2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de bu kalkandan aldim ama memeye gelecek kismi kalkanin kabuguna nasil takiyoruz acaba, böyle tam oturacaktır bisi gibi degil. Ustune memede nasil duracak ben de anlamadim, sutyenin icinde ancak durabilir

Ben de bu kalkandan aldim ama memeye gelecek kismi kalkanin kabuguna nasil takiyoruz acaba, böyle tam oturacaktır bisi gibi degil. Ustune memede nasil duracak ben de anlamadim, sutyenin icinde ancak durabilir
Göğüse gelecek kısım yumuşak silikon kenarlarında hafif bir çıkıntı var kapak kısmını onun içine sokuyorsun elinle çekiştirerek canım. Normal hizalayıp sütyenle desteklemen lazım öyle göğsünde havada durmuyor yani

Bugün aynı şeyi bende söyledim kendi sancın olmadan sancı verirsem sana ilerleme olmazsa sezeryana almam lazım dedi gelecek olan sancını da engellemeye gerek yok bu haftanın sonunda en son suni sancı deneriz gelmezse zaten sezeryan 42. Haftayı beklemem dedi

Tabi canim.lazim olur bi gün 1 kilo şeftali için bi bardak su bi bardak şeker düdüklüde 20 dk pişirip rondodan geçirdim sicakken kavanozlayip ters beklettim pratik bişey
Baya da kolaymis, kavanozlar bitti de denk gelirse yaparim. Ama özellikle çıkıp alamam valla, bizden gecti.

Çok geçmiş olsun canım. Hastaneler seni çok yordu ama İyi olsun da inşallah
amin cnm cok sagol.

Canım kaç çıktı sarılığı bizimki kanda 18 çıktı 1 gece fototerapi aldık 4 e düşmüştü sonra tekrar 12 ye çıktı mama başladık en hızlı bu şekilde iyileşiyomuş
cnm 14tu. 18e cikti. yarin tekrar bakilacak. duruma gore fototerapi...

Canını sıkma hiç.Elbette herkes bir çırpıda normal doğurmak ,doğum sonrası daha az zorlanmak ister canım ama hakkımızda hayırlısı.Benim de aynı senin gibi 1cm açılmam vardı pazrtesi,bugün sancı falan çıkmadı.Haftaya kdr gelmezse benimde suni denencek ,olmazsa sezeryan.İnşallah evlatlarımızı Sağ salim kucağımıza alalım da normal sezeryan hiç önemli değil benim için,tek dileğim sağlıkla kucağıma almak.❤

doktor bana hipp anne sutu artirici cay tavsiye etti.

Kizlar herkese iyi akşamlar sabah saat 10.05 te oglum dünyaya geldi. Sezaryen oldum ağrım biraz fazla toparlandigim zaman hikayemi paylasicam.
Tek tek alintilayamadim herkese çok teşekkür ederim ♥

Gözünaydın canım,Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah❤

Bozma morelini cnm ya sağlıkla gelsinde nasl gelirse gelsin inşallah sancin gelir olmazsa sezeryan olursun nolckki

Can sıkmaya değmez bencede sağlıkla dogsunlarda gerisi hiç önemli değil benm doktorumda söylemedi bidahaki gittiğimde sorucam iyki söylediniz

Inş bir an önce düzelir bebiş dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…