Sağlıkla kucağına al inşallah hiç korkutma kendini ne kadar rahat olursan o kadar iyi senin için.. Herkes atlatıyor sen de atlatıcaksın inşallah dua ile ❤
simdilik bir yere gidemiyorum ama kocamla bebegimle hic basbasa kalmadim. surekli bir curcuna. yarin hastaneye kontrole gidecegim en azindan biraz nefes alirim.
Yaa siz iyi olun yeter ki neden öyle şeyler düşünüyorsun ki bu bir alışma süreci sadece ve atlatıcaksın inşallah kolay olmuyor ama yapabilirsin bunu oğluşun da alışmaya çalışıyor yeni bir birey var evde sen iyileş gücün kuvvetin tam olarak yerine gelince herşey yoluna girecek inşallah kendini boş yere üzme ki hepimiz de benzer şeyleri yaşadık yaşıyoruz yaşicaz ama geçici bir süre bu bunu unutmasak yeter onlar bizim mucizelerimiz
Once annmle sonra esimle kavga ettim kimin ne hakki var hamile bir kadini aglatmaya ya. Seytan diyor yarin al basini defol git. Arayip dursunlar. Benim trip atmam gereken zamanda herkes benim ustume geliyor
Sabahtan beri hem bebisle uğraşıyorum hemde onun dolabini duzeltmeye calis
Ben de surekli agliyorum canim 1 haftadir bebise baktikca huzunleniyorum korkuyorum degisik seyler icimden hep aglamak geliyo . Senin gibi ikinci bebisini doguran bi arkadasimda oyle olmustu diger cocugunu ihmal ettigini dusunerek cok üzülüyodu. Caresi ne bilmiyorum ama gecicek bu dusuncelerden uzaklasmaya calisman lazim ikisine de yeteceksin smdi bu ara biraz kucukle ilgilenmen lazim ama denge yakin zamanda kurulacak sen ona can yoldaşı olacak birini dunyaya getirdin kardesi oldu bu cok guzel bisey
Duygu durum karışıklığı işte isallah tez zamanda geçer. Dediğin gibi ilerde birbirlerine yoldaş olacaklar bunu düşünmek bile güzel.tesekkur ederim desteğin için. Bebegin ve ailenle sağlıklı mutlu huzurlu hayat dileğiyle
Once annmle sonra esimle kavga ettim kimin ne hakki var hamile bir kadini aglatmaya ya. Seytan diyor yarin al basini defol git. Arayip dursunlar. Benim trip atmam gereken zamanda herkes benim ustume geliyor
Ben de e-bebek ‘e gidip o meme uçlarıdan aldım. Rahat ettik diyenler olunca hemen alıp çantama koyayım dedim.
Bi de indirimde alt üst görüm yaz İçin. 1 yaş aldım eşim bırak onu dedi. Dedim çok yakışacak ona çok görmediğim çocuğa nasıl yakıştırdıysam
Bi de h&m e uğradık. Yine indirimden şapka ve ayakkabı aldık onlarda 9-12 ay Allahım o zmn gelecek mi ya analık is loading
Benim derdim de ayrı.. Okul açılacak eylülün ilk haftası eylüle sarkmadan doğurup iyileşmek ve çocuklara yetişmek istiyorum ama gel gör ki ne zaman gelir hiiç belli değil diğeri gibi 42. Haftaya kalırsa yandım ben biraz korku biraz stres var çokca dua ederek beklemedeyim bacım işim yaş pee
Ben de e-bebek ‘e gidip o meme uçlarıdan aldım. Rahat ettik diyenler olunca hemen alıp çantama koyayım dedim.
Bi de indirimde alt üst görüm yaz İçin. 1 yaş aldım eşim bırak onu dedi. Dedim çok yakışacak ona çok görmediğim çocuğa nasıl yakıştırdıysam
Bi de h&m e uğradık. Yine indirimden şapka ve ayakkabı aldık onlarda 9-12 ay Allahım o zmn gelecek mi ya analık is loading
haha gule gule giysin! valla bende buyuk bedenler aldim bikac parca, bazi markalarda uygun denk gelince hic affetmedim 98 (nerdeyse 1,5 yas) bile aldim
Canım onlarda emin ol senin kadar stres yapıyorlar ve tepkileri seni dusundgndir. Azicik sakinles ve olayları güzel taraftn bak seni kimse üzmek istemez eminim ben.
gigus ucu yumusak olanlar bana da annem ilk.gebelikde demizti
ucunu cikarmak icin hafif masaj yap zaten herkes son haftalara geldi uclarini mincirin biraz
Benim derdim de ayrı.. Okul açılacak eylülün ilk haftası eylüle sarkmadan doğurup iyileşmek ve çocuklara yetişmek istiyorum ama gel gör ki ne zaman gelir hiiç belli değil diğeri gibi 42. Haftaya kalırsa yandım ben biraz korku biraz stres var çokca dua ederek beklemedeyim bacım işim yaş pee