Bunu kan testlerine gore vermiyor bence, her gebeye veriyor doktorum. D vitamini hapina da damla bana cok tatlı geldiği icin geçtik.Teşekkür ederim, siz de ihmal etmeyin lütfen
Benim de demir oranımda ciddi problem var. Ne yazık ki 9 ayda düzeltemedik
Diğerlerini de not aldım, teşekkür ederim
Ev doktorum dogumdan sonra butun degerlerimi olcecegini soyledi. Ona gore hareket edicem ben.Doğum yapan annelere bir sorum var.
Doktorlarınız size emzirme döneminde herhangi bir supplement öneriyor mu?
Burada doktorlar pek önermiyorlar. Biz şunu alalım mı dersek aa iyi olabilir diyorlar ama onun dışında D vitamini, calsiyum vs diye özellikle bir tavsiyede bulunmuyorlar. Demir oranım düşük olduğu için ben demir takviyesi almaya devam edeceğim zaten ilaç olarak kullanıyorum, hamile ve emziren anneler için olan bir multivitamin de kullanıyorum, emzirme döneminde de devam edeceğim. Ama başka tavsiyeler varsa şimdiden araştırıp bu hafta doktoruma sorayım diyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
masallah e ne guzel haberler! amin canimHayırlı sabahlar ,hayırlı cumalar kızlar.Doktordan geldik şimdi.Sancı çıkmadı.Bebiş 3350 olmuş.Doktorum haftaya perşembeye randevu verdi,son kez.Ben gelene kdr bekle,doğurma dediEn geç ayın 17sine kdr beklicez. O zamana kdr gelmezse tabi.Suni sancı denicek, açılmaz olmazsa sezeryan olur dedi.Benim kızın kafada 10gün kadar önde ,doktor olumsuz bişey demedi.Hakkımızda hayırlısı .Hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım İnşAllah evlatlarımızı ❤
Tulum giydiriyorum genelde müslinle kundak yapıyorum çorapda giydiriyorum banyo yaptıktan sonra şapkasını takıyorum canımbebekleri doğan tatlı anneler nasıl giyidiryorrsunuz bebişleri bu havada ?
evet cnm. benim ilk kontrolum var. gitmisken kizimi da dr.a gosterecegim sarilik durumu icin.Kontrol mu var
Yollarını gözletiyorlar yandık yaBende dün o ümitle gittim ama yemedibekleniyor meçhul
Amiin inşallahhGunaydin kizlar hayirli cumalar:) lohusa annelerini opuyorum Allah kolaylik versin hepinize.
Hamilelerede bol kolaylik ve sabir diliyorum, kendime dahil
Berbat bi aksam gecirdim ben, karnim kaskatiydi agriyordu diyebilirim. Bi ara sanci mi bu esktradan girip cikanlar diye dusundum, bence sanciydi evet. Sicak bi dustan sonra yattim, uyumusum sukur. Gece ise bir titreme bir usumeyle uyandim ki normal degil. Zangir zangir titredim, isinamayinca kocama yaklastim isit beni diye oda neye ugradigini sasirdi. Sicak basmalarindan uzerimi ortemiyorum pijama bile giymiyorum o usume nerden cikti anlamadim.
Vucudda tuhaf seyler oluyo arkadas
sabah ben uyandim bebegim uyanmadi, bi 10 dkya yakin karnimi salladim titrettim uyandi sukur. uykusu agir olur insallah
Saglik sihhatle gelsinler, bizde cok yipranmayalim rahatca doguralim insallah ♥
Ben de kontrolden geldim. Bizim kız hiç doğacak gibi durmuyor. Nstde de sancı gözükmedi. Araya bayram girmesi kötü oldu. 2 günde bir nstye girecekmişim. Baktık doğum olmadı perşembe (40+5 oluyorum o zaman) yatışımı yapacakmış. Takvimim silinmeden yazayım dedim
Kısa kollu çıtçıtlı badi ve çorap giydiriyorum. Uyurken üstünü ince müslinle örtüyorum.bebekleri doğan tatlı anneler nasıl giyidiryorrsunuz bebişleri bu havada ?
O vitamin hapini dogumdan sonra kullanmaya devam ediyorsun yani benim doktorum ettirmistiEv doktorum dogumdan sonra butun degerlerimi olcecegini soyledi. Ona gore hareket edicem ben.
Ucuncu trimester da kullandigim vitamin hapim bitti bir hafta filan oldu, yeni pakette almadim hafif suclu hissediyorum kendimi. Gidip alsam mi yinede
masallah e ne guzel haberler! amin canim ♥
suni sanciya cok karsi benim doktorum. kafami bozuyo bu yalan yokgunune kadar gelmezse 10 gun daha bekliicez dedi. cocuk icimde 5 kilo olacak doktorumun gayretiyle
kendi sancisiyla dogum baslayinca (ister sezeryanla dogsun sonra ister normal dogum), bebege yuklenen o hormonlar onu cok guclu yapiyomus, oyle acikladi. insallah dogumlarimiz kendi sancimizla baslar en azindan:)) daha dogrusu isteyenlerin ki diyelim
Doğum yapanlar hayırlı olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim dün akşam nişanım geldi kanlı veya kahve Rengin değildi ilk başta koyu sarı yoğun kıvamlı bir parça geldi sonrasında çok afedersiniz sümüksü sıvı gelmeye devam etti sancım yoktu sabah sıvı kanlı gelmeye başladı şimdi yarım saatte bir belime ve karnımın altına adet sancısı gibi sancı giriyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil sıklaşırsa gideceğim inşallah. Hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah
bi avazda kurtul canim insallahDoğum yapanlar hayırlı olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim dün akşam nişanım geldi kanlı veya kahve Rengin değildi ilk başta koyu sarı yoğun kıvamlı bir parça geldi sonrasında çok afedersiniz sümüksü sıvı gelmeye devam etti sancım yoktu sabah sıvı kanlı gelmeye başladı şimdi yarım saatte bir belime ve karnımın altına adet sancısı gibi sancı giriyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil sıklaşırsa gideceğim inşallah. Hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah
Sütle pek aram yok ama hamilelikte epey alıştım, doğumdan sonra da devam edeyim, Teşekkürlercnm. demir ilacina devam ediyorum. gebelikte kullandigim multi vitamine bir de. baska birsey yok. her emzirme sonrasi 1 bardak su icmehi unutma
doktorlar genelde kan
ilaci veriyo dogumdan sonra. eger sutunun bol olmasini istiyorsa kendimden ornek vereyim bulgur pilavi sut yapiyor tabi su iceceksin en az 8 bardak birdr soda da cok sut yapiyor aslinda hersey yoyebilirsin yemeklerine kimyon koyunca gaz olayi biraz dusuyor
Annem kızlar 9 ayı geçirmez demişti ama.. benim kızın da pek gelesi görünmüyor. Babasına çekmiş, biraz tembel diye düşünüyorum. .. Bizim doktor da doğmazsa ağustosun son haftası başka bir plan yaparız dedi..Ben de kontrolden geldim. Bizim kız hiç doğacak gibi durmuyor. Nstde de sancı gözükmedi. Araya bayram girmesi kötü oldu. 2 günde bir nstye girecekmişim. Baktık doğum olmadı perşembe (40+5 oluyorum o zaman) yatışımı yapacakmış. Takvimim silinmeden yazayım dedim
Doğum yapanlar hayırlı olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim dün akşam nişanım geldi kanlı veya kahve Rengin değildi ilk başta koyu sarı yoğun kıvamlı bir parça geldi sonrasında çok afedersiniz sümüksü sıvı gelmeye devam etti sancım yoktu sabah sıvı kanlı gelmeye başladı şimdi yarım saatte bir belime ve karnımın altına adet sancısı gibi sancı giriyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil sıklaşırsa gideceğim inşallah. Hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?