- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
Dualarımız sizinle.. Zamanla herşey yoluna girecektir.
Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömrü olsun yavrunuzun..
Çok teşekkürler
Gözünüz aydın.. Mutlulukla, huzurla büyüsün.. Darısı bize
cnm sut degil suSütle pek aram yok ama hamilelikte epey alıştım, doğumdan sonra da devam edeyim, Teşekkürler
Süt tavsiyeleri için teşekkürler. Bulgur alayım ben bol bol. Eve yakın bir yerde satılıyor. Kimyonu ilk defa duydum..
Ama aslında 35 yaş üstü anne olduğum olduğum için vücudumdaki depolar için endişeleniyorum (demir, kalsiyum vs.. )
Annem kızlar 9 ayı geçirmez demişti ama.. benim kızın da pek gelesi görünmüyor. Babasına çekmiş, biraz tembel diye düşünüyorum. .. Bizim doktor da doğmazsa ağustosun son haftası başka bir plan yaparız dedi..
Bir avazda kavuşun yavrunuza.. Biz de tabi..
Hadi sağlıkla vakitlice kucağına al inşallah tekli rakamlarda senin günlerde.. Az kaldı rahat bir doğum olur inşallahHayırlı sabahlar ,hayırlı cumalar kızlar.Doktordan geldik şimdi.Sancı çıkmadı.Bebiş 3350 olmuş.Doktorum haftaya perşembeye randevu verdi,son kez.Ben gelene kdr bekle,doğurma dediEn geç ayın 17sine kdr beklicez. O zamana kdr gelmezse tabi.Suni sancı denicek, açılmaz olmazsa sezeryan olur dedi.Benim kızın kafada 10gün kadar önde ,doktor olumsuz bişey demedi.Hakkımızda hayırlısı .Hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım İnşAllah evlatlarımızı ❤
Kızlar büyüklerin yanında hiç yakışıyor mu sizecnm sut degil su
bi de ben de 36 yasindayim. o sekilde dusunup kendini sartlama. bisicik olmaz.
Dualarımız sizinle.. Zamanla herşey yoluna girecektir.
Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömrü olsun yavrunuzun..
Gözünüz aydın.. Mutlulukla, huzurla büyüsün.. Darısı bize
Minik doğan bebişlerimiz oldu. Sağlıkla evinize döneceksiniz inşallah. Dualarımız sizinle
Sonunda happy end var ya, o korkuyu nasilsa unutursun:) Allah hayirla saglikla guzellikle buyutmeyi nasip etsin, gozunuz aydin!
sutun elbette gelir hic takilma. Keyfince bi lohusalik dilerim! ♥
Gecmis olsun canim, Allahin izniyle toparlar bebegin hic uzulme. Asiri erken dogmamis sukur, birazcik ekstra destege ihtiyaci var. ♥
En kisa zamanda evinize keyifle donmenizi dilerim hep birlikte
Allah yardımcınız olsun canım hepsi düzelir merak etme sen moralimi yüksek tutmaya çalış, allah analı babalı büyütsün inşallah❤
gecmis olsun Allah sifa versin canim.
oh masallah
Allah bağışlasın size sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..
Gecmis olsun..aynı zamanda gözünüz aydın canim..sekeri beslenemediginden düşmüş.. bizde se aynı durum oldu..ama.cok çabuk toparladı şükür.. çok uzun ayrı kalmazsınız merak etme.en yakın zamanda annesinin kollarına gelir
Hepinize çok teşekkür ederim oğlum enaz 10 gün yenidoğanda yatacakmış kan şekeri düşüyormuş birde sarılık olmuş onu burada bırakmak çok zor evim buraya enaz 2 saatlik uzakta gelip gitmek zor olacak dualarınızı eksik etmeyin ben buraya devamlı yazamasamda dualarım hep sizinle oldu 9 yaşında otizimli bir oğlum var 11 yaşındaki kızımın kolu kırıldı ben doğum yaptım Allahtan büyük kızım şuan evde 2 kardeşine de o bakıyor büyük kızım 19 yaşında ve üniversiteye gidiyor kusura bakmayın çenem düştüRabbim şifa versin inşallah bir an önce iyileşir
Hadi inşallah ağız tadıyla kullanacsğınız gün kaldı artık hazırlıklar tamam sende deCocumun cukulatlari da geldi. Haci serif. Lohusa sekeri gelmedi ama herhalde unuttular, yazdim şimdi.
140 cikolata (ama minik boyutlar baya) yarim kilo lohusa sekeri, irmik helvasi ve lokum hediye, indirim koduyla falan derken 104tl
Allah şifa versin inşallah bebiş de hemen toparlar en kısa sürede evinize dönersiniz..Hepinize çok teşekkür ederim oğlum enaz 10 gün yenidoğanda yatacakmış kan şekeri düşüyormuş birde sarılık olmuş onu burada bırakmak çok zor evim buraya enaz 2 saatlik uzakta gelip gitmek zor olacak dualarınızı eksik etmeyin ben buraya devamlı yazamasamda dualarım hep sizinle oldu 9 yaşında otizimli bir oğlum var 11 yaşındaki kızımın kolu kırıldı ben doğum yaptım Allahtan büyük kızım şuan evde 2 kardeşine de o bakıyor büyük kızım 19 yaşında ve üniversiteye gidiyor kusura bakmayın çenem düştü
Amin aminAllahim su cuma vakti hurmetine evlatlarimizi sag slaim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
butun normal dogum isteyenlere nasip etsin insallah Allahim korktuklarimiza hic birimizi ugratmasin
Amin canım,İnşAllah sağolasın❤Heyecan tavan,son günler geçmek bilmiyorHadi sağlıkla vakitlice kucağına al inşallah tekli rakamlarda senin günlerde.. Az kaldı rahat bir doğum olur inşallah
Ben de bisi yapamadim, belim uyari veriyor. Yegen geldi sabahtan gece de arkadasim kalmisti kahvalti vs. (Evde misafir olunca yemegim de düzenli oluyor) bi carsaflari yikadim, az duzen mutfakta bi de kizlarin tuvaletini arkadas bosaltti onlari yikadim. Banyo nasıl gözüme batiyor bir bilsen. Zor olan kirli olmasi mi yapamamak mi acabaBugün çok tembelim hiç bişey yapasım yok.. Bi balkon yıkayıp çamaşır astım sadece.. Enerji 0000son günlerde gelecek olan enerjiyi bekleyeyim barii..
Sistemin kölesi olduk biz, kac kurtar kendiniHadi inşallah ağız tadıyla kullanacsğınız gün kaldı artık hazırlıklar tamam sende debiz bi baklava dağıtırız gelene gidene erime derdi de yok 3. Olunca pek bi hazırlık da yapılmıyor garibime yazzıık kızımaa
Anneannesini bekliyor akıllı bıdıkAmin canım,İnşAllah sağolasın❤Heyecan tavan,son günler geçmek bilmiyor
Allah sağlıkla çabucak eve alıp dönmeyi nasip etsin inşallah. Hastanelerde anne oteli oluyor genelde yokmuymuş hastanenizde bir süre orada bekleseniz gerçekten de 2 saatlik yol sizin için çok zor olacaktır süt istemiyorlar mı sizden bebiş içinHepinize çok teşekkür ederim oğlum enaz 10 gün yenidoğanda yatacakmış kan şekeri düşüyormuş birde sarılık olmuş onu burada bırakmak çok zor evim buraya enaz 2 saatlik uzakta gelip gitmek zor olacak dualarınızı eksik etmeyin ben buraya devamlı yazamasamda dualarım hep sizinle oldu 9 yaşında otizimli bir oğlum var 11 yaşındaki kızımın kolu kırıldı ben doğum yaptım Allahtan büyük kızım şuan evde 2 kardeşine de o bakıyor büyük kızım 19 yaşında ve üniversiteye gidiyor kusura bakmayın çenem düştü
Valla daha ne yapıcaksın yoğunsun baksana.. ben de yarına bıraktım banyoyu bi hışımla dalarım diyorum bitmez bu iş güç bugün günlerden dinlenme olsunduBen de bisi yapamadim, belim uyari veriyor. Yegen geldi sabahtan gece de arkadasim kalmisti kahvalti vs. (Evde misafir olunca yemegim de düzenli oluyor) bi carsaflari yikadim, az duzen mutfakta bi de kizlarin tuvaletini arkadas bosaltti onlari yikadim. Banyo nasıl gözüme batiyor bir bilsen. Zor olan kirli olmasi mi yapamamak mi acaba
Sistemin kölesi olduk biz, kac kurtar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?