2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Şu listeye bir hafta içerisinde girmek dileğiyle.. Süphaneke amin
Kızlar doğum yapana kadar forumu kullanmamaya karar verdim. Herkese hayırlı dogumlar diliyorum.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz o halde

Bebeğiniz ve siz sağlıklısınız ya, gerisi mühim değil.. Her ikisinde doğan bebek de büyüyor..

Ay çok karışmış alıntılar hepsini sileyim de toplu yazalım..

Valla ben öyle bir ağzı açık ve gürültülü horluyorum ki kendi sesime uyanıyorum.. İyi uyuyor benim eşim.. 8. aydan beridir böyle.. Umarım doğumdan sonra normal halime dönerim..

Hamilelik kıyafeti almıştım ama hiçbiri kullanışlı değil, iç çamaşırları da dahil. En rahatı yarım atletler.. İçindeki kupları da çıkardım.. miss miss.. Emzirirsem de yarım atletlerle devam ederim diye düşünüyorum. Emziremezsem zaten yarım atlete devam. Normalde de iç çamaşırı seven biri değilim zaten.. Sıkıyorlar!

Şu doğum listesine bir haftaya girebilmek dileğiyle.. Süphaneke amin..

Son düzenleme:
O mantıkla insan insani seeder mi yaa bastan yanlis bu is bi kere

Gozun aydin allah analj babali buyutsun

Gözünüz aydın olsun.. allah analı büyümesini nasip etsin inşallah.. bol sütlerin gelsin inşallah

Kolik bebekler çok seviyor saç kurutma sesini.. Özellikle doğumun ilk üç haftası bu ses iyi geliyormuş

Bu havada korse takan sabrına hayran kaldım
bende takıyorum kuzum bugun hastaneye giderken takmadim doktor hani korsen nerde dedi fırçayı yedik ... bi tik artiriyorum olayi varis corabinin uzerine patik corap giyip uzun pijama giyiyorum emziriken kurdeşen döküyorum resmen...

kizlar kimler dogurdu kimler doguracak cok takip edemiyorum herkese hayirli guzel dogumlar diliyorum. dogum yapanlara da allah anali babali büyütsün diyorum.
ben su an süt sağıyorum baba ogul yan yana uyuyolar iste bu en büyük aşk. bi de tesaduf ayni renk giyinmisler beyaz üst lacivert alt cok tatlis duruyolar.
beslenme ilgili yazdiklarinizi okudum ama cvp yazacak vaktim olmadi tavsiyelerinizi nor ettik kafama sık sık emzirmeye calisiyorum, hic ümitsizliğe kapılıp uzulmedim bebegim cok saglikli bu bana yeter zaten, varsin annesi gibi minnak olsun... bu arada sütüm cogaliyo bunu farkettim. ins daha iyi olacak.

masallah canim allah kolaylik versin bebisede uyku versin
sütün bereketli olsun
insallah

Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…