- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Bugün benimde adet agrım oldu çok ya bi an şiddetlendi snra hafifledi snra gene başladı derken akşama kadr oldu sancimi oluyor bu yoksa bilemedim bndeİnşallah bebiş için hazırlanıyordur vücut canım ya bilemedim.. Ben de adet sancısı gibi ağrım oluyo bugün insan ister istemez acaba mı diyo ama ilerlemediği müddetçe korkulacak bişey yoktur inşallah
Yaa az kaldı zaten 8.5 ayı devşrmişin şurda 2 haftan kalmış en fazla hesabını yapıyon yaaDusuk olmasinin anlami yok o zamanben de sevinmistim az kaldi diye.
Yok ya sancı olsa şiddetlenip su kan bişey olurdu diyorum ben.. Vücut hazırlık yapıyo benceBugün benimde adet agrım oldu çok ya bi an şiddetlendi snra hafifledi snra gene başladı derken akşama kadr oldu sancimi oluyor bu yoksa bilemedim bnde
aldığım emzirme sütyenlerini hiç kullanamadım sevmedim pratik olmuyor sanki dün Pentinin yarım atletleri var pamuklu olan çok daha rahat ben konforlu aklınızda bulunsunNisani suyu gelip bekleyenlere minikaslanin anasi ve bir arkadas daha vardi, cumleten hepinize hayirlisiyla dogumlar (o kadar hizlandi ki grup takip edemiyorum)
3-4 saattir carsidaydim. Toplamda 1kmden az fazla falan yurumusumdur aslinda ama gel bir de bana sor. Bu doktorlar manyak mi bize yuruyun diyorlar? Rossman da makyaj kismindaki sandalyede oturdum. Lcwde sira beklerken kasanin orda. Tamam hareket edelim de nasil edicez arkadasim?!?!
Lcwden iki emzirme sütyeni aldım, linklerim. Onden dugmeli yada fermuarli emzirmeye uygun bisiler bakayim dedim, zaten alisveris sevmem bulamadim da bişi cok da aranamadim. 30 liraya terlik aldim onu da linklerim. Hastanede kullansam yeter.
Terlik - LC WAIKIKI - 44,99 TL
Nane Terlik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9SK378Z8-CT0www.lcwaikiki.com
Sutyenleri bulamadim, gri ve pembe altlari dantelli acilma ozelligi yok 20tl
Uyuyabilmek için şekilden şekile giriyoruz, horluyoruzdur kesinBenim gibi Son zamanlarda horlayan var mı
Gece eşim uyandırıyor artık çok horluyorsun diye(bunu ona ben yapardım)
Evliliğimiz level atladı resmen nerelere geldi
Son zamanlar gecmek bilmiyor kiYaa az kaldı zaten 8.5 ayı devşrmişin şurda 2 haftan kalmış en fazla hesabını yapıyon yaa
Aci haberi vereyim 100luk bezi bitirmek uzereyiz 10gun oldu dahaHocam paramiza micsin istiyosan acik acik soyle deseydin. Dunde 6-7 kaka nedir kardesim!
Dogumdan sonra %10 kadar kilo kaybi olacagini duymuştum, hic stres yapma annecik
Lcw nin lohusa kulotlari cok rahat onlardan da al bi daha gidersenNisani suyu gelip bekleyenlere minikaslanin anasi ve bir arkadas daha vardi, cumleten hepinize hayirlisiyla dogumlar (o kadar hizlandi ki grup takip edemiyorum)
3-4 saattir carsidaydim. Toplamda 1kmden az fazla falan yurumusumdur aslinda ama gel bir de bana sor. Bu doktorlar manyak mi bize yuruyun diyorlar? Rossman da makyaj kismindaki sandalyede oturdum. Lcwde sira beklerken kasanin orda. Tamam hareket edelim de nasil edicez arkadasim?!?!
Lcwden iki emzirme sütyeni aldım, linklerim. Onden dugmeli yada fermuarli emzirmeye uygun bisiler bakayim dedim, zaten alisveris sevmem bulamadim da bişi cok da aranamadim. 30 liraya terlik aldim onu da linklerim. Hastanede kullansam yeter.
Terlik - LC WAIKIKI - 44,99 TL
Nane Terlik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9SK378Z8-CT0www.lcwaikiki.com
Sutyenleri bulamadim, gri ve pembe altlari dantelli acilma ozelligi yok 20tl
Sıcağı sıcağına sen daha soğumadan bi tane daha sıkıştıracak araya vay anasını uyanık yaaSon zamanlar gecmek bilmiyor kibir de esim 2 ay mola ver. Sonra bir tane daha diyor. Uzak dur benden dedim.
Benm kiz da 3090 dogdu hastaneden 2850 ciktik. Gecen gun kontrolu vardi 2900kusurdu gorebildigim kadariyla kilosunu bil3 soylemedi doktor bize dogum kilosuna gelmis bol bol emzirmeye devam dedi. Sen de sık sık emzir ve sag sutun daha da bollasicakslm kizlar..bugun dogum sonrasi bebek kontrolümüz vardi. bebitom 3 kilo dogdu ama 2680 grama düşmüş2 saatte bir emzir dedi max 3 saat. Once emzir sonra sagilan sütü ver dedi. mama yazdi ek besin olarak sma önerdi. gunde 6 7 kere kaka yapmaliymis. butun işimiz gücümüz kaka, emzirme, sut sagma, gaz alma, bok temizleme
Pee kuş gibi s..yorlarAci haberi vereyim 100luk bezi bitirmek uzereyiz 10gun oldu daha
Aa bi de hastanede bez kullanmadik hastane verdi 2 gunu düş 8gun oldu
Kus kadar da s.caydi iyidi anaam zortlayarak yapiyo heryerini batiriyoPee kuş gibi s..yorlar
gule gule kullan canim. H&M de atlet tarzi cift satilan emzirme seyleri vardi. kot gomlekler/gundelik ceketler altina hem guzel hem pratik olur diye almistim belki fikir olur, ustelik kendinden sutyenler var icinde:
Eki Görüntüle 2295885
Masallah canim gozunuz aydin olsun cok sevindim! Saglik sihhatle guzelliklerle buyut evladini insallah!!
kuzum benimkide dusuk, hemde bana sorsan 2 haftadir filan
Son zamanlar gecmek bilmiyor kibir de esim 2 ay mola ver. Sonra bir tane daha diyor. Uzak dur benden dedim.
Link var mi bacim? Ben ne anlarim lohusa camasirindan.Lcw nin lohusa kulotlari cok rahat onlardan da al bi daha gidersen
3 tane sporcu sutyeni gibi almistim Penti, hamilelikte cok kullandim hatta birini hastane cantama koydum. Ama cok terliyoruz secenek olsun diye de bunlari aldim.
Paraya bak bea, adaletini sevdigim dünya. İndirimde baska modelleri de var şükür 70e falan 2liler. İnternet sitesini bir kurcalayayim.
aldığım emzirme sütyenlerini hiç kullanamadım sevmedim pratik olmuyor sanki dün Pentinin yarım atletleri var pamuklu olan çok daha rahat ben konforlu aklınızda bulunsun
Puhahah.. Dikkatli aç seni de batırmasın kızzKus kadar da s.caydi iyidi anaam zortlayarak yapiyo heryerini batiriyo
Bi kere yapistiryodu uzerime nerdeyse smdi hemen acmiyorum altini bakiyorum yapiyo biraz zamn geciyo oylePuhahah.. Dikkatli aç seni de batırmasın kızz
Yaaa kahkaha attım öff göbeğim hopladı yerinden allaseni yaaaBi kere yapistiryodu uzerime nerdeyse smdi hemen acmiyorum altini bakiyorum yapiyo biraz zamn geciyo oylebi de bu nasi kiz yaa cisini bile çüüdürüyoo
Ağız açıklığını Bayadır yastıktan farkediyordum, ama hormalayı yeni öğrendimHorluyor muyum bilmiyorumeşim bişey demedi ama ağzım açık uyuduğumu farkettim geçen gün nolcak bizim bu hallerimiz
Aynen öle uyardım, sonra uykum kaçtı zatenUyuyabilmek için şekilden şekile giriyoruz, horluyoruzdur kesineşin de birazcık katlanıversin bi zahmet, zaten zor dalıyoruz, uyandirmasin
Hahahahaha ben bitmisim yaaYaaa kahkaha attım öff göbeğim hopladı yerinden allaseni yaaaişin zor bacım fışkırtmalı bu kız sen kalkan kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?