Canım bence hızlandırdı süreci yani benim açılmam bence hızlı oldu ama tabi yapıdan da olabilirpeki bu fitil sayesinde olan acilma ile sancilar daha mi uzun surdu? veya daha siddetli filan oldu mu sence?
ah tatlim cok uzuldum. Allah bir an once sagligina kavustursun evladini. Korkma desekte iste annelik nasil bisii bilmiyorum demesi kolaydir sanirim. Yinede guclu durmak zorundasin, bol dua ile insallah ennnn kisa zamanda atlatirsin bu donemi.
Allah yardimcin olsun, sabir guc versin insallah ♥
icine ne siniyosa onu yap bence tatlim. beklemenin ne tur riskleri var sizin durumunuzda, o konuda doktorunla konustun mu? asagi yukari bes gun kontrollu bir sekilde beklemeyi deneyebilirsin, en azindan ‘gunum gecti bekledim ama olmadi’ dersin en azindan (ama tabi iki uc gune bir kontrol sart). buda bi strateji? sancin baslarsa suyun gelirse en azindan denersin, acilma vs tamamsa asagisi zaaten genisliyo. genislemezse yine sezeryan zaten? insallah saglik sihhatle kavusursun. onemli olan o. tekrar basladigimla bitireyim, icine sinen neyse onu yaparsin insallah!Doktor perşembeye kadar kendiliğinden gelmezse sezaryen planlayalım dedi çatı darlığından dolayı. Bir yandan diyorum ki planlama yapmayım bekleyeyim ne zaman gelirse. Madem diğer ülkelerde hiç çatı muayenesi diye bir şey yokmuş. Ama sonra düşünüyorum doktor böyle söylediği halde normal doğum diye ısrar edip bebeğime zarar gelmesine sebep olursam çok kötü olur. Belki bizde de muayene yapılmıyor olsa rahatça bebeğin gelmesini bekleriz ama doktor muayene yapıp böyle bir şey söyleyince öyle rahat olamıyorsun. Ne yapıcam çok kararsızım
ay nebilim be tatlim, bugun bi deli cesaret geldiMaşallah sana yaa ben çıkmıyorum hiç tek psikolojik herhalde
hahah doguralim da sizin gibi ‘kakasinin rengi’, ‘doymuyor’, ‘uyumuyor’, ‘uyanmiyor’, ‘sarilik’ dertlerine mi kapilalim! kendi derdimizi (yorgunluk, uykusuzluk, goguslerde agri) saymiyorum bile bakKizlaaaar hadi dogurun artik forum birbirine karisti hamileler ve lohusalar diye
Ben olsam günü gelmişse beklemezdim planlı sezeryan olurdum çatı darlığı da varmış hiç riske atmaya değmez bence ben riskli gebeligim bide çok uğraştım tüp bebek vs belki oyuzden böyle düşünüyorm ama sağlıkla doğsun inşallahDoktor perşembeye kadar kendiliğinden gelmezse sezaryen planlayalım dedi çatı darlığından dolayı. Bir yandan diyorum ki planlama yapmayım bekleyeyim ne zaman gelirse. Madem diğer ülkelerde hiç çatı muayenesi diye bir şey yokmuş. Ama sonra düşünüyorum doktor böyle söylediği halde normal doğum diye ısrar edip bebeğime zarar gelmesine sebep olursam çok kötü olur. Belki bizde de muayene yapılmıyor olsa rahatça bebeğin gelmesini bekleriz ama doktor muayene yapıp böyle bir şey söyleyince öyle rahat olamıyorsun. Ne yapıcam çok kararsızım
Anladim canimncok ama cokngecmis olsunninsallah kiyamam yaa cocugu sari gorunce icim.gidiyo ama yapacak bisry yok insallah duzelecekler bende surekli emziriyorum bitsin diyeGeçmiş olsun kızlar öncelikle bizimse sarılığımız çok yüksekti hatta bebekle benim kan uyuşmazlığımız olduğunda dahada riskli gruptaydı 13 olunca durdu çok şükürbol bol emzirdim ama bizden hiç kan almadılar ellerinde ateş ölçer tarzda bi cihazla bakıyorlar
bugun suni sanciyi konustum doktorumla ama bu fitil olayini sormayi unuttum yaa ben. bunun adi suni sanci degil eminsin dimi canim?Canım bence hızlandırdı süreci yani benim açılmam bence hızlı oldu ama tabi yapıdan da olabilir
icine ne siniyosa onu yap bence tatlim. beklemenin ne tur riskleri var sizin durumunuzda, o konuda doktorunla konustun mu? asagi yukari bes gun kontrollu bir sekilde beklemeyi deneyebilirsin, en azindan ‘gunum gecti bekledim ama olmadi’ dersin en azindan (ama tabi iki uc gune bir kontrol sart). buda bi strateji? sancin baslarsa suyun gelirse en azindan denersin, acilma vs tamamsa asagisi zaaten genisliyo. genislemezse yine sezeryan zaten? insallah saglik sihhatle kavusursun. onemli olan o. tekrar basladigimla bitireyim, icine sinen neyse onu yaparsin insallah!
ay nebilim be tatlim, bugun bi deli cesaret geldiyarin evin cevresinde bi guzel yuruyus, gelmedigi surece kendimi zorlayacagim.
hahah doguralim da sizin gibi ‘kakasinin rengi’, ‘doymuyor’, ‘uyumuyor’, ‘uyanmiyor’, ‘sarilik’ dertlerine mi kapilalim! kendi derdimizi (yorgunluk, uykusuzluk, goguslerde agri) saymiyorum bile bak
saka biyana, saglikla zamaninda gelir insallah her birimizinkide ♥
Çok yürüyünce bana da oluyor canım ama sonra geçiyor başka bir gelişme de yok bendeKızlar bugün annemle kayınvalidemle İkea’ya gitme gaflet ve delaletinde bulundum, baya yürüdük sonra yemeğe oturduk. Yemekten sonra ayağa kalkınca adeta yürüyemedim. Sanki böyle aşağıdan aşağıdan bir şeyler battı, bıçak saplanıyor gibi.Bir süre devam etti. Bu niye olur acaba, açılma falan mı oluyor ki inşallah dinimiz amin?
bence sen ustesinden gelirsin kv dem her zamn der bebek sizi degil siz bebegi yonetin derAllah tan cok uyumuyo ilk bikac gun uyku varfi doktorumuz topugunu sık burnunu vs dedi hic uyanmazsa... Oyle oyle toparladik daha iyi olduk canim benim iste boyle evet sonra da gazimiz baslicak onda baya bi zorlanirim gibi geliyo
o hepimizde var tatlim. yuruyus iyi gelmis senin minik hemen rahatsiz olup kanala giris yapma calismalari yapmis. bi gayret yuruyuse/harekete devam en dogrusu bence (ozellikle normal dogum istiyosan).Kızlar bugün annemle kayınvalidemle İkea’ya gitme gaflet ve delaletinde bulundum, baya yürüdük sonra yemeğe oturduk. Yemekten sonra ayağa kalkınca adeta yürüyemedim. Sanki böyle aşağıdan aşağıdan bir şeyler battı, bıçak saplanıyor gibi.Bir süre devam etti. Bu niye olur acaba, açılma falan mı oluyor ki inşallah dinimiz amin?
hala tik yok mu, tuh. hareket cok ediyomusun, squat/yuruyus/merdiven?? gece az uyku ve carsi gezmesinden sonra yorulup uyudum biraz. enerjimi toparladim. birazdan asansorle inip merdivenle cikicam yine bizim ucuncu kata. bugun kuzusunun birinci yasgunu icin alisveris yapiyodu bi kadin, bende minigim icin bakiniyodum. az bi muhabbet ettik, hareketi siklastir gor bak hemen geliyo dedi. yani herkes anlasmiscasina harekette bereket diyo:)Çok yürüyünce bana da oluyor canım ama sonra geçiyor başka bir gelişme de yok bende
Çok yürüyünce bana da oluyor canım ama sonra geçiyor başka bir gelişme de yok bende
o hepimizde var tatlim. yuruyus iyi gelmis senin minik hemen rahatsiz olup kanala giris yapma calismalari yapmis. bi gayret yuruyuse/harekete devam en dogrusu bence (ozellikle normal dogum istiyosan).
Tek başına da çıkılmıyo ki carla kız hepsine niye ekiyorlar seniinsan sıkılıyor evde yaa
cok uzak degilse gezmek istedigin yer ve enerjin yerindeyse ufak ufak kendin git?
simdi geldim ben, soyle bi carsi turu sakin sakin gezme iyi geldi valla. acildim biraz:))
cikiliyoooo, esim doktor sonrasi birakti beni merkeze nefis gezdim. arada oturup bisiiler yedim ictim, dinlendim. taksiyle de dondum oh
Özel hastanede rapor için ücret ödenmiyor kesin bilgi cnm.Özel hastanede doğum izni için rapor yazdıran var mı ekstra ücret oluyor mu onun için
Hareket hurma fatma ana eli otu suyu meryem suresi insikak süresi hepsini yaptım canım ama yoko hepimizde var tatlim. yuruyus iyi gelmis senin minik hemen rahatsiz olup kanala giris yapma calismalari yapmis. bi gayret yuruyuse/harekete devam en dogrusu bence (ozellikle normal dogum istiyosan).
hala tik yok mu, tuh. hareket cok ediyomusun, squat/yuruyus/merdiven?? gece az uyku ve carsi gezmesinden sonra yorulup uyudum biraz. enerjimi toparladim. birazdan asansorle inip merdivenle cikicam yine bizim ucuncu kata. bugun kuzusunun birinci yasgunu icin alisveris yapiyodu bi kadin, bende minigim icin bakiniyodum. az bi muhabbet ettik, hareketi siklastir gor bak hemen geliyo dedi. yani herkes anlasmiscasina harekette bereket diyo:)
Sağol canım bilgi içinÖzel hastanede rapor için ücret ödenmiyor kesin bilgi cnm.
Bebek büyüdükçe aşaya baskı yapıyor ondan canm benim bir ay önce falan dediğin gibi yürüyünce ayağa kalkınca oluyodu şimdilerde otururken bile oluyo alıştım artık benKızlar bugün annemle kayınvalidemle İkea’ya gitme gaflet ve delaletinde bulundum, baya yürüdük sonra yemeğe oturduk. Yemekten sonra ayağa kalkınca adeta yürüyemedim. Sanki böyle aşağıdan aşağıdan bir şeyler battı, bıçak saplanıyor gibi.Bir süre devam etti. Bu niye olur acaba, açılma falan mı oluyor ki inşallah dinimiz amin?
Bende varim canımevvvveeeet, buda dogumu bekleyenler listemiiiz:
Zeytinliii
elaide
I ikuayko
Efelihayat
onigirichan
@labfaresi
O Oha diyorum
sekersizfistikezmesi
ada_2019
Asiltutku
H hepgenc
smsnbbk
Oznurr26
avenerica
ecefur
Z zhrazynep
eksigim var miii
gayretli olan kazanirHareket hurma fatma ana eli otu suyu meryem suresi insikak süresi hepsini yaptım canım ama yok
seni son listeye almistim, dur ben update leyim listeyi hemen!B
Bende varim canım
Yaa bnm hurmam bitmedi ama bayramda unuttum yemeyi bide burda duydum Ahu dudu çayı diye onu bilemedim ben böğürtlen frambogaz hepsi aynı mı burda bahçelerde böğürtlen var diye biliyorum ben o olur mu acabagayretli olan kazaniraynen devam!
hurmam biteli iki uc gun oluyo, her hurmayida sevmiyorum! türk marketine gidemedim ki aliyim etlisinden. bu aralar bitter lemon iciyorum, icinde kinin maddesi yogun oldugundan. bi turlu canim ananas cekmiyo nedense, onun orta kisminda kinin cok bulunuyomus e orasida en lezzetsiz yenilmeyen kismi
fatma ana eli otum hazir benimde ama o sanci baslayinca yahu
seni son listeye almistim, dur ben update leyim listeyi hemen!
Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan
Nonickno...kiz sezeryan
Leonocean...erkek sezeryan
Derya0.....erkek sezeryan
Yez84....sezeryan
Simran_.....erkek sezeryan
Zeynepaligndz....erkek sezeryan
Tekprenses....kiz normal.dogum
Mademoiselle90.....kiz normal dogum
Mavilibalik....kiz normal dogum
Sewils88......kiz sezeryan
Babylionmother...erkek normal dogum
Sonmelodi00....kiz sezeryan
_agnes_.....kiz sezeryan
Shrrbtk....erkek sezeryan
Hepgenc....kiz normal dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?