2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Suan kan pıltısı gıbı var dedıgınız gıbı patıkon surduk bakım spreyı onerdı arkadas doktor demıs onada dusmeyınce ondan almayı dusunuyorum

Biz kullaniyoruz dogdugundan beri

Pzt gobegi dustu pzt yikamaya basladik daha oncesinde ilik suyla tulbentle siliyodum losyonluyodum gobek bagini dezenfekte ediyodum

Bu aslinda doktorlarin b.k yemesi kimi yikayin diyor kimi gobegi dusene kadar bekleyin ikilem burdan geliyor oglumda doktor gobegi dusmeden yikama dedi kuzenime ise yika demis

Yok cok guzel bir gun ev isi bile yapmadim esim mutfagi falan toplayip gitti oglumda akilliydi hic uzmedi beni acaba bir acile gitsem mi
Öksürdüğünde falan tepki yok mu
Artık sona dogru harektleri yavaslıyor
Öglene kdr bende de hareket yoktu.
Cikolata falan ye bakalım cnm
Yine olmazsa gidersin

Slm kızlar
Doguranların gözü aydınnn
Bizde hala tık yok
Dün bütğn gün denizde tepindim yok anacım asagu bile inmedi bebe
Hala zirvede‍♀
Popomun et kestiğiyle kaldım
Pazartesi randevu ama ne sancı ne bisey yok.
1.5 saatlk yolu gittim geldim bana mısın demedi yahu
Saglık olsn beklicz

tutkuu85 canim oglun okula gidiyordu demi acaba arkadaslarindan faln mi duydu boyle laflari
Evet canm 2 yıldır anaokuluna gidiyor. Bu yıl ilkokul olacak. Okullar tatil 2 aydır evde. Daha bir hırçın laf dinlemez oldu. Sınıf arkadaşları da çok akıllı çocuklar böyle düşünceleri olacağını pek sanmıyorum. Bakalım Allah büyük,
baya sabrımı zorluyor son zamanlarda. Diğer çocuk herkesin içinde küfür ettiğini söyleyince rezil olduğunu düşünüp işin içinden çıkamadı sanırım.

Eminim canım bana suni sancı da vereceklerdi ama açılmam hızlı ilerleyince hiç gerek kalmadı
tamam tesekkur ederim, cuma gunu doktor randevumda sorayim. merak ettim valla.
En cok sirt ustu hareket ediyor rahatsiz oluyor diye su ictim puding yedim simdiye deli olmasi lazimdi evdede yalnizim endise etmeye basladim
Allah Allah. gecen bebegimi sabah henuz hissetmedigimi farkettim, 10/15 dk boyunca karnimi top gibi tuttum, siktim, durttum her taraftan neler yapmadim ki. sonunda esimi uyandirdim kimildamiyo diye, oda bana sacmalama diye kalkti gitti. babasini bekliyomus gibi iki dakika sonra uyandi, uykusu derin olcak insallah dedim kendi kendime
bikac kez durt, karnini tutup saga sola ittir, rahatsiz et bakalim. derin uyuyodur belki? baktin hala tik yok hastaneye?

belkide sikildi evde annesi, tatil bazen cok uzun gelebiliyo ufakliklara. ustelik tatile/denize gidilmeyince, aktiviteler az olunca. ustune cok gitme, toparlar korkma

ben temizlik maratonu yaptim yine. supurdum, paspasladim, sildim, nevresimleri degistirdim (bu sonuncuyu esimle). mutfak dolaplarin yuzunu sildim hizimi alamayip. buzdolabini bosaltayim diyorum bide ama abartmasam mi belim agridi hatta squatlarimi bile yapabildim
bugunden umudum yok cok rahat vucudum yine. aksam uc bes sancidan sonra yine bi numara olmiicak. bu sipa gununu gecirecek epey artik buna inanmaya basladim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…