2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah bağışlasın size sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..

Biz de 13 günlük olduk ve 11 kilo gitti emzirme koşturma vs.(normal doğum)

ay sagolun kizlar bu kilo konusunu artik takmasamda kafamin bi yerinde durup duruyo
Sabir gerektiriyo galiba. Napalim sabretcez:))

ay sagolun kizlar bu kilo konusunu artik takmasamda kafamin bi yerinde durup duruyo
Sabir gerektiriyo galiba. Napalim sabretcez:))
gidiyor cnm hic merak etme. normal dogum daha hizli biz sezeryanlilar az daha yavas. ama gidiyor 40 bittiginde baslangicin altinda olmayi planliyorum

Doğum yapan annelere bir sorum var.
Doktorlarınız size emzirme döneminde herhangi bir supplement öneriyor mu?

Burada doktorlar pek önermiyorlar. Biz şunu alalım mı dersek aa iyi olabilir diyorlar ama onun dışında D vitamini, calsiyum vs diye özellikle bir tavsiyede bulunmuyorlar. Demir oranım düşük olduğu için ben demir takviyesi almaya devam edeceğim zaten ilaç olarak kullanıyorum, hamile ve emziren anneler için olan bir multivitamin de kullanıyorum, emzirme döneminde de devam edeceğim. Ama başka tavsiyeler varsa şimdiden araştırıp bu hafta doktoruma sorayım diyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Bana sadece 2 ay kan ilacını bide decavit e devam dedi..decaviti unuttum içmeyi şimdi aklıma geldi bak

Çok geçmiş olsun gerçekten kotu bi zaman geçirmişsin..neyseki ikinizde şuan iyisiniz..allah analı babalı büyütsün inşallah.. sütünde gelir biran önce merak etme..bol sütlü gunlerim olsun

Dün sordum, dogumdan sonra da haplara devam edecekmisim yeni kutulari da aldık dün. Previt positive biri, omega hapi yaninda ortaya karışık bir hap. Bir de d vitamini hapı. Gecmiste ağır anemi hikayem var ama hamilelikte vermediler kan ilaci, 3-4 kere kan sayimi yaptırmıştım.

Hayırlı sabahlar ,hayırlı cumalar kızlar.Doktordan geldik şimdi.Sancı çıkmadı.Bebiş 3350 olmuş.Doktorum haftaya perşembeye randevu verdi,son kez.Ben gelene kdr bekle,doğurma dedi En geç ayın 17sine kdr beklicez. O zamana kdr gelmezse tabi.Suni sancı denicek, açılmaz olmazsa sezeryan olur dedi.Benim kızın kafada 10gün kadar önde ,doktor olumsuz bişey demedi.Hakkımızda hayırlısı .Hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım İnşAllah evlatlarımızı ❤

Gecmis olsun..aynı zamanda gözünüz aydın canim..sekeri beslenemediginden düşmüş.. bizde se aynı durum oldu..ama.cok çabuk toparladı şükür.. çok uzun ayrı kalmazsınız merak etme.en yakın zamanda annesinin kollarına gelir

Bana sadece 2 ay kan ilacını bide decavit e devam dedi..decaviti unuttum içmeyi şimdi aklıma geldi bak

Teşekkür ederim, siz de ihmal etmeyin lütfen

Benim de demir oranımda ciddi problem var. Ne yazık ki 9 ayda düzeltemedik
Diğerlerini de not aldım, teşekkür ederim

Rabbim şifa versin inşallah bir an önce iyileşir

cnm. demir ilacina devam ediyorum. gebelikte kullandigim multi vitamine bir de. baska birsey yok. her emzirme sonrasi 1 bardak su icmehi unutma

doktorlar genelde kan ilaci veriyo dogumdan sonra. eger sutunun bol olmasini istiyorsa kendimden ornek vereyim bulgur pilavi sut yapiyor tabi su iceceksin en az 8 bardak birdr soda da cok sut yapiyor aslinda hersey yoyebilirsin yemeklerine kimyon koyunca gaz olayi biraz dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…