2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim niyetim öyle canım zaten 1 akrabmz var onlara da soylemyn diye tembhledim baştan ama bakalm ne olck.
Bebeğime yetiyor ama size yetmiyor diycksn şaka yollu aslnda

Bir psikiyatrist ve psikolog desteği alsanız iyi olur. Geçmiş olsun Allah bol neşe sağlık versin ins

Allah analı babalı büyütsün canım. Haftaya ben de doğurcam medikal parkda. Benim merak ettiğim eşimle annem kalabilir mi gece yanımda? Hastaneden genel anlamda memnun kaldın mı

3200 ise çook iyi daha ne işteyim ama ne bileyim yanılma payı vs. Kısmet olursa cuma günü sezeryan olacağım. Kurmaya başladım yazıyorum da yazıyorum....
Gelişimi sağlığı yerinde olduktan sonra 2500 gram üzeri normal kiloda sayılıyor. Benim ilk kızım 3000 gr ikinci kızım 2650 gr doğdu 38 hafta dolduktan sonra. Ikisi de dogdugunda da şimdi de sagliklilar masallah. Boşuna kendinizi ve bebişi strese sokmayın kilosu çok iyi

Yaa siz iyi olun yeter ki neden öyle şeyler düşünüyorsun ki bu bir alışma süreci sadece ve atlatıcaksın inşallah kolay olmuyor ama yapabilirsin bunu oğluşun da alışmaya çalışıyor yeni bir birey var evde sen iyileş gücün kuvvetin tam olarak yerine gelince herşey yoluna girecek inşallah kendini boş yere üzme ki hepimiz de benzer şeyleri yaşadık yaşıyoruz yaşicaz ama geçici bir süre bu bunu unutmasak yeter onlar bizim mucizelerimiz

simdilik bir yere gidemiyorum ama kocamla bebegimle hic basbasa kalmadim. surekli bir curcuna. yarin hastaneye kontrole gidecegim en azindan biraz nefes alirim.
Hadi ya. Başbaşa kalamamak cok kotu. Biraz rahatlamam gerek desen anlamazlar mi? Hastane kontrolu iyi gelir aynen sana. Valla bakkala markete gitmek bile boyle bir donemde cok iyi geliyor.

bugun forum sakiin herkes pazar keyfinde herhalde?
yerleri supurmekten baska is yapamadim, camasir topladim bide isten sayilirsa:))
pazarda dolandik biraz, ardindan esim hadi bide keyif yapalim yemegi disarda yiyelim hava guzel dedi. ciktik cikmasina da bana bi sikinti basti. ne oturabildim ne kalkabildim asiri bi baski vardi karnimin alt kisminda, hala gecmedi. kafasi cakir bi alman kadin biz kalkarken (daha dogrusu esim beni kaldirirken eheheh) ‘sen yakinda dogurucan dimi, herseyin guzel gecmesini temenni ederim!’ dedi sarhos sarhos ‘ay umarim yakinda degil hemen bu gece dogururum!’ dedim
bi dusa girdim, bikac tane squat yaptim ama 10u gecemedim baskidan. ay kizlar ben dogurmak istiyorum artik. bi gunum digerine tutmuyo yaa. bugun ‘yeter artik noolur dogsun Yarabbim!’ gunumdeyim, yarin ola hayrola bakalim.

İnşAllah doğurursun sen de bekleyen günü gelmiş herkes de son günleri beklemek çok zor ya

tek tek alinti yapamadim. hepinize cokkk tesekkur ederim.

dogum esnasinda yani bebek dunyaya gelirken ne dua edersn kabul olur der buyukler. ben de topluca hepinizin dogumu kolay olsun diye dua ettim. eh azcik torpil gectim sizlere ..
Ayyyyy Allah razı olsun Aklına gelebilmişiz bak o durumda. Senin de tüm duaların kabul olsun inşallah

var bi 12 gun daha, a yetti gayri bukadar hasretlik daa
saglikla gelsinler insallah.

sen nasil hissediyosun? iki cocugun temposu bide son haftalar?
Benim derdim de ayrı.. Okul açılacak eylülün ilk haftası eylüle sarkmadan doğurup iyileşmek ve çocuklara yetişmek istiyorum ama gel gör ki ne zaman gelir hiiç belli değil diğeri gibi 42. Haftaya kalırsa yandım ben biraz korku biraz stres var çokca dua ederek beklemedeyim bacım işim yaş pee

Ben de e-bebek ‘e gidip o meme uçlarıdan aldım. Rahat ettik diyenler olunca hemen alıp çantama koyayım dedim.
Bi de indirimde alt üst görüm yaz İçin. 1 yaş aldım eşim bırak onu dedi. Dedim çok yakışacak ona çok görmediğim çocuğa nasıl yakıştırdıysam
Bi de h&m e uğradık. Yine indirimden şapka ve ayakkabı aldık onlarda 9-12 ay Allahım o zmn gelecek mi ya analık is loading

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…