14 gun daha tutarim ya bence. Dogurayim diyemiyorum lohusalikta kesin alev alırım ben.Öncesi sorun sonrası sorun..hep sorun..bu arada ayın 18 den so ra derece düşüyor haberin ola..evrene msj yolla
Yaa doğumdan önce su yazini okumak cok iyi geldi banaherkese merhaba
vakitsizlikten yazamadim. daha topigi de okuyamadim. gece bile saat basi emen ve kucagimdan dusmeyen bir kizim var ,)
Dilerim hepiniz saglikla kucaginiza alin.
bize gelince. cuma sabah esim beni hastaneye birakti. oglumu anneme birakmasi lazimdi. hic kimsenin haberi yoktu. elimde valizim yatisimi yaptirdim. yanima eslik edecek personeli de istemedim. odama yerlesince giyindim, nst baglandi son kez. sancilarin masallahi vardi. sasirdik mi hayir.. I ikuayko inanmazsin dogurdum . esim geldi yanima. vakit gelince ameliyathaneye. cokkkk rahat sekilde spinalin ignesi yapildi. daha once de demistim sifir hissetme diye. bu kez cokk hafif hissettim. inanin damar yolu acmalari 10kat daha acili. derken isleme baslamadan aaaa esim basima geldi oglumda girmedi, bu kez de korktu ve istemedi. ama dayanamamis gelmis..nasil iyi geldi bana anlatamam. elini tutmak ayri bir huzurdu. kizim 9.15te dogdu. 3180 g ve 50 cm temizlendi ve ilk bulusmamiz opustuk koklastik sonra babayla odaya gitti. benim islemler de bitince de ben odaya gittigim an sutum gelmisti. minnosum da hemen tuttu. darisi hepinize. ameliyatta bacaklarimdaki dolasim bozuklugu artinca 1 hafta varis corabiyla dolasmam gerekliymis onunla geziyrm bakalim. kan sulandirici igneye de devam. spinal bas agirisi yapmasin diye gunde 3lt su ve 1 hafta boyunca hunde 2fincan istedigin kahve. uyusuklugum 3 saatte acildi. yemek yedikten sonra aaaa pıt diye kalktim ben .. hemsirelerde sasirdi. yurudum. hafif agri da olsun tabi. aksama psikolog geldi. rutinmis orada. aglama, ofke nobeti, degisik duygular var mi dedi gulumseyerek yok dedim. farkindayim olmadiginin dedi sasirdi... sonra sacmaladi biraz. oglunuz babayo kiziniz sizi rol model alacak vs vs.. aslinda hazirladigi konusma lohusa depresyonu ile ilgilydi bence ama ben de birsey gormeyince konu degistirdi .
annemle kaldik gece ama minnos hanim hep bende durdu. kucagimda uyudu. surekli ayakta kalkip gezdirmek zorunda kaldim. sukur dun aksam evimize de geldik. evi sevdi yavrum.simdi 2 cocugumla hayalimi yasiyorum. simdi desinler bir tane daha dogururum. o kadar korkum yok dogumdan...
kendinizi ne kadar motive ederseniz ne kadar pozitif olursaniz o derece kolaylasiyor hersey haberiniz olsun
ayyy cok uzun olmus..sikilmadiniz umarim. her an giremiyrm diye detay vermek istedim sorulara karsi...
tabi sonra giybet timeeeee
ben kanama bitince hemen okurum saniyordumlohusa olinca okunmuyir zaten canim biliyorsun okuduklarini dua niyetiyle okuyabilirsin tesbih cekebilrisin yaninda annen faln varsa onlar okusun yasin veya diger sureler
inslalh cok cabuk gecer o acilarinda
Üniversitedeyken izlediğim doğum videolari sağolsun kendimi nasil korkuttuysam artik suan dogumhanenin önünden geçerken titremeye başlıyorum birde 2 hafta önce yanimda normal doğum oldu korkum katlandi
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Maşallah canım sevindim iyi olmanizaherkese merhaba
vakitsizlikten yazamadim. daha topigi de okuyamadim. gece bile saat basi emen ve kucagimdan dusmeyen bir kizim var ,)
bize gelince. cuma sabah esim beni hastaneye birakti. oglumu anneme birakmasi lazimdi. hic kimsenin haberi yoktu. elimde valizim yatisimi yaptirdim. yanima eslik edecek personeli de istemedim. odama yerlesince giyindim, nst baglandi son kez. sancilarin masallahi vardi. sasirdik mi hayir.. I ikuayko inanmazsin dogurdum . esim geldi yanima. vakit gelince ameliyathaneye. cokkkk rahat sekilde spinalin ignesi yapildi. daha once de demistim sifir hissetme diye. bu kez cokk hafif hissettim. inanin damar yolu acmalari 10kat daha acili. derken isleme baslamadan aaaa esim basima geldi oglumda girmedi, bu kez de korktu ve istemedi. ama dayanamamis gelmis..nasil iyi geldi bana anlatamam. elini tutmak ayri bir huzurdu. kizim 9.15te dogdu. 3180 g ve 50 cm temizlendi ve ilk bulusmamiz opustuk koklastik sonra babayla odaya gitti. benim islemler de bitince de ben odaya gittigim an sutum gelmisti. minnosum da hemen tuttu. darisi hepinize. ameliyatta bacaklarimdaki dolasim bozuklugu artinca 1 hafta varis corabiyla dolasmam gerekliymis onunla geziyrm bakalim. kan sulandirici igneye de devam. spinal bas agirisi yapmasin diye gunde 3lt su ve 1 hafta boyunca hunde 2fincan istedigin kahve. uyusuklugum 3 saatte acildi. yemek yedikten sonra aaaa pıt diye kalktim ben .. hemsirelerde sasirdi. yurudum. hafif agri da olsun tabi. aksama psikolog geldi. rutinmis orada. aglama, ofke nobeti, degisik duygular var mi dedi gulumseyerek yok dedim. farkindayim olmadiginin dedi sasirdi... sonra sacmaladi biraz. oglunuz babayo kiziniz sizi rol model alacak vs vs.. aslinda hazirladigi konusma lohusa depresyonu ile ilgilydi bence ama ben de birsey gormeyince konu degistirdi .
annemle kaldik gece ama minnos hanim hep bende durdu. kucagimda uyudu. surekli ayakta kalkip gezdirmek zorunda kaldim. sukur dun aksam evimize de geldik. evi sevdi yavrum.simdi 2 cocugumla hayalimi yasiyorum. simdi desinler bir tane daha dogururum. o kadar korkum yok dogumdan...
kendinizi ne kadar motive ederseniz ne kadar pozitif olursaniz o derece kolaylasiyor hersey haberiniz olsun
ayyy cok uzun olmus..sikilmadiniz umarim. her an giremiyrm diye detay vermek istedim sorulara karsi...
Gözünaydın canımherkese merhaba
Silikon başlıkla emziriyorsan yara olmaz zaten arada lansinol kremden sür ben de senin gibi emzirmiştim yara falan olmadı. Bi de bebeğin memeden ayırırken ağzının kenarına serçe parmağını hafifçe sok o zaman meme ucunu zorlamadan çıkarmış oluyorsun.gunaydin kizlar..memenin yara olmamasi icin tavsiyeleriniz var mi? korkuyorum bisey olcak diye. gogus ucum yok avent kelebek silikon uc ile emiyor. bi de makinayla 3 saatte 1 sagiyorum. makinanin yara yaptığını soyluyolar. ucuz silikon baslik aldim emzirme bittikten sonra krem surup onlari takiyorum ki uclari kiyafetime degmesin. baska nelere dikkat edeyim bayanlar help me
Ben ben ben
Sezeryan olmadim ama dogumdan sonra rahim kuculurken de adet agrisi gibi bir agri okuyordu. Acaba o agri farkli sekilde mi hissediliyor sende. Bilemedim ki canim. Doktora sormanda fayda var.Ya kızlar allah aşkına bi cevap verin bana..dogum.yaptim.oldu 16 gün ama 5.6 gündür benim bacak arası agrım var resmen kemikler ağrıyor.. sanki henüz doğurmadım da bebek aşağıda baskı yapıyor anlamadım ben..normal dogum yapsam bi ihtimal ondan dicem ama sezeryan oldum.. varmı böyle bisey yaşayan aranızda.. yürürken cidden bazen çok agrım oluyor orda penguen gibi yürüyorum
deme kiz oyle belki dahaaaaada zor olacakti sen okadar hareketli oldugundan rahat oldu?ne kadar harekey edilsede bemce dogumu etkilemiyo nasil olackasa oluyir
ben ilk hamilelikd3 36 haftaya kadr ogretmenlik yaptim her gun okula git okulda merdiven in cik bos derste yruyus yap
kendi sancim gelmedi ve bol dikisli oldu
simdi o zmanki hareketin 10 da biri yok hayirlisi ne yapalim
Seni cok iyi anliyorum. Dedigin gibi etraftakileri takmamaya calis. Asil depresyon onlarin yüzünden oluyor. Bence anneler kendi haline birakilsa hersey daha sorunsuz yuruyecek. Bircok konuda sorun cikacagini soyleyip duruyorlar. Ya da yapamazsina getiriyorlar olayi. Mesela surekli sutun yok mu sorusu bunun en buyuk ornegi. Sanki sut olmamaliymis gibi. Aglamak istediginde agla canim. Biraz rahatlatir seni. Hatta evde birileri varsa bir saatligine bebegi birakip esinle bir kahve icmeye cik. Kafan cok rahatlar.tesekkur ederim moral destek super etrafta felekat anneleri var ya canim beni korkutuyolar iste. hamilelik kolaymis zor olan lohusalikmis.
2. gece hüngür hüngür agladim hastanede. bebek bi tarafta ben bi tarafta agliyorum. sonra bebegi biraktim gittim yarim saat hem agladim hem dolastim koridorlarda. psikolojisi bozuk manyaklardan uzak durun kizlar mumkunse muhatap olmayin tersleyin. en guzel destek moral bozmamak motive etmek
yani insallah bunda yuruyus yapamaiyorum o kadr hayirkisideme kiz oyle belki dahaaaaada zor olacakti sen okadar hareketli oldugundan rahat oldu?
bosuna mi koca karnimizla sikistiriyz kendimizi yahubuna inanalim boyle olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?