2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim, siz de ihmal etmeyin lütfen

Benim de demir oranımda ciddi problem var. Ne yazık ki 9 ayda düzeltemedik
Diğerlerini de not aldım, teşekkür ederim
Bunu kan testlerine gore vermiyor bence, her gebeye veriyor doktorum. D vitamini hapina da damla bana cok tatlı geldiği icin geçtik.

Ev doktorum dogumdan sonra butun degerlerimi olcecegini soyledi. Ona gore hareket edicem ben.
Ucuncu trimester da kullandigim vitamin hapim bitti bir hafta filan oldu, yeni pakette almadim hafif suclu hissediyorum kendimi. Gidip alsam mi yinede

masallah e ne guzel haberler! amin canim
suni sanciya cok karsi benim doktorum. kafami bozuyo bu yalan yok gunune kadar gelmezse 10 gun daha bekliicez dedi. cocuk icimde 5 kilo olacak doktorumun gayretiyle
kendi sancisiyla dogum baslayinca (ister sezeryanla dogsun sonra ister normal dogum), bebege yuklenen o hormonlar onu cok guclu yapiyomus, oyle acikladi. insallah dogumlarimiz kendi sancimizla baslar en azindan:)) daha dogrusu isteyenlerin ki diyelim

Ben de kontrolden geldim. Bizim kız hiç doğacak gibi durmuyor. Nstde de sancı gözükmedi. Araya bayram girmesi kötü oldu. 2 günde bir nstye girecekmişim. Baktık doğum olmadı perşembe (40+5 oluyorum o zaman) yatışımı yapacakmış. Takvimim silinmeden yazayım dedim

gunaydin kizlar.. bebisle bugun 9. günümüz. ikimizde birbirimize alışmaya calisiyoruz. buraya girmeye vaktim cok olmuyor. bebege tek basima bakiyorum bütün gun evde tekim. eşim gelince biraz uyuyabiliyorum. geceleri zaten zombi gibi ayaktayim bebek uyuyunca kestirmeye calisiyorum. emzirme sureleri o kadar uzun ki doymak bilmiyor yada keyif yapiyor paşam. bazi geceleri dayanamayip mama veriyorum. emzirirken uyursam diye korkuyorum. gunduzleri emzirsikten sonra kalan sütü sagiyorum. dogum kilolari yavas yavas gidiyor 62 yi gördüm bugun ayaklarim hala şiş o da zamanla inecekmis.

Amiin inşallahh

Aynı duyguları paylaşıyoruz benim doktorum da en geç cuma yatış yaparız dedi

Doğum yapanlar hayırlı olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim dün akşam nişanım geldi kanlı veya kahve Rengin değildi ilk başta koyu sarı yoğun kıvamlı bir parça geldi sonrasında çok afedersiniz sümüksü sıvı gelmeye devam etti sancım yoktu sabah sıvı kanlı gelmeye başladı şimdi yarım saatte bir belime ve karnımın altına adet sancısı gibi sancı giriyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil sıklaşırsa gideceğim inşallah. Hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah

Ev doktorum dogumdan sonra butun degerlerimi olcecegini soyledi. Ona gore hareket edicem ben.
Ucuncu trimester da kullandigim vitamin hapim bitti bir hafta filan oldu, yeni pakette almadim hafif suclu hissediyorum kendimi. Gidip alsam mi yinede
O vitamin hapini dogumdan sonra kullanmaya devam ediyorsun yani benim doktorum ettirmisti

İnşAllah canım ya.Perşembe günü kendi sancılarımla gidip,güzel bir açıklıkla doğursam keşkeBenim ki 40ı dolunca geçirmeyelim dedi.Bana da mantıklı geldi o yüzden 40ı geçirmicez.Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelm

Allah yardımcın olsun canım.Bir avazda kurtul,bebeğini sağ salim kucağına al inşallah❤

bi avazda kurtul canim insallah

cnm. demir ilacina devam ediyorum. gebelikte kullandigim multi vitamine bir de. baska birsey yok. her emzirme sonrasi 1 bardak su icmehi unutma
Sütle pek aram yok ama hamilelikte epey alıştım, doğumdan sonra da devam edeyim, Teşekkürler

Süt tavsiyeleri için teşekkürler. Bulgur alayım ben bol bol. Eve yakın bir yerde satılıyor. Kimyonu ilk defa duydum..

Ama aslında 35 yaş üstü anne olduğum olduğum için vücudumdaki depolar için endişeleniyorum (demir, kalsiyum vs.. )

Annem kızlar 9 ayı geçirmez demişti ama.. benim kızın da pek gelesi görünmüyor. Babasına çekmiş, biraz tembel diye düşünüyorum. .. Bizim doktor da doğmazsa ağustosun son haftası başka bir plan yaparız dedi..

Bir avazda kavuşun yavrunuza.. Biz de tabi..

Hamilelikten sonra ozlemeyecegim şeyler;
Bel ağrısı
Dusakabini, banyoyu temizleyememek
Karin kaslarimi kullanamamak

Ve bayram sabahi kardesim ogluyla kahvaltiya gelecekmis, annemleri de çağırmış. Ne kadan güzel bir aile tablosu Yarin börek falan bisiler yapayim bari firina atmasi kalsin, bi de revani yaptim mi tamamdir. Hira tatlisi mi ne var, o da cok kolay hatta elinle karistirmiyorsun bile, tavsiye ederim. Öğlene de Allah kerim.
Yeğen yine bende, dogurmamaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…