Ay demeee asimetrik bisi olmasin ben ne yaparim?!
Mesela motor geliyo garaja bi yeri kesin yamuk yada karenaj tam oturmamis. Sahibi farkinda degil ben söylüyorum gecen yine bi yerde tablo falan duzeltiyodum
Aferim sanaaa simdi kesin bakarim ben onlara patates yerken her isirikta belli oranda yiyim diye senelerdir kurdugum bi sistem var(mis) sevgili sevgilim fark etti, o zamandan sonra patatese bakis acim degisti. Obsesifim işte, kurcalamayin huylarimi takicam simdi ona
Aferim sanaaa simdi kesin bakarim ben onlara patates yerken her isirikta belli oranda yiyim diye senelerdir kurdugum bi sistem var(mis) sevgili sevgilim fark etti, o zamandan sonra patatese bakis acim degisti. Obsesifim işte, kurcalamayin huylarimi takicam simdi ona
Hayırlı geceler kızlar maşallah sohbetiniz bol olsun 40 sayfa birikmiş okuyacağım birazdan okumadan size gelişmelerden bahsedeyim dedim. Bugün doktora gittim rahim ağzı yumuşamış 1cm açıklık var güzel dedi ama ne zaman gelir nasıl ilerler bilmiyorum sadece ara ara adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum bebeğimin kafasıyla baskısını hissediyorum bakalım ne zaman koşcaz hastaneye
Yemek yerken kendimde yıllar sonra farkettim bisey var benimde..masada oturup yerken bi ondan bi bundan alma huyum yokmus mesela ..herseyi sirayla yiyormusum peynirse peynir zeytin se zeytin misal
Hayırlı geceler kızlar maşallah sohbetiniz bol olsun 40 sayfa birikmiş okuyacağım birazdan okumadan size gelişmelerden bahsedeyim dedim. Bugün doktora gittim rahim ağzı yumuşamış 1cm açıklık var güzel dedi ama ne zaman gelir nasıl ilerler bilmiyorum sadece ara ara adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum bebeğimin kafasıyla baskısını hissediyorum bakalım ne zaman koşcaz hastaneye
Yemek yerken kendimde yıllar sonra farkettim bisey var benimde..masada oturup yerken bi ondan bi bundan alma huyum yokmus mesela ..herseyi sirayla yiyormusum peynirse peynir zeytin se zeytin misal
Saçma sapan insanlar asagida görüyorum aylarca.yıllarca yazma sonra gel patlat.amaciniz ne pardon hepimiz.canimizin.derdindeyiz kasilmalar.belirsizlikler acilar korkular gelip de felaket senaryolari korku filmi sahne deneyimleri zevk mi.aliyorsunuz Allah askina insanlari.uzmekten.yaZıktır gunahtir pessss yaaa.hakkina.girmeyin.insanların lutfen kotu.deneyimleriniz size.kalsın yeterince korkuyoruz biz...
ya bide sacma soyledigi, tekrarlamiicam ama mumkun olmayan bisey iddiaa ediyo. kaldi ki hikayeyi tam bilse anlatsa, belki bukadar bozulmiicaz aciklamali oldugundan.
acikcasi korkmuyorum bu tarz yorumlardan ama kasitli insan etmilemeye calisiliyo, o da beni sinir ediyo anacim.
Ama öyle deme, bizi senelerce yok hamilelik dogum vucudu yeniliyor falan diye kandirmadilar mi? He yeniliyor, arkasinda enkaz bırakınca gariban vücut ne yapsin yenileniyor ki hayatta kalsın
Cevremde evlenmemis veya evlenip cocuk yapma ihtimali olanlara bunlari demiyorum tabi de ancak hamilelik cok da dogal bir süreç degil benim nazarimda. İnsan insanin icinden cikar mi ya insan insana bunu yaoar mi
bikac hafta once yeni evdoktorumla tanismaya gittim. bitkisel calisan bi kadin. kadin bana ‘vucudundaki butun iyi, ise yarar, iyi calisan, yararli vitaminlerin ve hormonlarin hepsini bebegin senden silip supuruyor. o yuzden dogumdan sonra geleceksin seni full check-up yapicaz, gereken takviyeleri hemen yapicaz ki senin ihtiyaclarinda tamamlansin’. ve inanirmisin kadin bunu soyleyene kadar hic akil edememistim, ikimizede ziyadesiyle yeter bebek ciktigi gun de ben biraz yorgunluktan sonra toparlarim olur biter kafasindaydim.
Merhaba kızlar kızımı sağlıkla kucağıma aldım şükürler olsun. 3300 gr 50 cm doğdu miniğim. Sütüm az geliyor sadece o da artar bugün yarın. Emiyor şükür, mama takviyesi var şırınga ile veriyorlar. Depent kesinlikle yanınızda bulundurun rahat edersiniz. Süt sağma makineleri gereksizmiş. Korse için de kasları tembelleştiriyor dedi doktorum erken zamanda toparlamaya faydası yok dedi. Çorap koyun kesinlikle, sabahlık gerekmedi bende belki siz kullanırsınız. Bir gece daha hastanedeyiz. Bİ de bebiş için bol bol kıyafet... öpüyorum hepinizi
Merhaba kızlar kızımı sağlıkla kucağıma aldım şükürler olsun. 3300 gr 50 cm doğdu miniğim. Sütüm az geliyor sadece o da artar bugün yarın. Emiyor şükür, mama takviyesi var şırınga ile veriyorlar. Depent kesinlikle yanınızda bulundurun rahat edersiniz. Süt sağma makineleri gereksizmiş. Korse için de kasları tembelleştiriyor dedi doktorum erken zamanda toparlamaya faydası yok dedi. Çorap koyun kesinlikle, sabahlık gerekmedi bende belki siz kullanırsınız. Bir gece daha hastanedeyiz. Bİ de bebiş için bol bol kıyafet... öpüyorum hepinizi