2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün benimde adet agrım oldu çok ya bi an şiddetlendi snra hafifledi snra gene başladı derken akşama kadr oldu sancimi oluyor bu yoksa bilemedim bnde

[/QUOTE]
aldığım emzirme sütyenlerini hiç kullanamadım sevmedim pratik olmuyor sanki dün Pentinin yarım atletleri var pamuklu olan çok daha rahat ben konforlu aklınızda bulunsun

Benim gibi Son zamanlarda horlayan var mı
Gece eşim uyandırıyor artık çok horluyorsun diye(bunu ona ben yapardım)
Evliliğimiz level atladı resmen nerelere geldi
Uyuyabilmek için şekilden şekile giriyoruz, horluyoruzdur kesin eşin de birazcık katlanıversin bi zahmet, zaten zor dalıyoruz, uyandirmasin

Hocam paramiza micsin istiyosan acik acik soyle deseydin. Dunde 6-7 kaka nedir kardesim!

Dogumdan sonra %10 kadar kilo kaybi olacagini duymuştum, hic stres yapma annecik
Aci haberi vereyim 100luk bezi bitirmek uzereyiz 10gun oldu daha
Aa bi de hastanede bez kullanmadik hastane verdi 2 gunu düş 8gun oldu

Lcw nin lohusa kulotlari cok rahat onlardan da al bi daha gidersen

Son zamanlar gecmek bilmiyor kibir de esim 2 ay mola ver. Sonra bir tane daha diyor. Uzak dur benden dedim.
Sıcağı sıcağına sen daha soğumadan bi tane daha sıkıştıracak araya vay anasını uyanık yaa deseydin bunu çıkartiyim o zaman göstericem ben sana

Benm kiz da 3090 dogdu hastaneden 2850 ciktik. Gecen gun kontrolu vardi 2900kusurdu gorebildigim kadariyla kilosunu bil3 soylemedi doktor bize dogum kilosuna gelmis bol bol emzirmeye devam dedi. Sen de sık sık emzir ve sag sutun daha da bollasicak

Paraya bak bea, adaletini sevdigim dünya. İndirimde baska modelleri de var şükür 70e falan 2liler. İnternet sitesini bir kurcalayayim.

aldığım emzirme sütyenlerini hiç kullanamadım sevmedim pratik olmuyor sanki dün Pentinin yarım atletleri var pamuklu olan çok daha rahat ben konforlu aklınızda bulunsun
[/QUOTE]
3 tane sporcu sutyeni gibi almistim Penti, hamilelikte cok kullandim hatta birini hastane cantama koydum. Ama cok terliyoruz secenek olsun diye de bunlari aldim.
Senin dediklerinin linki var mi?
Son zamanlar gecmek bilmiyor kibir de esim 2 ay mola ver. Sonra bir tane daha diyor. Uzak dur benden dedim.

Bu sefer o doguracaksa neden olmasin?
Lcw nin lohusa kulotlari cok rahat onlardan da al bi daha gidersen
Link var mi bacim? Ben ne anlarim lohusa camasirindan.

Bu arada bugün aldiklarim bunlar, magazalarda vardir da nette bulamadim

3 tane sporcu sutyeni gibi almistim Penti, hamilelikte cok kullandim hatta birini hastane cantama koydum. Ama cok terliyoruz secenek olsun diye de bunlari aldim.
Senin dediklerinin linki var mi?

Bu sefer o doguracaksa neden olmasin?

Link var mi bacim? Ben ne anlarim lohusa camasirindan.

Bu arada bugün aldiklarim bunlar, magazalarda vardir da nette bulamadim
Eki Görüntüle 2295896
[/QUOTE]
Bak bu sutyenler guzelmis emzirme atletine bnce gerek yok lcwden buyuk beden atlet almıştım kumaslari zaten esnek askisini indiriyorum hooop bitti.
Linkini bakiym sana atarm canm ben magazadan almistm

Bi kere yapistiryodu uzerime nerdeyse smdi hemen acmiyorum altini bakiyorum yapiyo biraz zamn geciyo oyle bi de bu nasi kiz yaa cisini bile çüüdürüyoo
Yaaa kahkaha attım öff göbeğim hopladı yerinden allaseni yaaa işin zor bacım fışkırtmalı bu kız sen kalkan kullan

Horlama kesin vardir bende, daha kötüsü herhalde agzim acik uyuyorum yastik islaniyor igrenc bi insan oldum ya
[/QUOTE]
Horluyor muyum bilmiyorum eşim bişey demedi ama ağzım açık uyuduğumu farkettim geçen gün nolcak bizim bu hallerimiz
Ağız açıklığını Bayadır yastıktan farkediyordum, ama hormalayı yeni öğrendim

Yaaa kahkaha attım öff göbeğim hopladı yerinden allaseni yaaa işin zor bacım fışkırtmalı bu kız sen kalkan kullan
Hahahahaha ben bitmisim yaa her alt acma isemeli sicmali ayine dönüyor en cok koyan da temizledikten sonra tekrar yapması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…