2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence peçete koyma çamaşırını daha sık değiştir.
Heryerimizin düzeni sasti bacım, hamileligin ozeti bu.

Benimki de arttı. Kokusuz ama şeffaf değil. Her zamanki beyaz akıntı. Sadece miktarı fazlalaştı. Seninki nişan mı acaba? Bazen şeffaf oluyormuş.

Bence peçete koyma çamaşırını daha sık değiştir.
Heryerimizin düzeni sasti bacım, hamileligin ozeti bu.
günlük ped de hiç önerilmiyor ne biliyim. her akıntıda değiştirecek durumda olmayabiliyorum o ıslaklık hissiyle de duramam diye koyuyorum herhangi kaşıntı vs yapmıyor.
valla vücudumu tanıyamaz oldum
Benimki de arttı. Kokusuz ama şeffaf değil. Her zamanki beyaz akıntı. Sadece miktarı fazlalaştı. Seninki nişan mı acaba? Bazen şeffaf oluyormuş.
yok yok öyle sümüksü falan değil. bildiğin su gibi. kendi suyum değildir öyle olsa devamı mutlaka gelirdi diye düsünüyorum

Kuzum zaten ilk gözlerden başlıyo çok ilerleyince vücudunda oluşuyo sarılık bence riske atma basit bişey değil bu sarılık allah korusun ilerleyince beyine ciddi hasar veriyo ilk önce sarılık ölçen bi aletle ölçülüyo yüksek çıkarsa kanda bakıyolar keşke o aletle bi ölçselerdi

Bizimki fototerapi aldığımız halde tekrar yükselmeye başlamıştı ek olarak mama vermeye başladık şükür geçti canım inşallah sizinkide geçer canım ya hastane çok zor gerçekten biz 1 gün kaldık eve gidince oh be dedim sizde rahata erersiniz inşallah

Hastanede olculer cıkmadan demek kı yoktu. Sonra altıncı gun gıttık dedı bazen cilt yanıltabılıyor dedı bızde topuk kanı verdık zaten canı yandı kendını toparlasın dıye verdırmedık yarın olmadı gıdeyım hafıf gozler sarı gunduz emmesı guzel gece uc saat de bır

İnşallah çıkmaz kuzum

13 gun oldu hala gobegı dusmedı banyo yaptırmadm yıkamak ıstıyorum serpılsın ıstıyorum
Biz göbeği düşmedende yıkadık canım doğdundan beri gün aşırı yıkıyoruz bi sorun olmadı doktorumra göbeğinin düşmesini beklemene gerek yok yıka dedi bi sorunda olmadı şükür doktor mu dedi göbeği düşmeden yıkamayın diye

kizlar dua edin bayramin son gunu kizim gelmeye niyetlensin
yoksa persembe esim gidecek calistigi ile
ankaraya 2 saat ama ben çağırınca nasil gelir bilmiyorum heyacanla
insallah bugun sancim gelir dua edinnn
Insallah hersey dilediğin gibi olir canim en hayirli sekilde, Allah yari yolda koymaz kutsal anneleri merak etme

En son careler burnunu sikma ve topugunu skma... İslak bezle enselerini silme

Arkadaslar selam herkese, saglik ocaginda bebegim icin 15 gunluk olunca D vitamini vermemi soylediler, Monovit diye birsey verdiler hergun 3 damla verecekmisim, size de verdiler mi ? Guvenli bir ilac mi, katki maddesi varmis galiba icinde cok fazla. Vermeyin diyenler var :/

Biz devit 3 kullanıyoruz sağlık ocağı onu verdi canım genelde devit 3 veriyolar bunu ilk defa duydum

13 gun oldu hala gobegı dusmedı banyo yaptırmadm yıkamak ıstıyorum serpılsın ıstıyorum
Merhaba benim de kızımın göbeği 15 günde düştü. Zaten içim gidiyordu ve uzun sürdü iyice kötü oluyordum. Banyosunu doktor sonra yaptırın demişti öyle yaptık biz de. Yaz olduğu için durmak zor oluyor. Eğer uyku problemi varsa akşam banyosunu yaptırın ki baya güzel uyuyorlar banyodan sonra.
Ben göbeği düşmedi diye baya korkmuştum doktora da sorduk benim gibi olan olursa diye yazıyorum: enfeksiyonda çok kötü koku oluyormuş. Etrafında kızarıklık vs olursa doktora gitmek gerekliymiş. Bizimkinde kan pıhtısı gibi küçük küçük nokta şeklinde kıyafetine bulaşıyordu bundan da çok korktum ama normalmiş.hatta düştükten sonra da oluyor çok az ama.

bizim dusup geri cikti. simdi geri dusuyor. mama bir iş yaramaz sarilik icin dediler. vermediler cnm. hususi sordum. her dr.un yaklasimi farkli sanirim.
bize de gobek dusmeden yikamayin dediler. hatta dussun 2 gun gecsin oyle dediler. 8.ci gun dustu 10.cu gun yikamaya basladim.

Kesinlikle her doktor farklı bişey uyguluyo onu anladım

Geçmiş olsun canim günde kaç kere mama verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…