ben eşimle evde pinekliyorum canımDünden beri vajinamın sol kısmında ağrı var bıçak saplanması mı desem kemik ağrısı mı desem değişik bir ağrı.Sen nasılsın ?Aramızda 1gün varmış.Senin doğum şeklin belli mi?

Aaaaaa benle ayni agrida olan biri var ayniyiz senle sordun mu doktora Allah askina kafayi yicem

Ben de sabah kalkınca böyle bi dışarı çıkalım gezelim modundaydım enerjim vardı. Ama mutfak , bulaşık azıcık toplama işlerine girişince terledim ve sıcaktan bunaldım. Bir de kocamın kediye alerjisi olduğu İçin kediyi yıkamamız gerekiyordu onu yaptık falan yoruldum klima altında Tembel hayvan gibi yatıyorum çok sıcak Ya rabbim

kızlar merhaba , cuma akşam birden kızım rahatsızlandı kusma - ishal hast ye gittik serum takıldı, dün gece de ben perişan oldum zaten göbeğim son 2 gundur garip bir sekilde dik ve taş gibiyidi, sabahı sabah ettik eşim başımda bayılırım diye korkudan, neyse karnım küçüldü eski sekline döndü, kusma öncesi bebek nasıl tepindi içerde kuzum zor bir geceydi, neyse bunla atlatalım...
kanala inme konusunda yorumalrınzıı dikkate alacağım tesekkürler
dün squat hareketleri ve yuruyus yaptım...

I ikuayko naltin canim adt sancin suruyomu
Degisik seyler oluyor icerde ama öyle aa doguracagim hissi yok henuz. Bir ebe ile konustum bugün, doguma hazirlaniyor rahim dedi.
Arada akan bir sey varmis hissi, icerden disari bi picak sokmacalar, belde agri regl gibi ama normal bunlar (diye diye dogurdu).

Uykusuz gecelere devam annelik böyle birşey sanırım normalde 8 9 saat uyumasam ayakta duramazdım günlük 3 4 saat uyuyabiliyorum oda o ara annem bakıyor da uyuyorum ama dayanıyorum insana güç veriyormuş minnaklar :) zeynep kız maşallah iyi ama zehram sarılığı atlatamadı bir türlü yemiyor sürekli uyumak istiyor dua edin biran önce atlatsın garibim o kdr halsizki zorla yediriyoruz 2 saatte bir mama veriyoruz zeynep hemen bitiriyor zehra ya bir saat sürüyor yedirmek bütün uğraşım onlar oldu tabiri caizse artık kafamı kaşımaya vaktim kalmıyor am mutluyum iyiyim siz nasilsiniz nasil gidiyor hamislik

Bende dün bugün evdeydim hep. Şimdi çıktık eşimle evin yakınlarında bir Cafe ye geldik. Dönüşte Pazar’a uğrayıp buzluk için vişne alcaz. Bir de eşim dün sigarayı bıraktı
Dedim sen şimdi hiç çekilmezsin ya bırakmasamıydın acaba hayırlısıyla sıkıntısız atlatırız inş. Son 2 iş günüm kaldı çok mutluyum

Oyle mi diyosunn iyi bari biz de rahatlayalim keske dogursak anam bende de yok cunku her turlu belieti war hicbi sonuc yok bence asiri sicaklar da bizi etkiledi

Canim benimmm oyy yerim kizlarini ne tatlilardir simdi yaaa altin kizlar bizim yerimize de kokla annesii

Oyyy masallah Allah sifa versin sanada.guc.kuvvet gecicek.annesi insallah altın kizlar.kocaman olcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…