2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
simdilik bir yere gidemiyorum ama kocamla bebegimle hic basbasa kalmadim. surekli bir curcuna. yarin hastaneye kontrole gidecegim en azindan biraz nefes alirim.
Biz de kontrole gittigimiz gun üçümüz basbasa kalabildik.. Yemek falan yedik hemen doktordan eve dönmedk. Cok iyi geldi

Teşekkür ederim desteğin için isallah atlatacagim

Duygu durum karışıklığı işte isallah tez zamanda geçer. Dediğin gibi ilerde birbirlerine yoldaş olacaklar bunu düşünmek bile güzel.tesekkur ederim desteğin için. Bebegin ve ailenle sağlıklı mutlu huzurlu hayat dileğiyle

Canım kelebek olandan mi yuvarlak mi aldın? Ben de dusunyrm da almayı hangisi iyi bilemedim

aaah gercekten zamanlama konusunda biraz sikinti yasayabilirsin
ama her iste vardir bi hayir, du bakalim neler olcak. insallah gonlundeki gibi olur.

haha gule gule giysin! valla bende buyuk bedenler aldim bikac parca, bazi markalarda uygun denk gelince hic affetmedim 98 (nerdeyse 1,5 yas) bile aldim

Once annmle sonra esimle kavga ettim kimin ne hakki var hamile bir kadini aglatmaya ya. Seytan diyor yarin al basini defol git. Arayip dursunlar. Benim trip atmam gereken zamanda herkes benim ustume geliyor
sakin tatlim. hamilesin, bebegine de yansir fazla ofkelenmek. derin derin nefes al ver, ustune guzel bi dondurma ye, kendine gel

Once annmle sonra esimle kavga ettim kimin ne hakki var hamile bir kadini aglatmaya ya. Seytan diyor yarin al basini defol git. Arayip dursunlar. Benim trip atmam gereken zamanda herkes benim ustume geliyor
Canım onlarda emin ol senin kadar stres yapıyorlar ve tepkileri seni dusundgndir. Azicik sakinles ve olayları güzel taraftn bak seni kimse üzmek istemez eminim ben.

Senin 42. haftada kendi mi geldi, suni sancıyla mı oldu?
Benim de 40 hafta doldu artık ama gelmeye niyeti yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…