2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah

Hem doğurup bir de üstüne bizi düşünüp tavsiye veren anneler de ayri bir minnos degiller mi

Merhaba güzel anneler ve minnoş bebişler. Maşallah bir sürü doğum olmuş Rabbim hepsini bağışlasın sağlıkla mutlulukla vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip olsun hepimize. Ben düzenli olarak takipteyim ancak bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum. Öncelikle kuzusu hastanede olanlara Rabbim tez zamanda şifa versin evlerinize sağlıkla dönün ben inanıyorumki hasta olan kuzular tez zamanda iyileşecek herkes evladına kavuşacak. Ben henüz doğuramadım ayın 1’inde çatı muayenem yapıldı normal doğuma müsaitmiş ayın 14 üne kadar bekleyeceğiz adet sancısı gibi sancılar dışında bir belirtim yok nst de sancı çıkmıyor bakalım hanfendi ne zaman gelmeye karar verecek. Burda bir arkadaşın doktoru sinemist57 ti sanırım şu an emin değilim korse önermişti ondan sıpariş ettim aslında yamuna alacaktım ama onun için şişkinliğin biraz dinmesi gerekiyormuş doğru ölçüm için ilerleyen zamanlarda belki alırım. Hastane çantalarımız hazır beklemedeyiz. Sizleri ve kuzularınızı Allah’a emanet ediyorum doğum haberlerimizde buluşmak üzere hepiniz kendinize iyi bakın.

Gözünaydın canım.Rabbim hayırlı ömürler versin inşAllah .

Benim hemşirem de doğumdan sonra vitamin leyli kullanmama devam etmemi söylemişti depolar boşalıyormuş

Selam kizlar 2 gündür bisey yazamadim dün ev boyandi onla uğraştık,bugunde yine evi yerlestirmeyle uğraştım yoruldum.. doğuran bacilar Allah sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin, dün çok yorulmuştum belim ağrıdı cocuk baya sertlesti karnimda. Şükür sabaha iyi kalktım da devam ettim işe güce. Tek duam sağlıkla bayramdan sonra doğsun bizim minik, korkuyorum 1 hafta daha dayansin anamgili bayramdan once yola dokmesin diye dua ediyorum herkes bayramını etsin etini buzluğa koysun ondan sonra kucaklaşalim diye temenni ediyorum bakalim nolcak. Yarina randevu alayim bari ben, bizimki ne durumda meraktayım

Maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşaallah bir an önce toparlanıp evinize dönersiniz artık.. Darısı bekleyenlere

Canım uzaklarda oluşun, bunları yaşaman hepsinin ne kadar zor olduğunu ve üst üste geldiğini tahmin edebiliyorum ama yaşayandan başkası da bilemez farkındayım.. Senin kadar güçlü olamazdım sanırım ama inan bana yağmurun, karın arkası her daim gökkuşağı her daim güneş..
Seni seviyoruz.

Kız birikmiş 35 sayfayı okuyayım derken bir baktım hastanede sancısı felan var yazıyorlar.
Hemen profiline girip mesajlarına baktım ki doğurmamışsın
En az 2 hafta daha tutalım şunları içimizde
Zira sen gidersen ben, Zeytinliii Arwien pratik45 döküleceğiz sanki arkandan

Dua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. 16 gibi ssvd ile doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. Detayları sonra yazıcam. Darısı bekleyenlere kolaycacık doğumlar diliyorum

Maşallah
Doğum hikayeni merakla bekliyorum

Allahım geldi demek ki sizinki de
İnşallah sağlıklı ömürleri olsun sizinle

Ağustosun gelmesiyle de hızlandı gibi hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bize daha var ama ya

Selamlar yeniden
Ankara’ya gelince annemle sohbet muhabbet dedikodu derken hiç bakamadım gündüz.
Sahi bir de ağda yaptırdım, ohh misss gibi oldu, resmen rahatlık.
Şimdi uzun uzun, atlamadan okumaya çalıştım herkesi
Yarın daha doğrusu artık bugün görüş günümüz bizimde
Bakalım acaba çatı muayenesi yapar mı yoksa erken mi göreceğiz.
Acaba Ankara’ya doğurmadan ulaşan kahramanımızı yarın ve bundan sonra neler bekliyor hep birlikte göreceğiz

Hadi güzel haberlerle inşallah anneciğin in güvenli kollarına da kavuştuğuna göre bundan sonrası daha da güzel olacak

Gurbetçinin güncesi.. Hemen kuaföre gitmek

Ne güzel bir haber.. Gözünüz aydın.. Mutluluklar dilerim bebeğiniz ve size.. Darısı bize.

Evet ben balık çok severim, şimdi yemek istediğim halde kokuyormuş gibi geliyor. Sevdiğim bazı yemekler çok tatsız tuzsuz gibi.. Nasıl yiyormuşum bunları böyle yahu diyorum.. Süt hiç sevmezdim, şimdi çok severek içiyorum. vs vs ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…