Allah bağışlasın size sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..Kızlar ben 35 haftalık hamileydim 2 hafta önce kontrolle gittigimde herşey normaldi doktor 2 hafta sora gel dedi günümde kontrole gittim bana bebeğin gelişiminin yavaşladığını suyunun azaldığını söyledi acil ankaraya git dedi. Benim bulunduğum yer ankaraya 2 saat mesafede bizde daha önce geldiğimiz zekai tahir hastanesine geldik bebeğin suyu bitmiş ve kalbi yavaş attığı için acil sezeryan a alındım bebeğim 07.08.2019 da saat13.45 de 1940 gr olarak doğdu hemen yenidoğan bölümüne aldılar oğlumun ilk başta nefes alamama problemi olmuş o düzelmiş bu sefer kan şekeri düşmüş doktor onunda düzeldiğini şimdi beslenmesini düzeltmeye çalıştıklarını söyledi hepinizin dualarına ihtiyacım var oğluma hepiniz dua edin
gunaydin. hamileyken kilo muhabbetlerimjz oluyordu. bugun tam 1 haftalik olduk.. eh bir tartilayim dedim... 6kg gitmis ... 9 kg almistim zaten. bol emzirme ve evin icinde mumkun olduguncq bol yurume.. o kadar. herseyi yiyorum..
bir de sezeryan olanlar akliniza olsun.. eee dogurdum 3 kg bebek suyu esi vs derken neden ertesi gun kilom azcik dustu. karnjm neden hala kocaman demeyin. bizim ameliyat oldugu icin icerde gaz kaliyor. dr um dedi. o yavas gittigi icin yqlanci kilo oliyr
Biz de 13 günlük olduk ve 11 kilo gitti emzirme koşturma vs.(normal doğum)
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla..Kızlar sezerynle doğdu 2mizde iyiyiz yazcm sonra uzun
gidiyor cnm hic merak etme. normal dogum daha hizli biz sezeryanlilar az daha yavas. ama gidiyoray sagolun kizlar bu kilo konusunu artik takmasamda kafamin bi yerinde durup duruyo
Sabir gerektiriyo galiba. Napalim sabretcez:))
Ben sıfır kol bir citcitli birde tulum giydiriyorum sadece üzerini örtmuyorum bile oda çok sıcak çünkü eldiven şapka çorap onlarda yok cnmbebekleri doğan tatlı anneler nasıl giyidiryorrsunuz bebişleri bu havada ?
Bana sadece 2 ay kan ilacını bide decavit e devam dedi..decaviti unuttum içmeyi şimdi aklıma geldi bakDoğum yapan annelere bir sorum var.
Doktorlarınız size emzirme döneminde herhangi bir supplement öneriyor mu?
Burada doktorlar pek önermiyorlar. Biz şunu alalım mı dersek aa iyi olabilir diyorlar ama onun dışında D vitamini, calsiyum vs diye özellikle bir tavsiyede bulunmuyorlar. Demir oranım düşük olduğu için ben demir takviyesi almaya devam edeceğim zaten ilaç olarak kullanıyorum, hamile ve emziren anneler için olan bir multivitamin de kullanıyorum, emzirme döneminde de devam edeceğim. Ama başka tavsiyeler varsa şimdiden araştırıp bu hafta doktoruma sorayım diyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Çok geçmiş olsun gerçekten kotu bi zaman geçirmişsin..neyseki ikinizde şuan iyisiniz..allah analı babalı büyütsün inşallah.. sütünde gelir biran önce merak etme..bol sütlü gunlerim olsunİyi geceler güzel anneler mesajları alıntılayamadım kısaca anlatayım. Dün gece yani 8 inde sabah 3.30 da uykudan uyandım lavabo ihtiyacıyla ayağı kalkınca bişeyin aktığını farkettim muhtelen nişan veya suyumdur diye düşündüm ben lavaboya doğru yürürken antrede yerlere damladığı farkedince suyum geldi dedim elimle ıslaklığa dokundum ve kandı ama kanla karışıkta gelebileceğini doktorum söylemişti daha önce o yüzden gayet rahattım ta ki lavaboya adım attığım an bacaklarımdan kanın aktığını gördüm pijamamı çıkarana kadar abartısız söylüyorum iki bardak kadar kan aktı ve tabi benim bacaklar ve tüm vücudum titremeye başladı. Eşime seslendim seslenirken hemen ambulansı ara diye bağırıyorum bebek eşinden ayrıldı ölecek diyorum o panikle aklıma bi tek bu geldi o an. Aynı anda çıkardığım pijamamı katlayıp tampon oluşturdum ama tirtir titriyorum tek düşüncem bebek zaten gitti bende kan kaybından ölecem o sırada karnım taş gibi bebek hareket etmiyor kesin öldü falan diyorum ama korkudan bir damla gözyaşım inmiyor. Sonra hastaneye yetişme telaşı içeri girdiğimiz an sadece kalbi atıyor mu dedim Allah ıma binlerce kez şükür bebek iyiydi. Aynı anda suyumda gelmiş diye kan miktarı çok fazla gözükmüş sabaha kadar nstye bağlı kaldım ve 9.30 da kızımı kucağıma aldım. Rahimdeki damarlarda bazen böyle kanamalar olabiliyormuş bu tarz durumlarda normal doğum yapılmıyor direk sezaryen. Yani diyeceğim o ki Rabbim düşmanıma yaşatmasın o korkuyu ama olurda başınıza gelirse sadece hastaneye biran önce yetişmeye bakın kan miktarı yanıltıcı olabiliyor.
Şimdi emzirmeye çalışıyorum doğal olarak süt yok henüz bebiş çekiyor boş çektiğini anlayınca yaygarayı koparıyor kaşıkla mama veriyoruz. Bu arada bebek 3100 gram 48 cm. Karışık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın sizi ve kuzularınızı Allah a emanet ediyorum.
Dün sordum, dogumdan sonra da haplara devam edecekmisim yeni kutulari da aldık dün. Previt positive biri, omega hapi yaninda ortaya karışık bir hap. Bir de d vitamini hapı. Gecmiste ağır anemi hikayem var ama hamilelikte vermediler kan ilaci, 3-4 kere kan sayimi yaptırmıştım.Doğum yapan annelere bir sorum var.
Burada doktorlar pek önermiyorlar. Biz şunu alalım mı dersek aa iyi olabilir diyorlar ama onun dışında D vitamini, calsiyum vs diye özellikle bir tavsiyede bulunmuyorlar. Demir oranım düşük olduğu için ben demir takviyesi almaya devam edeceğim zaten ilaç olarak kullanıyorum, hamile ve emziren anneler için olan bir multivitamin de kullanıyorum, emzirme döneminde de devam edeceğim. Ama başka tavsiyeler varsa şimdiden araştırıp bu hafta doktoruma sorayım diyorum.
Bende dün o ümitle gittim ama yemediGünaydın kızlarbugün bereketli bir gün olacak gibi inşallah içinde bende olurum saat 5 gib kontrolüm var orda kalmazmıyım ola
Gecmis olsun..aynı zamanda gözünüz aydın canim..sekeri beslenemediginden düşmüş.. bizde se aynı durum oldu..ama.cok çabuk toparladı şükür.. çok uzun ayrı kalmazsınız merak etme.en yakın zamanda annesinin kollarına gelirKızlar ben 35 haftalık hamileydim 2 hafta önce kontrolle gittigimde herşey normaldi doktor 2 hafta sora gel dedi günümde kontrole gittim bana bebeğin gelişiminin yavaşladığını suyunun azaldığını söyledi acil ankaraya git dedi. Benim bulunduğum yer ankaraya 2 saat mesafede bizde daha önce geldiğimiz zekai tahir hastanesine geldik bebeğin suyu bitmiş ve kalbi yavaş attığı için acil sezeryan a alındım bebeğim 07.08.2019 da saat13.45 de 1940 gr olarak doğdu hemen yenidoğan bölümüne aldılar oğlumun ilk başta nefes alamama problemi olmuş o düzelmiş bu sefer kan şekeri düşmüş doktor onunda düzeldiğini şimdi beslenmesini düzeltmeye çalıştıklarını söyledi hepinizin dualarına ihtiyacım var oğluma hepiniz dua edin
Bana sadece 2 ay kan ilacını bide decavit e devam dedi..decaviti unuttum içmeyi şimdi aklıma geldi bak
Dün sordum, dogumdan sonra da haplara devam edecekmisim yeni kutulari da aldık dün. Previt positive biri, omega hapi yaninda ortaya karışık bir hap. Bir de d vitamini hapı. Gecmiste ağır anemi hikayem var ama hamilelikte vermediler kan ilaci, 3-4 kere kan sayimi yaptırmıştım.
Rabbim şifa versin inşallah bir an önce iyileşirKızlar ben 35 haftalık hamileydim 2 hafta önce kontrolle gittigimde herşey normaldi doktor 2 hafta sora gel dedi günümde kontrole gittim bana bebeğin gelişiminin yavaşladığını suyunun azaldığını söyledi acil ankaraya git dedi. Benim bulunduğum yer ankaraya 2 saat mesafede bizde daha önce geldiğimiz zekai tahir hastanesine geldik bebeğin suyu bitmiş ve kalbi yavaş attığı için acil sezeryan a alındım bebeğim 07.08.2019 da saat13.45 de 1940 gr olarak doğdu hemen yenidoğan bölümüne aldılar oğlumun ilk başta nefes alamama problemi olmuş o düzelmiş bu sefer kan şekeri düşmüş doktor onunda düzeldiğini şimdi beslenmesini düzeltmeye çalıştıklarını söyledi hepinizin dualarına ihtiyacım var oğluma hepiniz dua edin
cnm. demir ilacina devam ediyorum. gebelikte kullandigim multi vitamine bir de. baska birsey yok. her emzirme sonrasi 1 bardak su icmehi unutmaDoğum yapan annelere bir sorum var.
Teşekkür ederim iyi karşıladı şimdilik bakalim eve geçince nasıl olacak tavriGozun aydin canim benim gibi surpriz yumurtani bekliyordun. Saglikla buyur insallah kuzun. Oglunun tepkisini merak ediyorummalum bendede var bir tane
Kontrol mu varkov gitsin hepsini... şuursuz pislikler
sutunde gelir. cogalir da. yeterki sen kendjni iyi hisset. bebegine senden daha iyi kimse bakamaz. daha iyi kimse dusunemez onu.
gule gule buyut cnm. yarin bende hastanedeyim
ilaci veriyo dogumdan sonra. eger sutunun bol olmasini istiyorsa kendimden ornek vereyim bulgur pilavi sut yapiyor tabi su iceceksin en az 8 bardak birdr soda da cok sut yapiyor aslinda hersey yoyebilirsin yemeklerine kimyon koyunca gaz olayi biraz dusuyorDoğum yapan annelere bir sorum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?