2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
elaide bnmde dün gece çok zor geçti. Sürekli kasılma ve sancıyla uyandım. Sabah acile gittik nst beni resmen yalancı çıkardı küçük sancılar çıktı ama doktor yine önemsemedi. Açılma ilerlememiş hala 1 cm suyum azalmamış. Bi aksilik olursa tekrar gelirsin şimdilik her şey yolunda dedi yolladı eve. Doğum sancısı başlıyo diye nasıl heyecanlanmıştım((

cnm sut degil su
bi de ben de 36 yasindayim. o sekilde dusunup kendini sartlama. bisicik olmaz.

Hadi sağlıkla vakitlice kucağına al inşallah tekli rakamlarda senin günlerde.. Az kaldı rahat bir doğum olur inşallah

Dualarımız sizinle.. Zamanla herşey yoluna girecektir.
Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömrü olsun yavrunuzun..

Gözünüz aydın.. Mutlulukla, huzurla büyüsün.. Darısı bize
Minik doğan bebişlerimiz oldu. Sağlıkla evinize döneceksiniz inşallah. Dualarımız sizinle
Allah yardımcınız olsun canım hepsi düzelir merak etme sen moralimi yüksek tutmaya çalış, allah analı babalı büyütsün inşallah❤
gecmis olsun Allah sifa versin canim.

oh masallah
Allah bağışlasın size sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..
Rabbim şifa versin inşallah bir an önce iyileşir
Hepinize çok teşekkür ederim oğlum enaz 10 gün yenidoğanda yatacakmış kan şekeri düşüyormuş birde sarılık olmuş onu burada bırakmak çok zor evim buraya enaz 2 saatlik uzakta gelip gitmek zor olacak dualarınızı eksik etmeyin ben buraya devamlı yazamasamda dualarım hep sizinle oldu 9 yaşında otizimli bir oğlum var 11 yaşındaki kızımın kolu kırıldı ben doğum yaptım Allahtan büyük kızım şuan evde 2 kardeşine de o bakıyor büyük kızım 19 yaşında ve üniversiteye gidiyor kusura bakmayın çenem düştü

Cocumun cukulatlari da geldi. Haci serif. Lohusa sekeri gelmedi ama herhalde unuttular, yazdim şimdi.
140 cikolata (ama minik boyutlar baya) yarim kilo lohusa sekeri, irmik helvasi ve lokum hediye, indirim koduyla falan derken 104tl
Hadi inşallah ağız tadıyla kullanacsğınız gün kaldı artık hazırlıklar tamam sende de biz bi baklava dağıtırız gelene gidene erime derdi de yok 3. Olunca pek bi hazırlık da yapılmıyor garibime yazzıık kızımaa

Allah şifa versin inşallah bebiş de hemen toparlar en kısa sürede evinize dönersiniz.. Rabbim kolaylaştırsın yardımcınız olsun

Bugün çok tembelim hiç bişey yapasım yok.. Bi balkon yıkayıp çamaşır astım sadece.. Enerji 0000 son günlerde gelecek olan enerjiyi bekleyeyim barii..
Ben de bisi yapamadim, belim uyari veriyor. Yegen geldi sabahtan gece de arkadasim kalmisti kahvalti vs. (Evde misafir olunca yemegim de düzenli oluyor) bi carsaflari yikadim, az duzen mutfakta bi de kizlarin tuvaletini arkadas bosaltti onlari yikadim. Banyo nasıl gözüme batiyor bir bilsen. Zor olan kirli olmasi mi yapamamak mi acaba
Sistemin kölesi olduk biz, kac kurtar kendini

Allah sağlıkla çabucak eve alıp dönmeyi nasip etsin inşallah. Hastanelerde anne oteli oluyor genelde yokmuymuş hastanenizde bir süre orada bekleseniz gerçekten de 2 saatlik yol sizin için çok zor olacaktır süt istemiyorlar mı sizden bebiş için

Valla daha ne yapıcaksın yoğunsun baksana.. ben de yarına bıraktım banyoyu bi hışımla dalarım diyorum bitmez bu iş güç bugün günlerden dinlenme olsundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…