2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. 16 gibi ssvd ile doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. Detayları sonra yazıcam. Darısı bekleyenlere kolaycacık doğumlar diliyorum
Hem de ssvd ileee hayirli olsun canim dogymun ve seni ayrica tebrik ederim bebisini bizim yerimize op hikayeni sabirsizlikla bekliyorum

Dua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. 16 gibi ssvd ile doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. Detayları sonra yazıcam. Darısı bekleyenlere kolaycacık doğumlar diliyorum
Masallah cok sevindim. Hayirli olsun, sizi de doktorunuzu da tebrik ederim

Canım gözünaydın öncelikle bende 16 sında Doğum yaptım 3,50 gr doğdu Doğumdan sonra 250 gr düştü ben hiç mama vermedim yine doktorun daha iyisini bilir tabiki ama seni emdikçe sütün çoğalacak 1 hafta sonra açılıyor ancak kanallar bizimde yeni düZene girdi Suan 9 uda buluyor kaka sayısı

Kilo vermesi cok normal bir kac 100 gr verebilir her bebek veriyor endise etme bolca emzir

Çok ilginç bana da olucak demek ki, şaşırdım ama çoğu Şey geçmişti bu kalıcak demek ki

Yavrum sonuncuya ssvd de ekler misin?
Bende çıkıp alışveriş bahanesiyle yürüyeceğim birazdan canım bakayım bu ürünlere de
Kapakli olani da varmis 30tl, aldigimin linkini ararken onu gördüm.
Emzirmeye uygun ustler falan gorursen bize de atarsin olur mu
Benim gibi Son zamanlarda horlayan var mı
Gece eşim uyandırıyor artık çok horluyorsun diye(bunu ona ben yapardım)
Evliliğimiz level atladı resmen nerelere geldi
Horlama kesin vardir bende, daha kötüsü herhalde agzim acik uyuyorum yastik islaniyor igrenc bi insan oldum ya

ayenn bende zaten zor uyuyoruz
uyuncada kendimizden geciyoruz

gule gule kullan canim. H&M de atlet tarzi cift satilan emzirme seyleri vardi. kot gomlekler/gundelik ceketler altina hem guzel hem pratik olur diye almistim belki fikir olur, ustelik kendinden sutyenler var icinde:

Masallah canim gozunuz aydin olsun cok sevindim! Saglik sihhatle guzelliklerle buyut evladini insallah!!

Benim gobek bugun dustu ya. Resmen asagidacok surer mi boyle
kuzum benimkide dusuk, hemde bana sorsan 2 haftadir filan

Vaaaay tebrik ederim. Sezeryandan sonra normal Doğum yapan kimseyi tanımamıştım. Çok tebrik ederim. Doğum hikayeni kesinlikle dinlemek , okumak isterim. Sağlıkla büyüt canım bebeğini. Gözünüz aydın

Hadi sağlıkla inşallah valla düşünce yakındır diyolaaa amma bakalım görelim
Dusuk olmasinin anlami yok o zamanben de sevinmistim az kaldi diye.

Benim gibi Son zamanlarda horlayan var mı
Gece eşim uyandırıyor artık çok horluyorsun diye(bunu ona ben yapardım)
Evliliğimiz level atladı resmen nerelere geldi
Horluyor muyum bilmiyorum eşim bişey demedi ama ağzım açık uyuduğumu farkettim geçen gün nolcak bizim bu hallerimiz

Duz agri sanci degil. dinleniyorum suan ama devam yani azalma yok arada agiriyordu ama geciyordu butun gun gecmeyince kafama takildi
İnşallah bebiş için hazırlanıyordur vücut canım ya bilemedim.. Ben de adet sancısı gibi ağrım oluyo bugün insan ister istemez acaba mı diyo ama ilerlemediği müddetçe korkulacak bişey yoktur inşallah

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum ssvd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…