Biz göbeği düşmedende yıkadık canım doğdundan beri gün aşırı yıkıyoruz bi sorun olmadı doktorumra göbeğinin düşmesini beklemene gerek yok yıka dedi bi sorunda olmadı şükür doktor mu dedi göbeği düşmeden yıkamayın diye
Merhaba benim de kızımın göbeği 15 günde düştü. Zaten içim gidiyordu ve uzun sürdü iyice kötü oluyordum. Banyosunu doktor sonra yaptırın demişti öyle yaptık biz de. Yaz olduğu için durmak zor oluyor. Eğer uyku problemi varsa akşam banyosunu yaptırın ki baya güzel uyuyorlar banyodan sonra.
Ben göbeği düşmedi diye baya korkmuştum doktora da sorduk benim gibi olan olursa diye yazıyorum: enfeksiyonda çok kötü koku oluyormuş. Etrafında kızarıklık vs olursa doktora gitmek gerekliymiş. Bizimkinde kan pıhtısı gibi küçük küçük nokta şeklinde kıyafetine bulaşıyordu bundan da çok korktum ama normalmiş.hatta düştükten sonra da oluyor çok az ama.
Biz göbeği düşmedende yıkadık canım doğdundan beri gün aşırı yıkıyoruz bi sorun olmadı doktorumra göbeğinin düşmesini beklemene gerek yok yıka dedi bi sorunda olmadı şükür doktor mu dedi göbeği düşmeden yıkamayın diye
Bu aslinda doktorlarin b.k yemesi kimi yikayin diyor kimi gobegi dusene kadar bekleyin ikilem burdan geliyor oglumda doktor gobegi dusmeden yikama dedi kuzenime ise yika demis
Öksürdüğünde falan tepki yok mu
Artık sona dogru harektleri yavaslıyor
Öglene kdr bende de hareket yoktu.
Cikolata falan ye bakalım cnm
Yine olmazsa gidersin
Slm kızlar
Doguranların gözü aydınnn
Bizde hala tık yok
Dün bütğn gün denizde tepindim yok anacım asagu bile inmedi bebe
Hala zirvede♀
Popomun et kestiğiyle kaldım
Pazartesi randevu ama ne sancı ne bisey yok.
1.5 saatlk yolu gittim geldim bana mısın demedi yahu
Saglık olsn beklicz
Evet canm 2 yıldır anaokuluna gidiyor. Bu yıl ilkokul olacak. Okullar tatil 2 aydır evde. Daha bir hırçın laf dinlemez oldu. Sınıf arkadaşları da çok akıllı çocuklar böyle düşünceleri olacağını pek sanmıyorum. Bakalım Allah büyük,
baya sabrımı zorluyor son zamanlarda. Diğer çocuk herkesin içinde küfür ettiğini söyleyince rezil olduğunu düşünüp işin içinden çıkamadı sanırım.
Öksürdüğünde falan tepki yok mu
Artık sona dogru harektleri yavaslıyor
Öglene kdr bende de hareket yoktu.
Cikolata falan ye bakalım cnm
Yine olmazsa gidersin
Allah Allah. gecen bebegimi sabah henuz hissetmedigimi farkettim, 10/15 dk boyunca karnimi top gibi tuttum, siktim, durttum her taraftan neler yapmadim ki. sonunda esimi uyandirdim kimildamiyo diye, oda bana sacmalama diye kalkti gitti. babasini bekliyomus gibi iki dakika sonra uyandi, uykusu derin olcak insallah dedim kendi kendime
bikac kez durt, karnini tutup saga sola ittir, rahatsiz et bakalim. derin uyuyodur belki? baktin hala tik yok hastaneye?
Evet canm 2 yıldır anaokuluna gidiyor. Bu yıl ilkokul olacak. Okullar tatil 2 aydır evde. Daha bir hırçın laf dinlemez oldu. Sınıf arkadaşları da çok akıllı çocuklar böyle düşünceleri olacağını pek sanmıyorum. Bakalım Allah büyük,
baya sabrımı zorluyor son zamanlarda. Diğer çocuk herkesin içinde küfür ettiğini söyleyince rezil olduğunu düşünüp işin içinden çıkamadı sanırım.
belkide sikildi evde annesi, tatil bazen cok uzun gelebiliyo ufakliklara. ustelik tatile/denize gidilmeyince, aktiviteler az olunca. ustune cok gitme, toparlar korkma
ben temizlik maratonu yaptim yine. supurdum, paspasladim, sildim, nevresimleri degistirdim (bu sonuncuyu esimle). mutfak dolaplarin yuzunu sildim hizimi alamayip. buzdolabini bosaltayim diyorum bide ama abartmasam mi belim agridi hatta squatlarimi bile yapabildim
bugunden umudum yok cok rahat vucudum yine. aksam uc bes sancidan sonra yine bi numara olmiicak. bu sipa gununu gecirecek epey artik buna inanmaya basladim ben.