Allahımm hafif rahat doğumlar la sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahhh amiinnnevettt Rookie’nin doguranlar listesine H hepgenc i bugun transfer ettik. Hepsine kolaylik diliyoruz lohusaliklarinda
buda hamileler listemiz:
Zeytinliii
elaide
@ikuayko
Efelihayat
@onigirichan
@Oha diyorum
@sekersizfistikezmesi
@ada_2019
@Asiltutku
@smsnbbk
Oznurr26
@avenerica
@ecefur
@zhrazynep
@Arwien
@pratik45
K ktphncanne
snowmotion
B bebegim-gel
@Pineapple60
@Platonikbaby
@sss2000
P Pisay
@tutkuu85
Adlinaa
@Maggiore
@esrapo
@keramos
@gerkebay
@Feliceee
Allah yardimcimiz olsun, saglik sihhatle kolaylikla kavusalim saglikli evlatlarimiza insallah kizlar
İnsallah guzelim her annenin yasadigi seylee diye kendimi avutaraktan simdilik gidiyorum ne guzel kw n varmis telkin vermisbence sen ustesinden gelirsin kv dem her zamn der bebek sizi degil siz bebegi yonetin der
Nasil olsa yasayacan daaa neyse aynen saglikla gelsinlee insallah Allah hicbi anneye zorluk yasatmasinicine ne siniyosa onu yap bence tatlim. beklemenin ne tur riskleri var sizin durumunuzda, o konuda doktorunla konustun mu? asagi yukari bes gun kontrollu bir sekilde beklemeyi deneyebilirsin, en azindan ‘gunum gecti bekledim ama olmadi’ dersin en azindan (ama tabi iki uc gune bir kontrol sart). buda bi strateji? sancin baslarsa suyun gelirse en azindan denersin, acilma vs tamamsa asagisi zaaten genisliyo. genislemezse yine sezeryan zaten? insallah saglik sihhatle kavusursun. onemli olan o. tekrar basladigimla bitireyim, icine sinen neyse onu yaparsin insallah!
ay nebilim be tatlim, bugun bi deli cesaret geldiyarin evin cevresinde bi guzel yuruyus, gelmedigi surece kendimi zorlayacagim.
hahah doguralim da sizin gibi ‘kakasinin rengi’, ‘doymuyor’, ‘uyumuyor’, ‘uyanmiyor’, ‘sarilik’ dertlerine mi kapilalim! kendi derdimizi (yorgunluk, uykusuzluk, goguslerde agri) saymiyorum bile bak
saka biyana, saglikla zamaninda gelir insallah her birimizinkide ♥
Ayy inşallah sağlıkla bir an önce kucgna alırsın yavrunu acilman ne durumda kiİyi akşamlar kızlar öğlen 1 de suyum geldi hastaneye geldik yatış yapıldı suni sancı veriliyor 8 saattir. Dua edin bana sağlıkla kavuşayım meleğime
Bir avazda insallah canim.Allah yardımciniz.olsunİyi akşamlar kızlar öğlen 1 de suyum geldi hastaneye geldik yatış yapıldı suni sancı veriliyor 8 saattir. Dua edin bana sağlıkla kavuşayım meleğime
takipteyim kimin naaptigini
Allah yardimcin olsun canim, insallah bi avazda kavusursun! her sancida ayetel-kursiİyi akşamlar kızlar öğlen 1 de suyum geldi hastaneye geldik yatış yapıldı suni sancı veriliyor 8 saattir. Dua edin bana sağlıkla kavuşayım meleğime
Allah yardımcınız olsun inşallah şifa versin minnoşa.. ❤ Değerleri bir an önce normale döner..
Canim.gecmis olsun ama sen neler astin lutfen kwndini salma sarilik hepimizin problemi bizimkinde de suan sarilik var hatta dun sarilik icin kan aldilar biraz dusmus bikac gune yine alacaklar... Gozunun ici dahii sapsari... Maalesef hepimizin korkulu ruyasi ama dedigin gbi Allah beterinden saklasin
Tesekkur ederim canim. Kizina da acil sifalar. Sarilik hemen herkeste oluyor zaten. Gecer yakinda insaallah canim.
Herkesi alintilayamadim, herkese cok tesekkur ederim.
Nbr kardescan nasıl gidiyor..sabırsız ama bi o kadar da sabırlı kız nasıl.. abiyle durumlar ne alemde..Bizim abi çok hevesli abicim de abicimmm diye etrafında.. yumuşak hareketlerle sevme meraklisi
Allahım yardımcın olsun canım
Sakin relax ol canım.boyle olmak zorundasın.2 çocuğunun da senin sabrına ihtiyacı var çünkü.. eminim bebisin de biseyi çıkmayacak sarilik biliyorsun her bebekte olan bisey..zaman la gecer inşallah hayırlısıyla..
Inş yakın zamanda düzelir bebiş
cok geçmiş olsunhepinize gunaydin.
dogum yapanlar gozunuz aydin..
diger arkadaslara sabir diliyorum..
ben ne yazik ki sabrimin sinandigi bir zamandan geciyorum. guzel kizimla her gun hastanedeyiz her gun kan aliyorlar yavrumdan. sarilik degeri duserken tekrar yukselise gecri ne yazik ki. anne sutu aldigi, kilo alimi iyi oldugu icin mama vs takviyesi yapmiyorlar. ileri tetkik istediler artik. dayanamiyorum. suan hassas o yuzden diye dusunmeyin ama 1 gun bile onemli karninizda. sirf gec kaliyor vs diye dusunerek dogum istemeyin derim. cunku ben suan o 1 gunluk farkin acisini cekiyorum. 37+6da aldilar. ben 38+0 olsun demistim. o bir gun yuzunden suan riskli gruba giriyor yavrum sarilikta ne yazik ki. bugun 11 gunluk ama bana 11 asir gibi geliyor gunler. tabi gelen gidenin de yorumlari vs beni deli etmeye yetiyor. ne diyim Allah beterinden saklasin...
Sağlıkla rahat bir doğumla inşallah Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerleİyi akşamlar kızlar öğlen 1 de suyum geldi hastaneye geldik yatış yapıldı suni sancı veriliyor 8 saattir. Dua edin bana sağlıkla kavuşayım meleğime
evettt Rookie’nin doguranlar listesine H hepgenc i bugun transfer ettik. Hepsine kolaylik diliyoruz lohusaliklarinda
buda hamileler listemiz:
Zeytinliii
elaide
@ikuayko
Efelihayat
@onigirichan
@Oha diyorum
@sekersizfistikezmesi
@ada_2019
@Asiltutku
@smsnbbk
Oznurr26
@avenerica
@ecefur
@zhrazynep
@Arwien
@pratik45
K ktphncanne
snowmotion
B bebegim-gel
@Pineapple60
@Platonikbaby
@sss2000
P Pisay
@tutkuu85
Adlinaa
@Maggiore
@esrapo
@keramos
@gerkebay
@Feliceee
Allah yardimcimiz olsun, saglik sihhatle kolaylikla kavusalim saglikli evlatlarimiza insallah kizlar
Allah yardimcin olsun güzel haberler bekliyoruzKızlar ben acile gidiyorum. Karnımın yan taraflarında şiddetli bir ağrı var. Sancı falan değil bu ama ne bilmiyorum. Dua edin.
Belki doğum belirtisidir cnm Allah yardımcın olsn iyi haberlerini bekliyoruzKızlar ben acile gidiyorum. Karnımın yan taraflarında şiddetli bir ağrı var. Sancı falan değil bu ama ne bilmiyorum. Dua edin.
Kızlar ben acile gidiyorum. Karnımın yan taraflarında şiddetli bir ağrı var. Sancı falan değil bu ama ne bilmiyorum. Dua edin.
Sagmanin birden fazla sebebi vardir birincisi sanslisinizdir bol sutunuz vardir bebek emer ama hepsini bosaltamaz mastit olmamak icin sagmak lazim. Ikincisi ve cogunluk olarak sutunuz yoktur bebek biraz emer sut az geldigi icin emmeyi birakir. Sagarsiniz ki beyne sut az mesaji gitsin daha cok sut uretimi saglansin. Yani her durumda sagmak lazim. Bir laf vardir iki ucu b.klu degnek diyeYa kızlar bişey soracam sütümü sağıyorum yazmışsınız bende emziriyorum ama hiç sağmadım sütümü niye sağılıyo sağmam gerekiyo mu yardımcı olursanız sevinirim
Bence sagmana gerek yok canim.eger calisacaksan falan sagabilirsin. Bebegin emmesi sutu pompadan daha cok getiriyor. Bir de sagmaya gerek yok.Ya kızlar bişey soracam sütümü sağıyorum yazmışsınız bende emziriyorum ama hiç sağmadım sütümü niye sağılıyo sağmam gerekiyo mu yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?