2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hey masallahhh

ya bugun acil dogumda kadin dogum yapti sonra tum doktorlar basina topladi ameliyatahaneyi acil hazirlayin dedi kadinin vajinasi patlamis hayatimda ilk defa boyle bisey duydum sen gene tedbirli ol
bu sefer bende saydiricam. anlattigin yere kisilere bakarmisin lutfen, sana hakkaten oha diyorum.

tedbirli ol falan diyosun bide alinti yaptigin kisiye. kim bilir nasil bir komplikasyon gecirdi zavalli kadin, kalkip bunu normal doguma baglarcasina yorum yapip bide uyarmak..cok uygunsuz.

gecen bir is arkadasimin basindan gecen olayi burada anlattigima pisman oldum, sonunda happy end olmasina ragmen.

Gercekten bebek olmasalar bilerek isteyerek gicik olalim diye yaptiklarini dusuncektim. Birde bunun ileride su versiyonu geliyor sabah zaten surunerek kalkmisin elbiseni utulemisin servisin gelmesine 10 dakka kalmis kuzumu son kez opeyim diyorsun blöööögh diye ustune kusuyor sonra dolap acilir ele ilk gelen giysi uste gecirilir o burusuk halde servise kosulur

Vallahi haklısın ya pes artık. Ayıptır günahtır!

hic stres yapma canim ilk dogumun yanlis bilmiyorsam biraz daha bekle insallah dogum pozisyonunu alir ben demistim
bende hergun okuyacam bundan sonra yolunu bulsum bebisler gelsinler
Ay sakın öyle düşünme canım maşallah bak bu bir fırsat normal doğması için kendi gelir belki kuzu❤ Çarşambaya ne kaldı bugun bitti bile 2gün bekleyiversinler

Inşallah normal doğum nasip olur ssağlıkla hayırla.
İlk gebeliğim. Ben sonuna kadar beklemeye razıyım.
Benim şuan nişanım geldi, bi miktar suyum geldi, 1 cm açılma var, ara ara regl sancısı gibi sancılar var ama duzene girip sıklaşmadı sancılarım. Bebeğin kafası sağ alt köşede yola girmemiş henüz. Kafası yola girince mi açılma ve siddetli sancılar olacak yoksa kafa yerleşmese de açılma olabilir mi ?
Keşke evde ultrason olsa da baksam kafası nerde diye

Aynen hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun.
Doktor sancı anında birden açılma olup kolayca doğabilir de tam tersi olabilir de, bekleyip o zaman karar verelim dedi. Ama bebeğin kilosu fazla olsaydı kesin olmaz derdim dedi.

ya bugun acil dogumda kadin dogum yapti sonra tum doktorlar basina topladi ameliyatahaneyi acil hazirlayin dedi kadinin vajinasi patlamis hayatimda ilk defa boyle bisey duydum sen gene tedbirli ol
Arkadaşlar allah aşkına yazmayin şöyle şeyler ya yazmayn rica edyrm kendiniz de kalsn yeminle yıldım

Kızlar doğum yapana kadar forumu kullanmamaya karar verdim. Herkese hayırlı dogumlar diliyorum.
Yanı canım bende şuan sinirlendm çok ne duydysn olumsuz sana kalsn dimi saçma sapan yazıyorlar insann canını sıkıyorlar vallahi sinirlendm bende çok.

keşke bu tarz şeyleri doğum yapacak kişilerin bulunduğu yerde bahsetmeseniz. Vajinnası patladı ne demek ya.
Arkadaşlar artık surda 2 kelime okuyup yazıp moral bulalm derken korkmaya başladım bu şekilde daha geçen konstk yazmyn diye yani valla aşırı sinirlendim

Saçma sapan insanlar asagida görüyorum aylarca.yıllarca yazma sonra gel patlat.amaciniz ne pardon hepimiz.canimizin.derdindeyiz kasilmalar.belirsizlikler acilar korkular gelip de felaket senaryolari korku filmi sahne deneyimleri zevk mi.aliyorsunuz Allah askina insanlari.uzmekten.yaZıktır gunahtir pessss yaaa.hakkina.girmeyin.insanların lutfen kotu.deneyimleriniz size.kalsın yeterince korkuyoruz biz...

Bence bilerek yapıyorlar banlatsaniz o kişiyi olmaz mi gruba da almayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…