2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yalnizlik kismini geçtim olabilir ama aglama.ve yetememe kısmı bir anneye yakışmıyor stres seni ve bebisine zarar sut ve elektrik.gerginligin ona geçer bu durum geçici sen gayet iyi bir annesin normal dogum yaptin agrin o kadar yoktur diğer cocugunla da vakit geçirebilirsin sarilabilirsin kucagina alabilirsin inan.o bile seni anliyordur kardsim.kucuk o da ha cok bakima muhtac.diye sen düşünme vesvese yapma kucuk.kuzunun sana.ihtiyaci var

Evet ağrım sızım yok Allah'a şükür çok değişik duygular mis ama ya. Ben ilkinde hiç birşey yasamamistim gayet iyiydim kendime çok kızıyorum esimde diyor sen çok iyi bir annesin diye. İsallah daha çok yenidir diye böyledir ve umudum bir an önce geçmesi bu arada çok teşekkür ederim yazdıkların için. Birbirimizi girmeyip tanimasak da iyi ki varsınız bazen bir anne ve kardeşten daha yakinsiniz..

Benim gibi az kilo alan biri vardı sanırım. Ultrasonda 3200 görünüyor çok şükür bebeğim ama ben yinede tedirginim. 7 kilo aldımaz ve sık yiyorum. Çevrenizse bu kiloyla doğuran olsu mu
3200 az mi canim

Bol dua et sıkma kendini kotu dusunme.lutfen kafani bosalt geçici bu gunler.unutma zehir etme

Benim gibi az kilo alan biri vardı sanırım. Ultrasonda 3200 görünüyor çok şükür bebeğim ama ben yinede tedirginim. 7 kilo aldımaz ve sık yiyorum. Çevrenizse bu kiloyla doğuran olsu mu

Arkadaşımın bebeği 3200 doğdu canım, gayette sağlklı güzel bir bebekİçin rahat olsun,sağlıklı olsunlar da kiloya çok takılmamak lazım sanki.

37+4te usg de 3300 idi. 37+6da dogdu 3180 g. 9kg aldim ben de

Bir de çevreden 7 kilo Çok Az almışın vs.

3200 ise çook iyi daha ne işteyim ama ne bileyim yanılma payı vs. Kısmet olursa cuma günü sezeryan olacağım. Kurmaya başladım yazıyorum da yazıyorum....
bence sen stres yapmissin 2500 4000 arasi doğuyor bebekler gayet de guzel.kilosu masallah bana maksimum 3300 dogar doğumda dedi ben takilmiyorum ideal kilo aldim karnim 7 aylik gibi.goren aaaa cok kucuk tarzi konusuyor doktorum normal diyor bebegin kilosu haftasiyla.uyumlu saglikli gerisi bosss bence sen.takilma son.günlerinmis kendini ve etrafı dinleme derim

Bu ara iç ses dış ses ne varsa konuşuyorallahtan 2. Hamileliğim ve 37 yaşındayım. Ama gel gör ki ben bende değilim...

Canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…