2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Inşallah faydası olurda iki hafta beklemez sağlıkla gelir ben çok sabırsızm herlde

Bende öyleyim

Kızlar kontrle gttm suyum 0mis.
Doktor öğlen alacgm dedi ne olur dua edin bana.

Allah yardımcın olsun doğumun oldu mu onu göremedim. Inşallah sağ salim kucağına almışsındır bebeğini. Peki hiç hissettin mi suyunun gittiğini falan ?

kizlar banada dua edin hayirki vakitte normal sekilde gelsin bebegim insallah
belim agriyor devamli ama sanci seklimde degil
ne zman geleck.bu sancilar meraktayim cok
Aminnnn hepimize insallah sağlıklı kolay bir normal doğum nasip olur her ağrıda acaba mı diyorum ama yok anam yok niyeti yok daha bnmkinin

Tebrikler Allah anali babali buyutsun saglikla sihhatle insallah Hemen toparlaman dilegiyle!

Allah yardimcin olsun saglik sihhatle bebegini kucagina alirsin insallah

Basiniz sagolsun, ayrica hayirli olsun dugununuz! Insallah cumartesi saglik sihhatle kavusursun bebegine

Allah saglik sihhatle buyutmeyi nasip etsin bebegini, ne guzel Toparlarsiniz biraz zaman ister tabikide. Amin cok sagol canim!

Kızlar ben yaklaşık bir haftadır gümüş göğüs kapaklarını kullanmaya başladım. Kullanan bir arkadaşım doğumdanbi kaç hafta önce kullanmaya başla gündüzleri tak yatarken çıkar demişti. Son zamanlarda aşırı hassasiyet oluşunca bende taktım işe yaradı. Alan varsa sizde deneyin tavsiye ediyorum.
Az önce çıkarırken 1 damla süt geldiğini gördüm kapakta çok tuhaf hissettim

Kızlar açılma ne kadar olmuş diye muayne ettikten sonra önce kırmızı sonra kahve ve koyu kahve leke geliyo 2-3 gün sizde de oluyo mu ?
Bende olmuştu canim 4 5 gün sonra tamamen geçmişti. Bakalim haftaya persembe yada cuma yine bakacak bana doktorum, kurcalicam vs dediydi dün nolcak acaba. Gerçi senin gününede az kalmış belki doğumu tetikler bu süreden sonra

Kızlar açılma ne kadar olmuş diye muayne ettikten sonra önce kırmızı sonra kahve ve koyu kahve leke geliyo 2-3 gün sizde de oluyo mu ?

ilk doğumumda açılma muayenesinden 1-2 saat sonra geldi nişanım pembe gibiydi ve 4 gün sonra normal doğum yaptım, önce suyum sonra sancım geldi...
Bunda suya nişana hasret kaldım gel kızım geeeeel geeeel geeeeel diyotuz ailecek

İyi geceler güzel anneler mesajları alıntılayamadım kısaca anlatayım. Dün gece yani 8 inde sabah 3.30 da uykudan uyandım lavabo ihtiyacıyla ayağı kalkınca bişeyin aktığını farkettim muhtelen nişan veya suyumdur diye düşündüm ben lavaboya doğru yürürken antrede yerlere damladığı farkedince suyum geldi dedim elimle ıslaklığa dokundum ve kandı ama kanla karışıkta gelebileceğini doktorum söylemişti daha önce o yüzden gayet rahattım ta ki lavaboya adım attığım an bacaklarımdan kanın aktığını gördüm pijamamı çıkarana kadar abartısız söylüyorum iki bardak kadar kan aktı ve tabi benim bacaklar ve tüm vücudum titremeye başladı. Eşime seslendim seslenirken hemen ambulansı ara diye bağırıyorum bebek eşinden ayrıldı ölecek diyorum o panikle aklıma bi tek bu geldi o an. Aynı anda çıkardığım pijamamı katlayıp tampon oluşturdum ama tirtir titriyorum tek düşüncem bebek zaten gitti bende kan kaybından ölecem o sırada karnım taş gibi bebek hareket etmiyor kesin öldü falan diyorum ama korkudan bir damla gözyaşım inmiyor. Sonra hastaneye yetişme telaşı içeri girdiğimiz an sadece kalbi atıyor mu dedim Allah ıma binlerce kez şükür bebek iyiydi. Aynı anda suyumda gelmiş diye kan miktarı çok fazla gözükmüş sabaha kadar nstye bağlı kaldım ve 9.30 da kızımı kucağıma aldım. Rahimdeki damarlarda bazen böyle kanamalar olabiliyormuş bu tarz durumlarda normal doğum yapılmıyor direk sezaryen. Yani diyeceğim o ki Rabbim düşmanıma yaşatmasın o korkuyu ama olurda başınıza gelirse sadece hastaneye biran önce yetişmeye bakın kan miktarı yanıltıcı olabiliyor.
Şimdi emzirmeye çalışıyorum doğal olarak süt yok henüz bebiş çekiyor boş çektiğini anlayınca yaygarayı koparıyor kaşıkla mama veriyoruz. Bu arada bebek 3100 gram 48 cm. Karışık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın sizi ve kuzularınızı Allah a emanet ediyorum.

bebekleri doğan tatlı anneler nasıl giyidiryorrsunuz bebişleri bu havada ?
cnm. benim evim normale gore serin. 25-26 derece. icine body, ustine alt ust penye takim. gunduz ince muslim gece penye battanuye. daha ince oldugunda usuyr ve elleri morariyor.

Canım şükür çok korkmuşsunuz ama iyisiniz rabbim yavrunuzla sizlere sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

elaide çok sağol kuzum

Çok geçmiş olsun

Kizlar hepinizi birden.alintilayamadim gercekten fazlasiyla skici birndurum gelen.sutude geri gonderecekler hee neyse ne diyelim.Allah selamet versin insallah takmamaya calisicam.dediginiz gbi lohusa insanin etrafi bos insan dolu oluyor bitek anneniz bi ise yariyoe bu bir gercek anlatacak cok sey varda yazmak.istemiyorum hamilesiniz sizi skmayayim... Bbenden lohusa depresyonunda bi insan olarak tek tavsiye isinize karistirtmayin bastan nasil istiyosaniz oyle yapin her kafadan bi ses ciksin siz bastan tawiz vermeyin

Hayirli olsun guzelim.benim de suyum.kanliydi ben de anormal.derecede panik yaptim cocuk esinden ayrildi vs diye bak hatirlamak bile istemiyorum halbuki olabiliyo ama iste o an oyle dusunemedim... Biz de siringayla mama verdik hep anva anca gelir sut falan sakin kafana takma

Canım o ottan bende aldım ostrojen içerdiği için yardımcı olduğunu okudum ama 2 gündür içiyorum açılmam yoktu hala da yok

Dualarımız sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…