2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Efelihayat canim gamibo diye arkadas vardi isim mi degisti yoksa girmiyormu artik
benim mi.dikkatimden kacti
Bildirim gelince şaşırdım bi :)
Ben giremedim epeyce. Kardeşim evlendi,eşim ameliyat oldu,babası vefat etti
Bi sürü şey üst üste gelince buraya bakmak aklıma gelmedi tabi.
Doğan bebişlere uzun ömürler versin rabbim
Benim nasipse cts günü sezeryanla doğum olacak

Merhabaa,
Bende 1 ağustosta sezaryen ile doğum yaptım ve hep bu forumlarda gezindiğim için öncesinde okuyacak arkadaslar icin hikayemi
Anlatmak istiyorummm.
Tabi herkesin farklı oluyordur eminim bu sadece benim hikayem:)
Sezaryenden önce normal dogum istedim tabi bende herkes gibi ama açılmam da cok olmadi ve biraz da korktugum ıcın sezaryen olmaya karar verdim. Zaten tüp bebek ıle hamıle kaldım ve tüp bebekler genelde sezaryen ıle alınıyor.
En korktugum şey epiduraldi. O ignenin batmasi, omurilik, anestezi, ya ayılamazsam, ya herseyi hissedersem, ya uyuşmazsa gibi nice sorularla geçti son 1 ayım. Sureklı ınternetten okudum okudukça fena oldum.
Şimdi demıyorum ki cok basit bıseymıs cok kolay oldu hersey dıye ama öyle abarttıgım kadar da yokmus dıyebılırım.
Epiduralden korkmaya pek gerek yokmus, evet rahatsızlık verıci bir his özellikle cok hareket etmemek icin kendımı sartladıgımdan da bıraz heyecan ve panık oldum. Anestezi uzmani ignemı yaptıktan sonra uzandım. 25 dk yi buldu sanırım uyuşmam. Ama öyle tam bir uyuşukluk değil. Herseyı hissedebıldıgın ama acıyı asla hissetmediğin bir uyuşukluk hali.
Doktor geldi falan derken basladılar. Bu arada ben sureklı soruyorum, sımdı noldu napıosunuz e pekı suan neler oluyor dıye. Demıslerdır emınım ne cok konustu bu diye:)
Bir 10 dk sonra bebegım cıktı. Bana söyle bır gösterdıler sonra cocuk dr u aldı. Muaynesinden sonra yanagıma verdıler ve mukemmel bir andı dıyebılırım
Sonrasını pek hatırlamıyorum zaten bılıyordum dıkıs ıslemı esnasında hafiften kafam gidecekti:)
Gözlerımı actıgımda odadaydım.
Ilk anda pek bırsey hıssetmedım ama zamanla uyusukluk gecmeye basladı ve kasıklarımdaki ağrı da aynı şiddette basladi. Cok cok cok şiddetli bir regl sancısı gibi dıyebılırım.
İlk gecem cok zor gecti dıyebılırım agrı kesıcı igne yaptılar ve ayrıca epiduralimden de agrı kesıcı verdıler ama pek de fayda etmedi.
Sabah uyandıgımda biraz daha iyiydim. Ben hastanede 2 gece kaldım kendı ıstegımle hatta dıyorhm sımdı keske 3 gece kalsaydım. Cunku hemsıreler gercekten cok yardımcı. 2-3 saatte 1 gelıyorlar bebegınızı verıyorlar tansıyonunuzu ölcup degerlerınıze bakıyorlar. İmkanınız varsa bence kalın derim cunku eve girdiginiz anda yok misafirdi yok oydu evdi derken dinlenmeye bile fırsatınız olamayabılıyor.
Gelen giden eksık olmadi bu geceye kdr o yüzden de cok dınlenemedıgım halde bugun cıltım araba kullandım.
Tabi halen agrim var hala tam dik yürüyemıyorum hala tuvalet sorunum var ama cok cok da takmıyorum artık.
Yani cok korkulacak bısı gercekten degıl ama bılemıyorum normal dogumu zorlar mıydım bıraz daha bunları yasayacagımı bılseydım. Oh ne guzelmıs sezaryen dıyemedım ben yani. Tabi ki saglık herkesin farklıdır kimisi mecburiyetten kimşsş korkudan..

Herkese hayırlı dogumlar diliyorum insallah bir avazda kurtulup yavrunuzu kucagınıza alırsınız

Allah yardimcn.olsun canım gecmis olsun şimdiden Allah kolaylik versn
Z zhrazynep gujan olabilir mi ?sordugun

Amin insallah sizede gecmis olsun gözünüz aydin

Allh rahmet etsim gecmis olsun canim bende merak ettim bayadr girmayince
Allah iyilik versin inşallah sag salim kavus bebisnine inşallah

Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Yoğun zamanlar geçirmişsin.. Allah rahmet eylesin.. Geçmiş olsun.. Bebişi de sağlıkla kucağına al inşallah

Oncelikle gozun aydin. Allah anali babali buyutsun. Bir beden icinden baska bir beden cikiyor ve sezeryande elbette bir ameliyat iki dogumunda kolay ve zor kisimlari var. Dogumun oh cok rahatti denecek bir yolu da pek yok. Ufak tefek sorunlar agrilar elbette oluyor. Onemli olan sonunun mutlu bitmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…