Bu bir kısır döngü üstten veriyon alttan alıyonHahahahaha ben bitmisim yaaher alt acma isemeli sicmali ayine dönüyor en cok koyan da temizledikten sonra tekrar yapması
ya bugun acil dogumda kadin dogum yapti sonra tum doktorlar basina topladi ameliyatahaneyi acil hazirlayin dedi kadinin vajinasi patlamis hayatimda ilk defa boyle bisey duydum sen gene tedbirli olBugün ben de çatı muayenesi oldumkemiğim biraz basıkmış. Ama bebeğimin kilosu da düşük olduğu için normal doğum olma ihtimali hala var. Sancı gelene kadar bekleyecez. Gelince de duruma göre normal veya sezaryen olacak.
Çatı muayenesi geriye ağrılar bıraktı.
Bakalım inş hayırlısıyla normal olur.
ya bugun acil dogumda kadin dogum yapti sonra tum doktorlar basina topladi ameliyatahaneyi acil hazirlayin dedi kadinin vajinasi patlamis hayatimda ilk defa boyle bisey duydum sen gene tedbirli ol
cok korktum hatta ordaki tum kafinlar korktu cocuk dogdu kadin hala dogum sancisi gibj bagriyor bir ara disari ciktim ailesi falan perisan olmus cunku durumu ciffiyfi bebegede yazikben de ilk defa duydum. Normal doğumu çok istiyorum ama baktım olmuyor zorlamam napayım
Dua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. 16 gibi ssvd ile doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. Detayları sonra yazıcam. Darısı bekleyenlere kolaycacık doğumlar diliyorum
Bende bugün çatı muayenesi oldum canım.Benim de biraz ağrım var.Hakkımızda hayırlısı.Beklicez artık 40.hafta dolana kadar.Bugün ben de çatı muayenesi oldumkemiğim biraz basıkmış. Ama bebeğimin kilosu da düşük olduğu için normal doğum olma ihtimali hala var. Sancı gelene kadar bekleyecez. Gelince de duruma göre normal veya sezaryen olacak.
Çatı muayenesi geriye ağrılar bıraktı.
Bakalım inş hayırlısıyla normal olur.
Evet canım ya bunun çıkışı var tabiÇok sağol
Son zamanlarda 3100-3200 arası ölçüyor ama ölçümler çok sağlıklı değil bence bu haftalarda. Çünkü geçen hafta 3200 çıkmıştı bu hafta 3150 çıktı ama karnım çok büyüdü doktor bile karnın çok büyümüş dedi, o yüzden ben daha kilolu olur diye bekliyorum. Bana kalsa daha da kilo almasın. Bunun bir de çıkışı var
Bence de yalancı sancılar geçen hafta bende de oldu bikaç gün gelen giden yokaynen ayaga kalktiktan yurudukten sonra rahatliyo insan biraz. ama gunum kotu gecmeye devam ediyor ocaga yemegi zor koydum. karnimda sanki 20 kilo tasiyorum. adet agrisi da basladi. keske dogum habercisi olsa bu agrilar, hep yalanci bu agrilar hep yalanci en cokta ona gicik oluyorum
hahah ayyy insallah 10 dk da!!! sagol tatlim♥
ruptur mu oldu acaba Allaallahya bugun acil dogumda kadin dogum yapti sonra tum doktorlar basina topladi ameliyatahaneyi acil hazirlayin dedi kadinin vajinasi patlamis hayatimda ilk defa boyle bisey duydum sen gene tedbirli ol
Amin canım sizinde iyi olmanıza çok sevindimzeynepaligndz @mavilibalik hayirlisi olsun en.azindan donanimli gelismis gelicekler sağlıkla kolaylikla gelsinler
Adlinaa gamze3587 diye diye bebisleri getiriyorsunuz gözünüz aydin bir avazda ınşallah saglikla kolaylikla gelsinler
B Bluemom44 ben beklerim ya raziyim kalsin azcik daha artik son ana kadar gitmem.dedigi seyleri beklicez sağlıkla gelsinler.de biz bekleriz
@Arwien bir hafya sonraya atsak
Bu arada herkese.soran merak.eden herkese.cok.ama.cok tesekkur ederim.kafam yerinde degil tek tek alintilayamadim kusura bakmayin Allah razi.olsunhepinizi.seviyorum
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah yavrunuDua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. 16 gibi ssvd ile doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. Detayları sonra yazıcam. Darısı bekleyenlere kolaycacık doğumlar diliyorum
keşke bu tarz şeyleri doğum yapacak kişilerin bulunduğu yerde bahsetmeseniz. Vajinnası patladı ne demek ya.ya bugun acil dogumda kadin dogum yapti sonra tum doktorlar basina topladi ameliyatahaneyi acil hazirlayin dedi kadinin vajinasi patlamis hayatimda ilk defa boyle bisey duydum sen gene tedbirli ol
Bütün bebeklerde doğum sonrası şişlik gider ve belli bi gram kilo kaybı olur canım.. ama cok-da çabuk geri alırlar üzülme.. ama şahsen tavsiyem 3 saati bekleme bence dr lar öyle.soyluyor evet ama bebiş ne zaman isterse ver bence hem.kanallarin açılır.. biz hastaneden çıkarken hemşire bize e protein diye bisey önerdi saydığım sütun içine herseferinde belli bir ölçek koyuyorum..mama değil ama.anne sütüne ek takvimeymiş genelde premature bebeklere yada kilosu düşük doğanlara veriyorlar ama sana gerek olmaz bence..olmasında zaten yeterin ce tuzlu çünkü..( 200 ge 220 lira)slm kizlar..bugun dogum sonrasi bebek kontrolümüz vardi. bebitom 3 kilo dogdu ama 2680 grama düşmüş2 saatte bir emzir dedi max 3 saat. Once emzir sonra sagilan sütü ver dedi. mama yazdi ek besin olarak sma önerdi. gunde 6 7 kere kaka yapmaliymis. butun işimiz gücümüz kaka, emzirme, sut sagma, gaz alma, bok temizleme
3 tane sporcu sutyeni gibi almistim Penti, hamilelikte cok kullandim hatta birini hastane cantama koydum. Ama cok terliyoruz secenek olsun diye de bunlari aldim.
Paraya bak bea, adaletini sevdigim dünya. İndirimde baska modelleri de var şükür 70e falan 2liler. İnternet sitesini bir kurcalayayim.
aldığım emzirme sütyenlerini hiç kullanamadım sevmedim pratik olmuyor sanki dün Pentinin yarım atletleri var pamuklu olan çok daha rahat ben konforlu aklınızda bulunsun
Böyle olayları doğurmak üzere olan bir grupta yazmasanız olmaz mı yaya bugun acil dogumda kadin dogum yapti sonra tum doktorlar basina topladi ameliyatahaneyi acil hazirlayin dedi kadinin vajinasi patlamis hayatimda ilk defa boyle bisey duydum sen gene tedbirli ol
Bunu niye burda söylüyorsun ki normal düşünen birsürü arkadaş var kendim dahil hiç hoş olmadıya bugun acil dogumda kadin dogum yapti sonra tum doktorlar basina topladi ameliyatahaneyi acil hazirlayin dedi kadinin vajinasi patlamis hayatimda ilk defa boyle bisey duydum sen gene tedbirli ol
Sıcak duşa girip uzan biraz canım, eşin yap ile masaj yapsın beline o rahatlamayla uyuyakalırsın belkiKizlar sabahtan beri belim ve karnim agiriyor. Gidip gelen bir agri degil surekli bir agri var. Endise etmeli miyim yarin kontrolum var aslinda
Şöyle bir foruma bakayım neler olmuş derken benden birini daha görmek hoş oldu. bugün 8. Gün evde üstüne isemediği insan bırakmadı . bazen inadına yapıyor diyorum şu anda rekoru arka arkaya 3 bez. en son kendi yüzüne isemeyi başardıktan sonra sensin dedimHahahahaha ben bitmisim yaaher alt acma isemeli sicmali ayine dönüyor en cok koyan da temizledikten sonra tekrar yapması
Cook sevindim Allah anali babali buyutsun ssvd basarmana ayri sevindim tebrikler saglik sihhatle buyut bebeğini insallahDua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. 16 gibi ssvd ile doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. Detayları sonra yazıcam. Darısı bekleyenlere kolaycacık doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?