2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya bugun acil dogumda kadin dogum yapti sonra tum doktorlar basina topladi ameliyatahaneyi acil hazirlayin dedi kadinin vajinasi patlamis hayatimda ilk defa boyle bisey duydum sen gene tedbirli ol

ben de ilk defa duydum. Normal doğumu çok istiyorum ama baktım olmuyor zorlamam napayım
cok korktum hatta ordaki tum kafinlar korktu cocuk dogdu kadin hala dogum sancisi gibj bagriyor bir ara disari ciktim ailesi falan perisan olmus cunku durumu ciffiyfi bebegede yazik

Bende bugün çatı muayenesi oldum canım.Benim de biraz ağrım var.Hakkımızda hayırlısı.Beklicez artık 40.hafta dolana kadar.

Evet canım ya bunun çıkışı var tabi hayırlı doğumlar olsun sağlıkla gelsin minikler

Bence de yalancı sancılar geçen hafta bende de oldu bikaç gün gelen giden yok

Amin canım sizinde iyi olmanıza çok sevindim

ya bugun acil dogumda kadin dogum yapti sonra tum doktorlar basina topladi ameliyatahaneyi acil hazirlayin dedi kadinin vajinasi patlamis hayatimda ilk defa boyle bisey duydum sen gene tedbirli ol
keşke bu tarz şeyleri doğum yapacak kişilerin bulunduğu yerde bahsetmeseniz. Vajinnası patladı ne demek ya.

Bütün bebeklerde doğum sonrası şişlik gider ve belli bi gram kilo kaybı olur canım.. ama cok-da çabuk geri alırlar üzülme.. ama şahsen tavsiyem 3 saati bekleme bence dr lar öyle.soyluyor evet ama bebiş ne zaman isterse ver bence hem.kanallarin açılır.. biz hastaneden çıkarken hemşire bize e protein diye bisey önerdi saydığım sütun içine herseferinde belli bir ölçek koyuyorum..mama değil ama.anne sütüne ek takvimeymiş genelde premature bebeklere yada kilosu düşük doğanlara veriyorlar ama sana gerek olmaz bence..olmasında zaten yeterin ce tuzlu çünkü..( 200 ge 220 lira)

3 tane sporcu sutyeni gibi almistim Penti, hamilelikte cok kullandim hatta birini hastane cantama koydum. Ama cok terliyoruz secenek olsun diye de bunlari aldim.
Senin dediklerinin linki var mi?

Bu sefer o doguracaksa neden olmasin?

Link var mi bacim? Ben ne anlarim lohusa camasirindan.

Bu arada bugün aldiklarim bunlar, magazalarda vardir da nette bulamadim
Eki Görüntüle 2295896
[/QUOTE]
MAğazadan aldım linki YOk maalesef iki çeşidi vardı polyester ben pamuk olanı aldım.cok güzel kumaşı terletmiyor fotoğrafını atıyorum

Eklentiler

• 704D81CD-23AD-4498-B758-6C18CF2FD369.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 44
P Pisay bnm de kemigimin basik oldugunu soylediler hem ebe hem doktor bakti zaten saatlercr sanciya hic acilmam da olmadi sezaryen oldum normal cok istiyodum cok agladim ameliyata girerken somrasinda da agladm normal doguramadim diye hala da icimde yara.. ama hayirlisini istemek lazim insallah saglikla dogsun baska sey muhim degl

Böyle olayları doğurmak üzere olan bir grupta yazmasanız olmaz mı ya
Herşeyden nem kapıyoruz zaten, psikolijimiz alt üst, kanama nişan sancı derdine düşmüş millet, siz vajinasi patlamış diyorsunuz

Bunu niye burda söylüyorsun ki normal düşünen birsürü arkadaş var kendim dahil hiç hoş olmadı

Kizlar sabahtan beri belim ve karnim agiriyor. Gidip gelen bir agri degil surekli bir agri var. Endise etmeli miyim yarin kontrolum var aslinda
Sıcak duşa girip uzan biraz canım, eşin yap ile masaj yapsın beline o rahatlamayla uyuyakalırsın belki sabah aynı şikayetler devam ederse doktoruna da söylersin

Hahahahaha ben bitmisim yaa her alt acma isemeli sicmali ayine dönüyor en cok koyan da temizledikten sonra tekrar yapması
Şöyle bir foruma bakayım neler olmuş derken benden birini daha görmek hoş oldu. bugün 8. Gün evde üstüne isemediği insan bırakmadı . bazen inadına yapıyor diyorum şu anda rekoru arka arkaya 3 bez. en son kendi yüzüne isemeyi başardıktan sonra sensin dedim
Neticede kendine bunu yapan bize neler yapar

Dua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. 16 gibi ssvd ile doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. Detayları sonra yazıcam. Darısı bekleyenlere kolaycacık doğumlar diliyorum
Cook sevindim Allah anali babali buyutsun ssvd basarmana ayri sevindim tebrikler saglik sihhatle buyut bebeğini insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…