2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
normal dogum yapacklar da simdid3n kayısı hosafi yapin dikislerin kotu olmamasi icin tuvalatye ikinmamak lazim
ben ilk dogumda korkudan bi hafta yapamamistim hosaflarla zorlan kurtulmustum
Burada hastanede büyük tuvaletini yapmadan yemek yedirmiyorlar.. Bağırsakların düzene girmesi içinmiş.
Sanırım yapamayanlara takviye veriyorlar..
Siz bebisleri fazla mi yoruyosunuz acabaa kizlar ben yata kalka 37de doguruverdim

Doktor kontrolumden sonra oldu benm de hic gidesim yok amaann

Ben normal günlük hayatımı yaşıyorum. Az şişko ve gün içinde uyuduğum bir iki saati saymazsak normal gün gibi yaşadım.
Yoruyor olabilirim, az yatış moduna geçeyim madem

Ben de tık yok.. Umarım ay ne kolay doğum oldu, kontrole gittim doğuma aldılarcılardan olurum..
tek tek alinti yapamadim. hepinize cokkk tesekkur ederim.

dogum esnasinda yani bebek dunyaya gelirken ne dua edersn kabul olur der buyukler. ben de topluca hepinizin dogumu kolay olsun diye dua ettim. eh azcik torpil gectim sizlere ..
Aminnnnn...

valla benim de gobek den kipirdayamiyorum
nefes zor aliyorum
inslalh normal olur ilki normaldi

Allah sifa versin kuzucuklara canim Allahim sanada güç kuvvet versin inşallah
annelik boyle bisey

bizde normalde 1 gun yatiyiruz ben korkudan heralde 5 yada 6 gun yapamamistim

Kusma ishalden neler cektik biz salgin var tam gecti diyoruz simdide atesi cikiyo azcik aman ya bir hastaliktan kurtulamadik. Kuzucuguna gecmis olsun. Bol sivi ver susuz kalmasin

Bende gaz cikarinca vermislerdi yemek. Hemsire surekli gelip soruyordu cikarabildin mi diye

Yok daha sormadım canım.Yarın gidince sorayım. Dünden beri başladı bu ağrı.Senin ne zmandan beri var canım ?
Anladim canim sorarsan bana da soyleyebilir msn biraz ama.icim.rahatladi sen de ayni seyi yasayinca demekki olabiliyo evet dokuluyoruz ki ne dokuluyoruz

Evet canim ama nisan geldi 15 gun sonra dogurdum falan yaziyolar okuyunca moralim.bozuluyo sen ne kadar bekledin nisan geldiginde
Benim nişan geldi öğleden sonra.. Ardından sancılarım başladı şiddetlendi gece üçte 5 dk da bir gelmeye başladı hastaneye gittim sabah 6 da doğuma aldılar aynı gün gelişti herşey yani

Ben
Kizlar birsey soracagim benden sut gelmeye basladi once seffafti olir dedim normaldir ama suan bildigin agiz sutu dedikleri sutun renginden geliyor azda degil bayagi geliyor
benimde 3gündür öyle ve damla damla pıt pıt sürekli geliyor boşalana kadar akıyor. Çeyrek çay pardağı eder herhalde hergün bu şekilde fakat günde 1kez oluyor

Benim nişan geldi öğleden sonra.. Ardından sancılarım başladı şiddetlendi gece üçte 5 dk da bir gelmeye başladı hastaneye gittim sabah 6 da doğuma aldılar aynı gün gelişti herşey yani
Ayyy ne guzel vallahi demekki bizim.kaderimiz farkliymis bekle babam bekle

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kızına canım benim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…