Oo maşallah sana gelmiş son günlerin enerjisiogle ezandsn beri is yapiyirum en son dus la kapanis yaptim
lojman evimi temiz birakayim doye yatak odami oturma odami temizlerim
banyiyu da yarin yaparim makine yikaniyor asilacak
Yarin tatli yapacm inslalh hala dogurmazsam
sanirsin ben 20 sen 40Kızlar büyüklerin yanında hiç yakışıyor mu size
cnm cikolatayi aman diyim dolaptan cikarma. biz disarda beklettik agir bir tereyag tadi olustu. dolapta duranlarda sorun olmafi.Cocumun cukulatlari da geldi. Haci serif. Lohusa sekeri gelmedi ama herhalde unuttular, yazdim şimdi.
140 cikolata (ama minik boyutlar baya) yarim kilo lohusa sekeri, irmik helvasi ve lokum hediye, indirim koduyla falan derken 104tl
Allah yardimcin olsun canim. sifa versin carcabuk.Hepinize çok teşekkür ederim oğlum enaz 10 gün yenidoğanda yatacakmış kan şekeri düşüyormuş birde sarılık olmuş onu burada bırakmak çok zor evim buraya enaz 2 saatlik uzakta gelip gitmek zor olacak dualarınızı eksik etmeyin ben buraya devamlı yazamasamda dualarım hep sizinle oldu 9 yaşında otizimli bir oğlum var 11 yaşındaki kızımın kolu kırıldı ben doğum yaptım Allahtan büyük kızım şuan evde 2 kardeşine de o bakıyor büyük kızım 19 yaşında ve üniversiteye gidiyor kusura bakmayın çenem düştü
Anneannesini bekliyor akıllı bıdık
2haftadır cumalar bereketli oluyordu,bol doğumlu,bu hafta sakin geçiyor sankiDoğum yapan yokmu arkadaşlardan haber gelmedi.
ay bende gune cok tembel basladim. supurme paspas yapma banyo temizleme gunu. aksamki kasilma yine basladi. hic gecmiyor, sanci olsa gecmesi gerekir dimi? devamli bi kasinti karnim sanki 5 kilo daha agir. ne bu kiBugün çok tembelim hiç bişey yapasım yok.. Bi balkon yıkayıp çamaşır astım sadece.. Enerji 0000son günlerde gelecek olan enerjiyi bekleyeyim barii..
gayette yapmissin bisiiler ustelik misafirde var yahu! yerleri supurdum bide sileyim dusa giricem. ardindan da banyoyu dipkose yapicam, yapmayinca olmuyo. bence yapamamak kirli olmasindan daha zor geliyo bizeBen de bisi yapamadim, belim uyari veriyor. Yegen geldi sabahtan gece de arkadasim kalmisti kahvalti vs. (Evde misafir olunca yemegim de düzenli oluyor) bi carsaflari yikadim, az duzen mutfakta bi de kizlarin tuvaletini arkadas bosaltti onlari yikadim. Banyo nasıl gözüme batiyor bir bilsen. Zor olan kirli olmasi mi yapamamak mi acaba
Sistemin kölesi olduk biz, kac kurtar kendini
ellerine saglik canim senindeogle ezandsn beri is yapiyirum en son dus la kapanis yaptim
lojman evimi temiz birakayim doye yatak odami oturma odami temizlerim
banyiyu da yarin yaparim makine yikaniyor asilacak
Yarin tatli yapacm inslalh hala dogurmazsam
insallah bana vurur piyango2haftadır cumalar bereketli oluyordu,bol doğumlu,bu hafta sakin geçiyor sanki
Bugün de vardi dogum yapacaklar2haftadır cumalar bereketli oluyordu,bol doğumlu,bu hafta sakin geçiyor sanki
Ağrı mağrı başladıysa gelebilir bebiş hiç belli olmazay bende gune cok tembel basladim. supurme paspas yapma banyo temizleme gunu. aksamki kasilma yine basladi. hic gecmiyor, sanci olsa gecmesi gerekir dimi? devamli bi kasinti karnim sanki 5 kilo daha agir. ne bu ki
gayette yapmissin bisiiler ustelik misafirde var yahu! yerleri supurdum bide sileyim dusa giricem. ardindan da banyoyu dipkose yapicam, yapmayinca olmuyo. bence yapamamak kirli olmasindan daha zor geliyo bize
bu devamli kasilma biraz sasirtiyo dogum habercisi mi acaba. bitiriim evin isini bari, ustune bide yuruyuse ciksamda acilasi varsa hemen acilsin.
ellerine saglik canim senindeay bide bi makine camasir atmam lazim benimde, dustan ciktiktan sonra atayim o zamana esimde gelir asma ona kalir. bide yemek derdi fikir verin en basitinden ne yapilir??
Yemek derdi de ayrı bi dert zaten oooo çocuklar da beğenmiyor benim bişey..ay bende gune cok tembel basladim. supurme paspas yapma banyo temizleme gunu. aksamki kasilma yine basladi. hic gecmiyor, sanci olsa gecmesi gerekir dimi? devamli bi kasinti karnim sanki 5 kilo daha agir. ne bu ki
gayette yapmissin bisiiler ustelik misafirde var yahu! yerleri supurdum bide sileyim dusa giricem. ardindan da banyoyu dipkose yapicam, yapmayinca olmuyo. bence yapamamak kirli olmasindan daha zor geliyo bize
bu devamli kasilma biraz sasirtiyo dogum habercisi mi acaba. bitiriim evin isini bari, ustune bide yuruyuse ciksamda acilasi varsa hemen acilsin.
ellerine saglik canim senindeay bide bi makine camasir atmam lazim benimde, dustan ciktiktan sonra atayim o zamana esimde gelir asma ona kalir. bide yemek derdi fikir verin en basitinden ne yapilir??
Şunun şurasında kaç kişi kaldık ki doğurmayanBugün de vardi dogum yapacaklarPiaLeon yaptı hatırladığım
Beş on kişi varız yoğuz2haftadır cumalar bereketli oluyordu,bol doğumlu,bu hafta sakin geçiyor sanki
enerjide yok canim. mecburen surune surune yaptim resmen bekliyorum o enerjiyi insalalhOo maşallah sana gelmiş son günlerin enerjisi
halsizlik le de hiç yapılmıyor ben de yarına bıraktım işi gücü bakalım yapabilecek miyimene
enerjide yok canim. mecburen surune surune yaptim resmen bekliyorum o enerjiyi insalalh
kac gundur midem bulantidan zaten hic yaoamdim bugunde bulaniyo ya hayirkisi usutmekten degil sqnirim dogum yaklasti galibahalsizlik le de hiç yapılmıyor ben de yarına bıraktım işi gücü bakalım yapabilecek miyim
ya ben dun temizlige hic surmedim elimi. bide gecmeyen bu kasilma cikinca simdi birazda panik oldum ev cok temiz olsun lutfenAğrı mağrı başladıysa gelebilir bebiş hiç belli olmazVala ben ev mev süpürmedim bugün yarına bıraktım herşeyi temizliğimi yapmıştım zaten üstten bi geçerim tamamdır.. Bol su iç geçmeyen kasılma için iyi geliyo bi dinle bakiyim vücudunu ritmik mi ağrın gidip gelen tarzda mı
Ay hadi inşallah ya her an vücudu dinlemekten de bi hal oluyo insan ben He ev kasılma da ay sancı mı geldi diye panikliyorum şimdiden size daha da az kalmış..kac gundur midem bulantidan zaten hic yaoamdim bugunde bulaniyo ya hayirkisi usutmekten degil sqnirim dogum yaklasti galiba
Seninki bayram şekeri yapmasın kendiniya ben dun temizlige hic surmedim elimi. bide gecmeyen bu kasilma cikinca simdi birazda panik oldum ev cok temiz olsun lutfen
evet dinlemeye calisiyorumda kasilma hic gecmiyo devam full. yanlardan belimden itibaren tum karnim kaskati tas gibi sizliyo.
tamam su iceyim ekstra gececek mi bakalim.
gecmez ise bi arasam doktorumu, da o da tatilde anacim. neyse bi saat daha durayim.
patatesli yemegi dun yedik, ama bak kofte iyi olurdu aslinda. buzlugumda koftem yok, ama bi dakka buzlukta frikadellerim var. kizartma yiyelim bugunde nolcak. ya su kocam bir gunde erken gelip yemek derdimi devralmiyo anacim.elaide buzlukda hazir koften varsa patates kofte benim bugun menum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?