Benim niyetim öyle canım zaten 1 akrabmz var onlara da soylemyn diye tembhledim baştan ama bakalm ne olck.hassas oldugumuz icin herseye aliniyor insan iste. normalde olsa tinlamazsin ama insan cinnet geciriyor o zaman. bebek ememiyor agliyor senin sütun geliyo ama inandiramiyorsun yettigine ikna olmuyorlar. ayni anda gelen giden oluyor bunaliyosun herkes farkli bisey soyluyo. evli kadınların eşleri de bebegi gormek istiyor senin halin perişan memeler ortada sergi gibi.... agrilarin bir yandan.. en guzeli hastaneden cikinca millete söylemek....
Anladım canım benimki felaket durumda keşke bir damla gelse seninki gibiBenim surekli degil arada bir damla seklinde geliyor ilk bebehimde olmadi boyle bir sey enteresan gelmisti
Bir psikiyatrist ve psikolog desteği alsanız iyi olur. Geçmiş olsun Allah bol neşe sağlık versin insKizlar selam doğum yapalı 8 gün oldu. Sanırım lohusa depresyonu denilen şeyi yaşıyorum. Sürekli bir ağlama hali, evde kimseyi istemiyorum, büyük oğlum 4 yaşında onu gördükçe ağlıyorum sanki benden uzaklaşıyor diye. Ona yetemiyor gibi hissediyorum
Allah analı babalı büyütsün canım. Haftaya ben de doğurcam medikal parkda. Benim merak ettiğim eşimle annem kalabilir mi gece yanımda? Hastaneden genel anlamda memnun kaldın mıHastane de neleri kullandim adli calismam
Benim Icin Olanlar..
ben hic hasta bezi ya da depend kullanmadim. onlar bana ped verdi yeter dediler ve direk camasirimla onu kullandim. cidden yetti. 1 gece yatis icin 2 tane gecelik yetti. 2 emzirme sutyeni 3 kulot yetti. Somrasimda orkidin 3 no.lu ped buyuklugu var. bana tam ideal oldu. sabahlik hastanede gereksiz oldu ama koridorda erkekler cok oldugu icin mecbur giyip onunla dolandim. 2 corap iyi oldu ve terlik..
Kizim icin de... dis zibin ve alt seklinde takim diye dusunun ya da ustu uzun kollu body ve patikli alt diye dusunun takimi. toplam 3 takim yeterli oldu. ameliyathaneye 1 penye battaniye kesin, 2 tane muslin battaniye yetti ek olarak. bez sanirim 10tane kullandim, corap 2 tane.. 1 tane sapka ve 1 eldiven yetti cunku ameliyathaneden sonra hic kullanmadik. islak mendil 1 paket artti bile. agiz mendili de 2 tane yetti. bi de gaz cikarirken anne ya da baba omzuna alsin diye omuz bezi 1 tane.
gerisi yük oldu bize
Gelişimi sağlığı yerinde olduktan sonra 2500 gram üzeri normal kiloda sayılıyor. Benim ilk kızım 3000 gr ikinci kızım 2650 gr doğdu 38 hafta dolduktan sonra. Ikisi de dogdugunda da şimdi de sagliklilar masallah. Boşuna kendinizi ve bebişi strese sokmayın kilosu çok iyi3200 ise çook iyi daha ne işteyim ama ne bileyim yanılma payı vs. Kısmet olursa cuma günü sezeryan olacağım. Kurmaya başladım yazıyorum da yazıyorum....
Yaa siz iyi olun yeter ki neden öyle şeyler düşünüyorsun ki bu bir alışma süreci sadece ve atlatıcaksın inşallah kolay olmuyor ama yapabilirsin bunu oğluşun da alışmaya çalışıyor yeni bir birey var evde sen iyileş gücün kuvvetin tam olarak yerine gelince herşey yoluna girecek inşallah kendini boş yere üzme ki hepimiz de benzer şeyleri yaşadık yaşıyoruz yaşicaz ama geçici bir süre bu bunu unutmasak yeter onlar bizim mucizelerimizKizlar selam doğum yapalı 8 gün oldu. Sanırım lohusa depresyonu denilen şeyi yaşıyorum. Sürekli bir ağlama hali, evde kimseyi istemiyorum, büyük oğlum 4 yaşında onu gördükçe ağlıyorum sanki benden uzaklaşıyor diye. Ona yetemiyor gibi hissediyorum
Niye tedirginsin ki canım?Benim gibi az kilo alan biri vardı sanırım. Ultrasonda 3200 görünüyor çok şükür bebeğim ama ben yinede tedirginim. 7 kilo aldımaz ve sık yiyorum. Çevrenizse bu kiloyla doğuran olsu mu
Hadi ya. Başbaşa kalamamak cok kotu. Biraz rahatlamam gerek desen anlamazlar mi? Hastane kontrolu iyi gelir aynen sana. Valla bakkala markete gitmek bile boyle bir donemde cok iyi geliyor.simdilik bir yere gidemiyorum ama kocamla bebegimle hic basbasa kalmadim. surekli bir curcuna. yarin hastaneye kontrole gidecegim en azindan biraz nefes alirim.
insallah dedigin gibi rahatca olur biter dogumum. sende cok takma bikac gune toparliicaksin insallah
amin canim amin.yani insallah bunda yuruyus yapamaiyorum o kadr hayirkisi
Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin inşallah
Aynen bu gece uyur muyum acabaŞafak doğan güneş
İnşAllah doğurursun sen de bekleyen günü gelmiş herkes de son günleri beklemek çok zor yabugun forum sakiin herkes pazar keyfinde herhalde?
yerleri supurmekten baska is yapamadim, camasir topladim bide isten sayilirsa:))
pazarda dolandik biraz, ardindan esim hadi bide keyif yapalim yemegi disarda yiyelim hava guzel dedi. ciktik cikmasina da bana bi sikinti basti. ne oturabildim ne kalkabildimasiri bi baski vardi karnimin alt kisminda, hala gecmedi. kafasi cakir bi alman kadin biz kalkarken (daha dogrusu esim beni kaldirirken eheheh) ‘sen yakinda dogurucan dimi, herseyin guzel gecmesini temenni ederim!’ dedi sarhos sarhos ‘ay umarim yakinda degil hemen bu gece dogururum!’ dedim
bi dusa girdim, bikac tane squat yaptim ama 10u gecemedim baskidan. ay kizlar ben dogurmak istiyorum artik. bi gunum digerine tutmuyo yaa.bugun ‘yeter artik noolur dogsun Yarabbim!’ gunumdeyim, yarin ola hayrola bakalim.
var bi 12 gun daha, a yetti gayri bukadar hasretlik daaİnşAllah doğurursun sen de bekleyen günü gelmiş herkes de son günleri beklemek çok zor ya
cok şık!hatta beni istediklerinde lokumlari cikolata sekerleri getirdikleri deko urunlerinin aynisindan (benimkiler altin rengindeydi).
onlari da soyle aklimdan gecirdim ama agir kacar, biraz daha sempatik dursun niyetiyle kullanmadim. ama dedigim gibi cok şık ♥
ay bugun degilsede yarin benden gelse muazzam olur. calismalar hizla suruyo burada
ay cok uzuldum! nasil donmus yahuu goruyomusun, insallahhh geri doner!!! Allah yardimcin olsun canim. varsa eger bi kuvete gir, uzun uzun otur, şırıl şırıl suyun sesinden asiriiiii aktiflesiyo bebisler geri doner belki?
gunlerimiz asagi yukari ayni, benimkide henuz stabil degilmis dedi doktor (yani kanalda degil). olurda suyun gelirse sakin cok hareket etme, arabaya binene kadar bi yuru bidahada yurume, hastanede seni yurume arabasiyla alsinlar veya yatirsinlar. bebek kanalda olmadigi icin Allah korusun gobek bagi sorun yaratmasin (dedi doktorum).
aman allah korudun tamam canım
hmmm diyosun. denesemmi yarin. Allah korusun yanlis hareketten de korkuyo insan yahu.
Ayyyyy Allah razı olsuntek tek alinti yapamadim. hepinize cokkk tesekkur ederim.
dogum esnasinda yani bebek dunyaya gelirken ne dua edersn kabul olur der buyukler. ben de topluca hepinizin dogumu kolay olsun diye dua ettim. eh azcik torpil gectim sizlere..
Havada olursa bebek dünya vatandaşı olarak kayıtlara geçiyormuşHavAda dogurma dakarada doğur
Seninde mi yarınnAynen bu gece uyur muyum acaba
Benim derdim de ayrı.. Okul açılacak eylülün ilk haftası eylüle sarkmadan doğurup iyileşmek ve çocuklara yetişmek istiyorum ama gel gör ki ne zaman gelir hiiç belli değil diğeri gibi 42. Haftaya kalırsa yandım benvar bi 12 gun daha, a yetti gayri bukadar hasretlik daa
saglikla gelsinler insallah.
sen nasil hissediyosun? iki cocugun temposu bide son haftalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?