2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa doğumdan önce su yazini okumak cok iyi geldi bana

lohusa olinca okunmuyir zaten canim biliyorsun okuduklarini dua niyetiyle okuyabilirsin tesbih cekebilrisin yaninda annen faln varsa onlar okusun yasin veya diger sureler

inslalh cok cabuk gecer o acilarinda
ben kanama bitince hemen okurum saniyordum tamam canim cok tesekkur ederim.

Üniversitedeyken izlediğim doğum videolari sağolsun kendimi nasil korkuttuysam artik suan dogumhanenin önünden geçerken titremeye başlıyorum birde 2 hafta önce yanimda normal doğum oldu korkum katlandi

Anladım canım.Hayırlısı olsun.Bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım da normal sezeryan benim için de önemli değil.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Maşallah canım sevindim iyi olmaniza

Gözünaydın canımAllah analı babalı büyütsün İnşAllah.Ne güzel bir doğum hikayen olmuş.Bizlerin de öyle olur umarım.

ne kadar harekey edilsede bemce dogumu etkilemiyo nasil olackasa oluyir
ben ilk hamilelikd3 36 haftaya kadr ogretmenlik yaptim her gun okula git okulda merdiven in cik bos derste yruyus yap
kendi sancim gelmedi ve bol dikisli oldu
simdi o zmanki hareketin 10 da biri yok hayirlisi ne yapalim

Silikon başlıkla emziriyorsan yara olmaz zaten arada lansinol kremden sür ben de senin gibi emzirmiştim yara falan olmadı. Bi de bebeğin memeden ayırırken ağzının kenarına serçe parmağını hafifçe sok o zaman meme ucunu zorlamadan çıkarmış oluyorsun.

Sezeryan olmadim ama dogumdan sonra rahim kuculurken de adet agrisi gibi bir agri okuyordu. Acaba o agri farkli sekilde mi hissediliyor sende. Bilemedim ki canim. Doktora sormanda fayda var.

deme kiz oyle belki dahaaaaada zor olacakti sen okadar hareketli oldugundan rahat oldu?
bosuna mi koca karnimizla sikistiriyz kendimizi yahu buna inanalim boyle olsun insallah.

Seni cok iyi anliyorum. Dedigin gibi etraftakileri takmamaya calis. Asil depresyon onlarin yüzünden oluyor. Bence anneler kendi haline birakilsa hersey daha sorunsuz yuruyecek. Bircok konuda sorun cikacagini soyleyip duruyorlar. Ya da yapamazsina getiriyorlar olayi. Mesela surekli sutun yok mu sorusu bunun en buyuk ornegi. Sanki sut olmamaliymis gibi. Aglamak istediginde agla canim. Biraz rahatlatir seni. Hatta evde birileri varsa bir saatligine bebegi birakip esinle bir kahve icmeye cik. Kafan cok rahatlar.

deme kiz oyle belki dahaaaaada zor olacakti sen okadar hareketli oldugundan rahat oldu?
bosuna mi koca karnimizla sikistiriyz kendimizi yahu buna inanalim boyle olsun insallah.
yani insallah bunda yuruyus yapamaiyorum o kadr hayirkisi
Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…