2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allahımm hafif rahat doğumlar la sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahhh amiinnn hepimizin gönlündeki vakitte

Nasil olsa yasayacan daaa neyse aynen saglikla gelsinlee insallah Allah hicbi anneye zorluk yasatmasin

İyi akşamlar kızlar öğlen 1 de suyum geldi hastaneye geldik yatış yapıldı suni sancı veriliyor 8 saattir. Dua edin bana sağlıkla kavuşayım meleğime
Bir avazda insallah canim.Allah yardımciniz.olsun

Allah yardımcınız olsun inşallah şifa versin minnoşa.. ❤ Değerleri bir an önce normale döner..
Tesekkur ederim canim. Kizina da acil sifalar. Sarilik hemen herkeste oluyor zaten. Gecer yakinda insaallah canim.

Herkesi alintilayamadim, herkese cok tesekkur ederim.
Nbr kardescan nasıl gidiyor..sabırsız ama bi o kadar da sabırlı kız nasıl.. abiyle durumlar ne alemde..Bizim abi çok hevesli abicim de abicimmm diye etrafında.. yumuşak hareketlerle sevme meraklisi
Allahım yardımcın olsun canım
Inş yakın zamanda düzelir bebiş

sagolun hepinjz. bugun daha fazla kan aldilar. degeri 18kusurde sabitlendj. karaciger enzimleri temiz cikti Allahtan. yarin yine kan alacaklarmis. artik bitti yavrum. 1 haftadir her gun kan her gun kan. daha pratik bir yolu olmali bu isin. dr deger dusene kadar hergun kandan bakilacak. birden yukselirse beyin hucreleri zarar gorur diyr. iyi de ne zamana kadar arkadasm 3 ay surse 3 ay mi kan alacaksin ... bir caresi olmali. fototerapi icin sinir 20.5mis bebegin haftasindan dolayi. o yuzden onu da yapmiyrlar. delirmemek icin sakin duruyorum...

peridrol84 abi super masallah. elim ayagim oldu benim. abicim diye diye geziyr etrafinda. wc ye gitsem bakiyr kardesin. masallahlari var..

elaide sonucuna cok sevindim. hersey olmazi gerektifi gibi masallah. nst de masallah tertemiz ..

Oznurr26 Allah yardimcjn olsun. sagsaglim kavus yavruna...

cok geçmiş olsun
bizim bebisinde sarilik yuksekti ilk basta bol emzirmek gerekiyor dediler. birde anne 0 grubu kana sahipse daha xok görülüyormus bebeklerde.
tip fakultesinde kulaktan bir aletle olctuler en son sariligini oyle bir şey yok mu acaba sorsaniz

Amin inşAllah canım❤

Ya kızlar bişey soracam sütümü sağıyorum yazmışsınız bende emziriyorum ama hiç sağmadım sütümü niye sağılıyo sağmam gerekiyo mu yardımcı olursanız sevinirim
Sagmanin birden fazla sebebi vardir birincisi sanslisinizdir bol sutunuz vardir bebek emer ama hepsini bosaltamaz mastit olmamak icin sagmak lazim. Ikincisi ve cogunluk olarak sutunuz yoktur bebek biraz emer sut az geldigi icin emmeyi birakir. Sagarsiniz ki beyne sut az mesaji gitsin daha cok sut uretimi saglansin. Yani her durumda sagmak lazim. Bir laf vardir iki ucu b.klu degnek diye

Ya kızlar bişey soracam sütümü sağıyorum yazmışsınız bende emziriyorum ama hiç sağmadım sütümü niye sağılıyo sağmam gerekiyo mu yardımcı olursanız sevinirim
Bence sagmana gerek yok canim.eger calisacaksan falan sagabilirsin. Bebegin emmesi sutu pompadan daha cok getiriyor. Bir de sagmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…