kızlar bu haftalarda akıntı artması oluyor mu? benim akıntılarım arttı peçete koyuyorum. dün su gibi geldi hatta suyum geldi sandım devamı gelmedi öyle rahatladım. kokusuz renksiz şeffaf ve sıvı bi akıntı
kızlar bu haftalarda akıntı artması oluyor mu? benim akıntılarım arttı peçete koyuyorum. dün su gibi geldi hatta suyum geldi sandım devamı gelmedi öyle rahatladım. kokusuz renksiz şeffaf ve sıvı bi akıntı
günlük ped de hiç önerilmiyor ne biliyim. her akıntıda değiştirecek durumda olmayabiliyorum o ıslaklık hissiyle de duramam diye koyuyorum herhangi kaşıntı vs yapmıyor.
valla vücudumu tanıyamaz oldum
Kuzum zaten ilk gözlerden başlıyo çok ilerleyince vücudunda oluşuyo sarılık bence riske atma basit bişey değil bu sarılık allah korusun ilerleyince beyine ciddi hasar veriyo ilk önce sarılık ölçen bi aletle ölçülüyo yüksek çıkarsa kanda bakıyolar keşke o aletle bi ölçselerdi
dr.lar ne derse onu yapiyrz cnm. 14le basladi. 18.88e cikti..ama sinir 20.5 diye fototerapiye almadilar. bugun kendi dr.u izinden geldi. ywter artik dedim. guya lohusayim ama 5.gunden beri surunuyrz. dayanamiyrm artik dedim. konustuk. o da yeter dedi. 19 cikarda fototerapi demisti. sukur inise gecti...
Bizimki fototerapi aldığımız halde tekrar yükselmeye başlamıştı ek olarak mama vermeye başladık şükür geçti canım inşallah sizinkide geçer canım ya hastane çok zor gerçekten biz 1 gün kaldık eve gidince oh be dedim sizde rahata erersiniz inşallah
Kuzum zaten ilk gözlerden başlıyo çok ilerleyince vücudunda oluşuyo sarılık bence riske atma basit bişey değil bu sarılık allah korusun ilerleyince beyine ciddi hasar veriyo ilk önce sarılık ölçen bi aletle ölçülüyo yüksek çıkarsa kanda bakıyolar keşke o aletle bi ölçselerdi
Biz göbeği düşmedende yıkadık canım doğdundan beri gün aşırı yıkıyoruz bi sorun olmadı doktorumra göbeğinin düşmesini beklemene gerek yok yıka dedi bi sorunda olmadı şükür doktor mu dedi göbeği düşmeden yıkamayın diye
kizlar dua edin bayramin son gunu kizim gelmeye niyetlensin
yoksa persembe esim gidecek calistigi ile
ankaraya 2 saat ama ben çağırınca nasil gelir bilmiyorum heyacanla
insallah bugun sancim gelir dua edinnn
Benimki de öyle sarılık var şuan renginden belli. tehlikeli değer 12ve sonrasıymış bizim 11,4 çıktı doktor normal dedi ama çok uyuyor uyandırmak için neler yapıyoruz. Bebeği nasıl giydiriyorsun bu arada canım? Sıcaktan mı bunalıyorlar anlamadım
Merhaba benim de kızımın göbeği 15 günde düştü. Zaten içim gidiyordu ve uzun sürdü iyice kötü oluyordum. Banyosunu doktor sonra yaptırın demişti öyle yaptık biz de. Yaz olduğu için durmak zor oluyor. Eğer uyku problemi varsa akşam banyosunu yaptırın ki baya güzel uyuyorlar banyodan sonra.
Ben göbeği düşmedi diye baya korkmuştum doktora da sorduk benim gibi olan olursa diye yazıyorum: enfeksiyonda çok kötü koku oluyormuş. Etrafında kızarıklık vs olursa doktora gitmek gerekliymiş. Bizimkinde kan pıhtısı gibi küçük küçük nokta şeklinde kıyafetine bulaşıyordu bundan da çok korktum ama normalmiş.hatta düştükten sonra da oluyor çok az ama.
Bizimki fototerapi aldığımız halde tekrar yükselmeye başlamıştı ek olarak mama vermeye başladık şükür geçti canım inşallah sizinkide geçer canım ya hastane çok zor gerçekten biz 1 gün kaldık eve gidince oh be dedim sizde rahata erersiniz inşallah
bizim dusup geri cikti. simdi geri dusuyor. mama bir iş yaramaz sarilik icin dediler. vermediler cnm. hususi sordum. her dr.un yaklasimi farkli sanirim.
Biz göbeği düşmedende yıkadık canım doğdundan beri gün aşırı yıkıyoruz bi sorun olmadı doktorumra göbeğinin düşmesini beklemene gerek yok yıka dedi bi sorunda olmadı şükür doktor mu dedi göbeği düşmeden yıkamayın diye
bizim dusup geri cikti. simdi geri dusuyor. mama bir iş yaramaz sarilik icin dediler. vermediler cnm. hususi sordum. her dr.un yaklasimi farkli sanirim.
bize de gobek dusmeden yikamayin dediler. hatta dussun 2 gun gecsin oyle dediler. 8.ci gun dustu 10.cu gun yikamaya basladim.