2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bence hızlandırdı süreci yani benim açılmam bence hızlı oldu ama tabi yapıdan da olabilir

icine ne siniyosa onu yap bence tatlim. beklemenin ne tur riskleri var sizin durumunuzda, o konuda doktorunla konustun mu? asagi yukari bes gun kontrollu bir sekilde beklemeyi deneyebilirsin, en azindan ‘gunum gecti bekledim ama olmadi’ dersin en azindan (ama tabi iki uc gune bir kontrol sart). buda bi strateji? sancin baslarsa suyun gelirse en azindan denersin, acilma vs tamamsa asagisi zaaten genisliyo. genislemezse yine sezeryan zaten? insallah saglik sihhatle kavusursun. onemli olan o. tekrar basladigimla bitireyim, icine sinen neyse onu yaparsin insallah!

Maşallah sana yaa ben çıkmıyorum hiç tek psikolojik herhalde
ay nebilim be tatlim, bugun bi deli cesaret geldi yarin evin cevresinde bi guzel yuruyus, gelmedigi surece kendimi zorlayacagim.

Kizlaaaar hadi dogurun artik forum birbirine karisti hamileler ve lohusalar diye
hahah doguralim da sizin gibi ‘kakasinin rengi’, ‘doymuyor’, ‘uyumuyor’, ‘uyanmiyor’, ‘sarilik’ dertlerine mi kapilalim! kendi derdimizi (yorgunluk, uykusuzluk, goguslerde agri) saymiyorum bile bak
saka biyana, saglikla zamaninda gelir insallah her birimizinkide

Ben olsam günü gelmişse beklemezdim planlı sezeryan olurdum çatı darlığı da varmış hiç riske atmaya değmez bence ben riskli gebeligim bide çok uğraştım tüp bebek vs belki oyuzden böyle düşünüyorm ama sağlıkla doğsun inşallah

Anladim canimncok ama cokngecmis olsunninsallah kiyamam yaa cocugu sari gorunce icim.gidiyo ama yapacak bisry yok insallah duzelecekler bende surekli emziriyorum bitsin diye

Aynen Perşembe kontrole gittiğimde eğer bebekte bir sorun yoksa bir kaç gün daha beklemeyi isticem. Sağol canım.

slm kizlar.. cok yorgunum ve uykusuzum bayram dolayisiyla ev yol gecen hanina döndü. bebisimi gormeye gelen cok oldu. uzun uzun oturdular. biri geldi biri gitti. kurupasta sarma cay servisi yapmaktan canim cikti. kahvaltimi saat 2 de anca yapabildim. aksam yemegi zaten yok. esimle ikimiz pert durumdayiz. ev zaten pislik içinde 2 haftadır temizlik yüzü görmedi yerler hep kurupasta olmus. bebekle bile adam akilii ilgilenemedim. arada mama verdim. emzirecek takatim kalmadi. ins yarin sakin bir gun olur da dinlenirim.

Kızlar bugün annemle kayınvalidemle İkea’ya gitme gaflet ve delaletinde bulundum, baya yürüdük sonra yemeğe oturduk. Yemekten sonra ayağa kalkınca adeta yürüyemedim. Sanki böyle aşağıdan aşağıdan bir şeyler battı, bıçak saplanıyor gibi. Bir süre devam etti. Bu niye olur acaba, açılma falan mı oluyor ki inşallah dinimiz amin?

Çok yürüyünce bana da oluyor canım ama sonra geçiyor başka bir gelişme de yok bende

Allah tan cok uyumuyo ilk bikac gun uyku varfi doktorumuz topugunu sık burnunu vs dedi hic uyanmazsa... Oyle oyle toparladik daha iyi olduk canim benim iste boyle evet sonra da gazimiz baslicak onda baya bi zorlanirim gibi geliyo
bence sen ustesinden gelirsin kv dem her zamn der bebek sizi degil siz bebegi yonetin der

o hepimizde var tatlim. yuruyus iyi gelmis senin minik hemen rahatsiz olup kanala giris yapma calismalari yapmis. bi gayret yuruyuse/harekete devam en dogrusu bence (ozellikle normal dogum istiyosan).

Çok yürüyünce bana da oluyor canım ama sonra geçiyor başka bir gelişme de yok bende
hala tik yok mu, tuh. hareket cok ediyomusun, squat/yuruyus/merdiven?? gece az uyku ve carsi gezmesinden sonra yorulup uyudum biraz. enerjimi toparladim. birazdan asansorle inip merdivenle cikicam yine bizim ucuncu kata. bugun kuzusunun birinci yasgunu icin alisveris yapiyodu bi kadin, bende minigim icin bakiniyodum. az bi muhabbet ettik, hareketi siklastir gor bak hemen geliyo dedi. yani herkes anlasmiscasina harekette bereket diyo:)

Aynen çok yorulduğumda oluyor hep. Bence ağııııır ağır da olsa aşağı ittiriyor kendini zalım çocuklarımız.

o hepimizde var tatlim. yuruyus iyi gelmis senin minik hemen rahatsiz olup kanala giris yapma calismalari yapmis. bi gayret yuruyuse/harekete devam en dogrusu bence (ozellikle normal dogum istiyosan).

Aynen hep arada oluyordu da hiç böyle şiddetli olmamıştı. Biri “aaa bana da öyle oluyordu sonra o gece doğurdum” der belki diye sorayım dedim

Tek başına da çıkılmıyo ki carla kız hepsine niye ekiyorlar seni insan sıkılıyor evde yaa

Valla öyle cesaret edemiyorum çok yoruluyorum zaten.

Saolsun eşim geldi arabayla e-bebeğe gittik ben bebek mağazalarını da geziyim dedim ağlicaktım yarım saat sonra yorgunluktan benim işim bitmiş bende kendimi gezebilir zannediyorum...

Özel hastanede doğum izni için rapor yazdıran var mı ekstra ücret oluyor mu onun için
Özel hastanede rapor için ücret ödenmiyor kesin bilgi cnm.

Kızlar bugün e bebekten reflü yatağı aldım içinde gaz sancısı için kiraz çekirdeği torbası da var yatağın içine koyucam. Youtube da bi sürü vidyo izlesim tavsiye etmişler. Inşallah faydasını görürüm ❤

Hareket hurma fatma ana eli otu suyu meryem suresi insikak süresi hepsini yaptım canım ama yok

Bebek büyüdükçe aşaya baskı yapıyor ondan canm benim bir ay önce falan dediğin gibi yürüyünce ayağa kalkınca oluyodu şimdilerde otururken bile oluyo alıştım artık ben

Hareket hurma fatma ana eli otu suyu meryem suresi insikak süresi hepsini yaptım canım ama yok
gayretli olan kazanir aynen devam!
hurmam biteli iki uc gun oluyo, her hurmayida sevmiyorum! türk marketine gidemedim ki aliyim etlisinden. bu aralar bitter lemon iciyorum, icinde kinin maddesi yogun oldugundan. bi turlu canim ananas cekmiyo nedense, onun orta kisminda kinin cok bulunuyomus e orasida en lezzetsiz yenilmeyen kismi
fatma ana eli otum hazir benimde ama o sanci baslayinca yahu

B

Bende varim canım
seni son listeye almistim, dur ben update leyim listeyi hemen!

Y
Yaa bnm hurmam bitmedi ama bayramda unuttum yemeyi bide burda duydum Ahu dudu çayı diye onu bilemedim ben böğürtlen frambogaz hepsi aynı mı burda bahçelerde böğürtlen var diye biliyorum ben o olur mu acaba

evettt Rookie’nin doguranlar listesine H hepgenc i bugun transfer ettik. Hepsine kolaylik diliyoruz lohusaliklarinda

buda hamileler listemiz:

Zeytinliii
elaide
I ikuayko
Efelihayat
onigirichan
O Oha diyorum
sekersizfistikezmesi
ada_2019
Asiltutku
smsnbbk
Oznurr26
avenerica
ecefur
Z zhrazynep
Arwien
pratik45
K ktphncanne
snowmotion
B bebegim-gel
Pineapple60
Platonikbaby
Cute2019
P Pisay
tutkuu85
Adlinaa
Maggiore
esrapo
keramos
G gerkebay
Feliceee

Allah yardimcimiz olsun, saglik sihhatle kolaylikla kavusalim saglikli evlatlarimiza insallah kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…