2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim gibi az kilo alan biri vardı sanırım. Ultrasonda 3200 görünüyor çok şükür bebeğim ama ben yinede tedirginim. 7 kilo aldımaz ve sık yiyorum. Çevrenizse bu kiloyla doğuran olsu mu
oğlum 38+0 da 3060 gr doğdu. kilosu az filan da demediler gayet her şey normal, Tedirgin olacak bir durum yok içini ferah tut canım.

Benim gibi az kilo alan biri vardı sanırım. Ultrasonda 3200 görünüyor çok şükür bebeğim ama ben yinede tedirginim. 7 kilo aldımaz ve sık yiyorum. Çevrenizse bu kiloyla doğuran olsu mu
Bende +7 kilodayım önemli olan bebeğin saglikli olması kendine hiç kilo almamışsın ne güzel bebeğinin kilosuda çok iyi maşallah

hemsirenin istedigini aldik biz canim suda bekletiyorum kullanacagim zaman sudan cikarip memeye yapistiriyorum. avent yuvarlak olani kullanmadim nasildir bilmiyorum eger ucum yok derseniz mutlaka cantanizda bulunsun.

Allah aşkına kim bu manyaklar yemin olsun tek olumsuz laf edeni kovacksn kırılır diye acimadan. Üzülme canım sen moral lazım bize eşine tembih et senden önce o bozsun laf edeni.
hassas oldugumuz icin herseye aliniyor insan iste. normalde olsa tinlamazsin ama insan cinnet geciriyor o zaman. bebek ememiyor agliyor senin sütun geliyo ama inandiramiyorsun yettigine ikna olmuyorlar. ayni anda gelen giden oluyor bunaliyosun herkes farkli bisey soyluyo. evli kadınların eşleri de bebegi gormek istiyor senin halin perişan memeler ortada sergi gibi.... agrilarin bir yandan.. en guzeli hastaneden cikinca millete söylemek....

İlk gebeliğimde 8kilo aldım kızım 3500 gr doğdu su sıkıntısıyla son 4 hafta kilo almamasına rağmen zaten son 4 hafta kilo almaya devam etse iri bebek olacaktı Doğum sıkıntı olacaktı, ikinci gebeliğimde 7 kilo aldım kızım 4 kilo doğdu, şuanda toplam 8 kiloyu tamamladım kızıma geçen haftaki kontrolde 3500 dedi doktorum şuana kadar hiç sorun yaşamadım kiloyla alakalı. Bence biraz bebeğin yapısı ve genetiğiyle de ilgili annenin aldığı kilonun direkt bebeği etkilediğini düşünüyorum açıkcası

Sonu sanirim dusunmuyorum.olucaktı

Dediğim gibi sonları ya artık allahın izniyle. Kafamda kurmaya başladım. 37 YAŞINDA ergen gibiyim bu aralar...tripler tripler... beni anlamıyorsunuz modu

Sabahtan beri hem bebisle uğraşıyorum hemde onun dolabini duzeltmeye calis
Ben de surekli agliyorum canim 1 haftadir bebise baktikca huzunleniyorum korkuyorum degisik seyler icimden hep aglamak geliyo . Senin gibi ikinci bebisini doguran bi arkadasimda oyle olmustu diger cocugunu ihmal ettigini dusunerek cok üzülüyodu. Caresi ne bilmiyorum ama gecicek bu dusuncelerden uzaklasmaya calisman lazim ikisine de yeteceksin smdi bu ara biraz kucukle ilgilenmen lazim ama denge yakin zamanda kurulacak sen ona can yoldaşı olacak birini dunyaya getirdin kardesi oldu bu cok guzel bisey

Normal bi bebek kilosu o nesi kucuk canim ya 3 3bucuk doguyo zaten bebeklr

Ben de toplamda 7 kilo aldım. 47 ile hamile kaldım şimdi 54üm. Geçen kontrolde bebeğin 3300 olduğunu söyledi doktor ve bizim aldığımız kiloyla onun gelişiminin çok alakası yok siz yeterli ve dengeli beslenin yeterli bebek için dedi.

simdilik bir yere gidemiyorum ama kocamla bebegimle hic basbasa kalmadim. surekli bir curcuna. yarin hastaneye kontrole gidecegim en azindan biraz nefes alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…