İyi akşamlar kızlar öğlen 1 de suyum geldi hastaneye geldik yatış yapıldı suni sancı veriliyor 8 saattir. Dua edin bana sağlıkla kavuşayım meleğime
Merhaba kızlar, yazılanları okuyamadım ama bu akşam 20de doğum oldu. Epiduralli normal doğum. İyi ki yaptırmışım epidurali dedim ama sizin de aklınızda bulunsun. Saat 14.30 gibi kontrole diye geldim 40+3te, nstde sancı çıktı 3cm de açılma vardı göndermediler beni. Doğumda her şey güzel gidiyodu hızlı da ilerledi ama son anda kalp atışları yavaşladı kordonu dolanmış iki kere hemen çıkarttılar, o yüzden biraz yırtığım oldu. İlk 1,5 dk ağlamadı hayatımın en uzun geçen dakikaları olabilir. Ama sonra sesini duydum çok büyük bir rahatlamaydı benim için. Şimdi bilge kız da ben de gayet iyiyiz. Ebeler her anımızda yanımızda oluyo o yüzden hiç gerilmeyin her şey halloluyor. Biraz uzun oldu ama şimdilik benden bu kadar. Hepinize çok çok rahat ve iyi doğumlar diliyorum:)
Allah yardimcin olsun canim iyi dusun, sanci ihtimali cok yuksek malumKızlar ben acile gidiyorum. Karnımın yan taraflarında şiddetli bir ağrı var. Sancı falan değil bu ama ne bilmiyorum. Dua edin.
Ne guzel bi moral mesaji oldu aksam aksam, gozunuz aydin olsun Allah saglik sihhatle guzellik bolluk icinde buyutmeyi nasip etsinMerhaba kızlar, yazılanları okuyamadım ama bu akşam 20de doğum oldu. Epiduralli normal doğum. İyi ki yaptırmışım epidurali dedim ama sizin de aklınızda bulunsun. Saat 14.30 gibi kontrole diye geldim 40+3te, nstde sancı çıktı 3cm de açılma vardı göndermediler beni. Doğumda her şey güzel gidiyodu hızlı da ilerledi ama son anda kalp atışları yavaşladı kordonu dolanmış iki kere hemen çıkarttılar, o yüzden biraz yırtığım oldu. İlk 1,5 dk ağlamadı hayatımın en uzun geçen dakikaları olabilir. Ama sonra sesini duydum çok büyük bir rahatlamaydı benim için. Şimdi bilge kız da ben de gayet iyiyiz. Ebeler her anımızda yanımızda oluyo o yüzden hiç gerilmeyin her şey halloluyor. Biraz uzun oldu ama şimdilik benden bu kadar. Hepinize çok çok rahat ve iyi doğumlar diliyorum:)
Hadi inşallah dayan az kaldiKızlar Mesajlarınızı alıntılayamadım hepinizden Allah razı olsun sancım 4dkya düştü 3 cm açılma var sabaha kalmaz kucağına alırsın dedi inşallah..
Benim 7 dk şuanatraksiyonlu bi aksam/gece olacak gibi sancilar dogumlar
ya iki saattir sancilarim var yine, bi daha sert bi daha hafif, ama araliklari niye duzene girmiyo. niye dayanilmaz bi hal almiyobenimle her aksam egleniyo bu sancilar gercekten.
okadar duzenli mi gercektenBenim 7 dk şuan
uzulme kuzum var gunun daha, emin oldun hastaneye gidip en azindan!Saolun kızlar. Açıklık hala 1 cm. Bebeğin başı daha yola girmemiş. Taş döktün mü daha önce dedi hayır dedim. Idrar tahlili istedi onu verdim şimdi de nst deyim ama yine bir nst klasiği kasılmalarımı görmüyor adeta dümdüz tertemiz bir nst geliyor. Yine yalancı çıktım
Benim duzenli sasmiyor sagolsun gunlerdir hazirlana hazırlana bitmediokadar duzenli mi gercektenbenimki bi 1,5 dk da bir 13 dk da bir.
uzulme kuzum var gunun daha, emin oldun hastaneye gidip en azindan!
Sezeryana mi gireceksin? Neden ki benim beynim iyice yandi herseyi unutuyorumSelam kızlar, yoğun bir bayram geçiriyorum sözde son günleri dinlenerek geçirecektim
Dün eşimin doğum günüydü küçük bir süpriz yaptım yakın arkadaşlarımızla ama sonlar olaylar kontrolum den çıktı saat 3 te hala misafir vardı ve 2 kişi yatıya kaldı
Bebek resmen canımı yakıyor yorgunluktan
Sonra bugun habersiz misafir yine, nasıl olsa doğum yakın bu lar çıkmaz dışarıya diye geldiler
Benim bişeylere müdahale edemiyorum ve sanırım şimdiden lohusa sendromuna gireceğim
Bebeğine kavuşanlar sağlıkla büyütsünler inşallah benim son 1 gün, kafamı toplayıp algılayayamıyorum hala ve çok karışık duygulardayıö, dualarınızda unutmayın
Evet canım perşembe sabah 8 de yatışım olacak, ben kendi özel sebeplerimden dolayı istedimSezeryana mi gireceksin? Neden ki benim beynim iyice yandi herseyi unutuyorum
Ayyyy sen enerji depolama sen.dinlenme düşüncesiz mahluklar azcik mantik yaaa sen dinlen.kalkma yerinden birak napiyorlarsa.yapsınlar sakin ol bir gece.kaldi sen dusunme.biseySelam kızlar, yoğun bir bayram geçiriyorum sözde son günleri dinlenerek geçirecektim
Dün eşimin doğum günüydü küçük bir süpriz yaptım yakın arkadaşlarımızla ama sonlar olaylar kontrolum den çıktı saat 3 te hala misafir vardı ve 2 kişi yatıya kaldı
Bebek resmen canımı yakıyor yorgunluktan
Sonra bugun habersiz misafir yine, nasıl olsa doğum yakın bu lar çıkmaz dışarıya diye geldiler
Benim bişeylere müdahale edemiyorum ve sanırım şimdiden lohusa sendromuna gireceğim
Bebeğine kavuşanlar sağlıkla büyütsünler inşallah benim son 1 gün, kafamı toplayıp algılayayamıyorum hala ve çok karışık duygulardayıö, dualarınızda unutmayın
Bu gece dinlenirim inşallah, evi temizlettik sözde, düzen kaçtı yineAyyyy sen enerji depolama sen.dinlenme düşüncesiz mahluklar azcik mantik yaaa sen dinlen.kalkma yerinden birak napiyorlarsa.yapsınlar sakin ol bir gece.kaldi sen dusunme.bisey
Halledilir sen takilma dusunme annenler toplarlarBu gece dinlenirim inşallah, evi temizlettik sözde, düzen kaçtı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?