2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Erken değil mi daha doktor başla mı demişti
Evet canım 3 seferdir söylüyor bende erken değil mi dedim hemen etki etmez şimdiden kullanmaya başla dedi. Rahim kaslari ve leğen kemiği kaslarını yumuşatıp doğum sancısını hafifletme etkisi varmış. Inşallah da öyle olur bakalım hayırlısı

Hmm e iyiymiş ben de alıyım bari 38 den önce bişey yapmak istemiyorum normalde 38 olduğum gün bütün hurafeleri uygulamayı planlıyorum ben de

kov gitsin hepsini... şuursuz pislikler
sutunde gelir. cogalir da. yeterki sen kendjni iyi hisset. bebegine senden daha iyi kimse bakamaz. daha iyi kimse dusunemez onu.

Benim kızımda geldi sabah 11 gibi sezeryanla iyiyiz cok şükür agri sancıyı atlatmaya çalışıyorum. Geriye kalanları Allah kurtarsın
gule gule buyut cnm. yarin bende hastanedeyim

kov gitsin hepsini... şuursuz pislikler
sutunde gelir. cogalir da. yeterki sen kendjni iyi hisset. bebegine senden daha iyi kimse bakamaz. daha iyi kimse dusunemez onu.
gule gule buyut cnm. yarin bende hastanedeyim
[/QUOTE]
Haha ne güzel dedin kız kov gitsin diye
.. Valla yüzsüz olucak sın yoksa insanı çok yıpratıyor lar en güzel zamanlarında.. Senin durumun nasıl prensesin nasıl oğluş heyecanlı şimdi kardeşi için

kizlar banada dua edin hayirki vakitte normal sekilde gelsin bebegim insallah
belim agriyor devamli ama sanci seklimde degil
ne zman geleck.bu sancilar meraktayim cok
Senin de son günlerini bekleyen herkesin de Allah yardımcısı olsun kolaylaştırsın gönlünce versin inşallah sen de sıcak su tut beline belki sancın açılır sıcak banyo iyi geliyor diye hatırlıyorum hurma ve yürüyüş devam durmak yok gelecek o cimcime

ay insallah sabaha sancilarin gelir de dogar minnak. saglikla sihhatle gelsin cnm.

cocuklarim (hep bu kelimeyi kullanmak istemistim omrum de )) iyiler canim sukur. kizimi yarin sarilik icin guvendigim asil dr.a gosterecegjm. benim de kontolum var. dikisler maglum...
idare ediyorum. nadiren de olsa gozlerim arada doluyor hafif agliyrm vs. ama durduk yere degil. birsey diyorlar ondan sonra oliyor. az lohusayim da uzerinize afiyet ...
annemdem de daraldim he. iyilessem de herkes duzenjne geri dönse iyi olacak.

Maşallah daha da iyi olacaksınız inşallah lohusalık da bi rüzgar esip geçecek o kadar da olsun güzel anne evet herkes evinde çok daha iyi ve mutlu ve huzurlu. İnşallah bebiş de sarılık neyin yoktur herşey de yolundadır..

amin canim yakin zamanda hayirkisi ile

iyiki tecrubeliyiz de lohusalik kismini idare ediyoruz ..
amin cnm insallah yoktur sariligi kuzunun.

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım, seni çok iyi anlıyorum bir avazda inşallah

Inşallah faydası olur kolay bi doğumun olur cnm bende alicam da doktr kontrlm bayramdan snra ozman başlayım diyorm

Inşallah en kısa zamanda toparlarsinda herkes gider kafan rahat olur en azından yarında doktordan güzel haberler alırsın inşallah

Inş herşey yolunda gider olumlu pozitif düşünmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…